Τα ζώδια του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:42:56,05/11/2019
Ζυγός- Ωροσκόπιο - Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay

Τα ζώδια του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay

Λέοντες, τα παρασκήνια που θα έρθουν στην επιφάνεια, θα έχουν μία αναστατωμένη εικόνα και θα σας ενισχύσουν τις ανασφάλειες, εμποδίζοντας να ανταπεξέλθετε με σαφήνεια στις καταστάσεις, τις οποίες θέλετε να βελτιώσετε. Οι εξελίξεις  θα σας υποδείξουν τον τρόπο που θα σταθείτε αντιμέτωποι στα πράγματα. Αιγόκεροι, η αφέλεια είναι ένα στοιχείο, που σας αποδιοργανώνει από τις απαραίτητες κινήσεις, τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσετε. Επαναπροσδιορίστε τη θέση σας,  χωρίς ενοχές και τύψεις, διεκδικώντας αυτά που θέλετε με ψυχραιμία. Υδροχόοι, το γύρω περιβάλλον σας,  και οι υποχρεώσεις, δε  σας επιτρέπουν να συνεχίσετε με γοργούς ρυθμούς προς την προσωπική εξέλιξή σας. Κρατήστε μία διαφορετική στάση και ακούστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, και χαρίστε του, ευχάριστες στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Οι αμφιβολίες που έχετε για τις επαγγελματικές συνεργασίες, τις οποίες θέλετε να κάνετε, σας μελαγχολούν και δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε ενέργειες και προτάσεις σε θέματα που αφορούν κλείσιμο νέων συμφωνιών, γιατί θα υπάρξουν έκρυθμες καταστάσεις, που ίσως αργότερα το μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να υπάρχει μία δοτικότητα και μία ενεργητικότητα από τους άλλους γύρω σας, στον επαγγελματικό χώρο σας, αλλά εσείς δε θα πρέπει να επαναπαύεστε. Συνεχίστε να προσπαθείτε και να ελέγχετε τα δεδομένα που σας δίνουν, ώστε να αποφεύγετε τυχόν λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κλίμα που επικρατεί μέσα στον επαγγελματικό χώρο σας, είναι αρκετά ήπιο και αυτό σας βοηθάει να εξετάσετε τα θέματά  σας, από μία άλλη οπτική γωνία. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε ότι θα σας δώσει μία ανοδική πορεία και θετικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μείνετε χαλαροί στις συμφωνίες και στις προτάσεις που θα σας γίνουν, ώστε να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματά σας. Ο εκνευρισμός και η ένταση  δεν είναι καλοί σύμμαχοι στην περίπτωσή σας. Αντιθέτως, μπορούν να δημιουργήσουν επιπρόσθετα προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Κάποιες υποθέσεις που θα αφορούν παρασκήνια, θα σας αναστατώσουν στην ψυχολογική διάθεσή σας. Ο τρόπος που θα τα χειριστείτε, θα πρέπει να δείχνει την ηγετική ικανότητά σας, ώστε να πάρετε την σκυτάλη στα χέρια σας,  και να φτάσετε στα συμπεράσματα, τα οποία είναι ρεαλιστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κλειδί για να διορθωθούν οι υποθέσεις που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, είναι η συμφιλίωση και η ειλικρινής κατάθεση των συναισθημάτων σας. Μην προσπαθείτε, λοιπόν, να αλλάξετε τις καταστάσεις με τρόπους που δεν αντιστοιχούν στην δική σας, προσωπικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικεία και αγαπημένα πρόσωπά σας, θα σταθούν πλάι σας, και θα σας δώσουν αισιόδοξα μηνύματα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τους δείξετε την αγάπη σας,  και την αποδοχή σας. Η ημέρα, θα κυλήσει ευχάριστα και οι στιγμές που θα ζήσετε, θα αλλάξουν τη διάθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την πρόθεση να ακούσετε τα άτομα, τα οποία έχουν μία διαφωνία μαζί σας, και να λύσετε τα προβλήματα, που έχουν προκύψει μέχρι και τώρα. Είστε, εξάλλου, επικοινωνιακοί και αυτό βοηθάει να εξελιχτείτε σε ένα σταθερό και ήπιο κλίμα. Έπειτα των ξεκαθαρισμάτων, θα αισθανθείτε μία διαφορά στα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μικρά ή μεγάλα μυστικά του παρελθόντος  θα κάνουν την εμφάνισή τους , και θα αποκτήσει ένα ενδιαφέρον στίγμα η ημέρα σας. Μία θετική διάθεση μπορεί να υπάρξει έπειτα από συζητήσεις που θα προκύψουν με αγαπημένα πρόσωπά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σας, έχουν να κάνουν με τη δική σας,  ανοχή. Εφόσον θα θελήσετε να προσπεράσετε μηνύματα που θα σας δοθούν και θα αλλάξετε με λάθος τρόπο τα πράγματα. Καλύτερα θα ήταν να εστιάσετε στα αληθινά συναισθήματα που τρέφουν οι άλλοι για σας και να βγάλετε το ανάλογο συμπέρασμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα είναι στοιχεία που δε σας αφήνουν να αναδείξετε τις καλλιτεχνικές ιδέες σας, και προθέσεις. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας,  και μην αφήνετε την ημέρα, να περνάει χωρίς να κάνετε δημιουργικά πράγματα για τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε δημιουργικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα σας, και τα πράγματα, να εξελιχτούν, όπως εσείς επιθυμείτε. Οι ευκαιρίες που θα περάσουν από μπροστά σας, θα είστε έτοιμοι να τις αποδεχθείτε και να τις κατακτήσετε. Εκμεταλλευτείτε τις, χωρίς ενοχές.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.