Τα ζώδια του Σαββάτου 13 Απριλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,  PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:21:47,04/13/2019
Εσωτερισμός- Φωτογραφία από Homestage Multimedia από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 13 Απριλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία από Homestage Multimedia από το Pixabay

Δίδυμοι, είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε τις συνήθειες  σας,  και στη θέση τους, να εντάξετε νέα πράγματα, που θα βελτιώσουν την εικόνα σας. Η βοήθεια που θα λάβετε σήμερα από το κοντινό περιβάλλον σας, θα στοχεύσει σε μία δυναμική πορεία. Απλά εκμεταλλευτείτε την. Καρκίνοι, η ψυχική διάθεσή  σας, χρειάζεται να αναπτερωθεί, ώστε να σας δοθούν μηνύματα αισιοδοξίας. Παρθένοι, η αίσθηση της ικανοποίησης προέρχεται από την αναζήτηση της ταυτότητάς σας,  και την αποδοχή των ικανοτήτων σας. Αυτό σας κάνει πρόθυμους, να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αντιξοότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η πρωτοπορία είναι το πρωταρχικό στοιχείο της ημέρας και θέλετε να επιδοθείτε σε αυτήν. Η επιθυμία να προβάλλετε την προσωπικότητά  σας,  και να διαφοροποιηθείτε από τους άλλους, σας κάνει λίγο απόμακρους και ίσως εριστικούς απέναντί τους. Προσέξτε τα βήματα σας, να έχουν την ανάλογη σταθερότητα, ώστε να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αίσθηση της μη κατανόησης από το κοντινό περιβάλλον σας, σε θέματα που σας απασχολούν, ωθεί την κατάσταση να απομακρυνθείτε και να βρεθείτε μόνοι. Μία ψυχρότητα ίσως επέλθει έπειτα από αυτή τη διάθεση, η οποία θα περάσει γρήγορα, εφόσον θα τους παρακινήσετε να σας πλησιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα υπέρμετρα ανοίγματα και τα μεγάλα σχέδια θα ήταν καλό σήμερα να τα αποφύγετε, εστιάζοντας στις συμπεριφορές και στις προθέσεις των άλλων γύρω σας. Ο λεπτομερής έλεγχος απέναντι στις αντιδράσεις που βλέπετε, θα σας καθορίσει τον τρόπο, με τον οποίο θα πρέπει να λειτουργήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν κατά τη  διάρκεια της ημέρας, θα σας δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό. Η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σας, θα είναι το κλειδί για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις σε ήρεμους τόνους και να φέρετε τα θέματα στο προσκήνιο, βρίσκοντας τη λύση,  που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

Η αισθηματική αστάθειά  σας, θα σταθεί εμπόδιο στην επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σας και δε θα επιτρέψει να καλύψετε τα κενά,που έχουν δημιουργηθεί από παρελθοντικές συζητήσεις. Αντιθέτως,  μπορεί να εντείνει τα πράγματα  σε μία αρνητική μορφή. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να αποστασιοποιηθείτε και να κρατήσετε χαλαρούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι διαφωνίες που είχατε με κάποια άτομα, σας έχουν κουράσει και σας έχουν αποπροσανατολίσει από τα σχέδιά σας. Σήμερα, η ημέρα σας ευνοεί να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα,  που πρέπει και μία έξοδος  θα σας βοηθήσει. Εστιάστε ακριβώς στο θέμα και αποφύγετε τις περιττές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μία αρμονία στα συναισθήματά  σας, θα βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα πρόσωπά σας,  και να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας. Το φιλικό περιβάλλον σας, θα είναι αυτό που θα σας προσελκύσει, λόγω των κοινών στόχων και μέσα από αυτό  θα βγουν νέες δημιουργίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική διάθεσή  σας, είναι λίγο πτωτική σήμερα και δεν μπορείτε να δείτε με καθαρή ματιά τα ζητήματα,  που εξελίσσονται μπροστά σας. Οι δημιουργικές δραστηριότητες έχουν τον τρόπο να σας χαλαρώσουν και να αποβάλλουν το άγχος, που έχουν προκαλέσει τα προβλήματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε έλεγχο είναι απαραίτητος να γίνει. Επομένως, μπορείτε να συλλέξετε τα στοιχεία,  που σας δίνονται και να τα επεξεργαστείτε κατάλληλα, παίρνοντας έτσι τις ανάλογες αποφάσεις. Μη  βιάζεστε να φτάσετε στο αποτέλεσμα. Αφήστε το χρόνο να δείξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα σας διακατέχει ένα αίσθημα αισιοδοξίας και γαλήνης ταυτόχρονα, κάνοντάς σας,  να αισθάνεστε όμορφα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. Η επαφή με τα άτομα, τα οποία αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα σας κάνει να διασκεδάσετε, γεφυρώνοντας έτσι το χάσμα,  που ίσως υπήρξε στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα εστιάσετε αρκετά στην προσωπική ζωή σας,  και θα θελήσετε να βρεθείτε κοντά με το/τη  σύντροφό σας. Οι υποχρεώσεις και θέματα της επιβίωσης  σας έφεραν σε απόσταση και αυτό σας δυσκολεύει. Καταθέστε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας.  Προσέξτε, όμως,  να μη  βγείτε από τα όρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα σε καθημερινά ζητήματα μπορεί να δείξετε περισσότερη ευαισθησία από ότι θα  πρέπει και αυτό σας απομακρύνει από το να λειτουργήσετε με λογικές σκέψεις. Σταθείτε απέναντι στο πρόβλημα και εξετάστε την εικόνα του, χωρίς να εθελοτυφλείτε σε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Σκεφτείτε ότι η κίνηση αυτή  θα σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.