Τα ζώδια της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,  PhD

 Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:24:57,09/29/2019
Νύχτα- Φωτογραφία από RENE RAUSCHENBERGER από το Pixabay

Τα ζώδια της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από RENE RAUSCHENBERGER από το Pixabay

Κριοί, μπορεί σήμερα να σας απορροφήσει λίγο περισσότερο η καθημερινότητα, αλλά θα αισθανθείτε ότι νιώθετε περισσότερο ασφαλείς. Η διάθεση να τα τακτοποιήσετε όλα σε γρήγορους ρυθμούς, από τη μία σας κάνει δραστήριους, από την άλλη -όμως-  θα σας πιέσει. Βρείτε απλά μία μέση λύση. Καρκίνοι, μια έξοδος ή και η επαφή με τη φύση μπορεί να σας ανανεώσει και να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις σας. Παρθένοι, η πρόθεση να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε με το/τη  σύντροφο σας, θα είναι έντονη σήμερα. Θα πρέπει, όμως, να προσέξετε τις εναλλαγές της διάθεσής σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις σας έχουν επηρεάσει ψυχολογικά και θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας, σε πιο χαλαρές δράσεις και σκέψεις. Η σωματική άσκηση θα σας βοηθήσει να αποφορτίσετε την περίσσεια ενέργεια και το άγχος, που σας έχουν μεταδώσει οι πιέσεις. Από την άλλη, μπορείτε να τη μετατρέψετε σε δημιουργία.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα κάνετε συζητήσεις για νέες προτάσεις που έχετε δεχθεί στον επαγγελματικό τομέα σας. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και εξετάστε κάποια θέματα πιο αναλυτικά, για να αποφασίσετε πως θα  πρέπει να κινηθείτε. Ίσως, οι συμβουλές μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων σας φανούν χρήσιμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση στο  συναισθηματικό τομέα σας, είναι αρκετά μεγάλη και σας δημιουργεί διλλήματα, ειδικά σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Απομακρυνθείτε από σοβαρά θέματα και αφήστε τα συμπεράσματα για άλλη ημέρα. Η επαφή σας με άτομα του φιλικού περιβάλλοντός σας, θα βοηθήσει στην ισορροπία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα σκεφτείτε αρκετά θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας,  και αυτό θα σας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την επίλυσή τους. Ίσως, συζητήσετε για νέες προτάσεις ή σχέδια, αλλά η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να χτίσετε τις κατάλληλες βάσεις για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να λάμψετε και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Η αισιόδοξη στάση που θα κρατήσετε, θα σας χαρίσει ένα δυναμισμό και τα πράγματα θα πάρουν μία θετική τροπή. Μπορείτε να διαχειριστείτε κατάλληλα νέες προτάσεις και σχέδια που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, ίσως κάποια απρόοπτα γεγονότα σας προκαλέσουν έναν εκνευρισμό. Η προσπάθεια να ελέγξετε τις καταστάσεις και να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, είναι το κλειδί για μία αρμονική συζήτηση. Επίσης, η ημέρα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα σε προσωπικά θέματά  σας.

ΖΥΓΟΣ

Παρασκηνιακές υποθέσεις, θα σας ακολουθήσουν στη  διάρκεια της ημέρας. Ο τρόπος που θα πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις αυτές, θα μετρήσει πολύ.  Γι’ αυτό προσπαθήστε να παραμείνετε αντικειμενικοί και μη στηριχτείτε σε λόγια τρίτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα σας παροτρύνει να μιλήσετε με φίλους και να διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο σας. Προσπαθήστε να νιώσετε ελεύθερα και μη βάζετε όρια και κανόνες, σε θέματα που αφορούν στην προσωπική ευτυχία σας. Μιλήστε με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και ιδέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να νιώσετε ότι σήμερα δεν είναι μία από τις καλύτερες ημέρες σας, αλλά  θα κάνετε αρκετές προσπάθειες για να υπάρξει καλή επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας. Εστιάστε την προσοχή σας, σε μικρά και καθημερινά θέματα που μέχρι και  χθες, δεν τους δίνατε ιδιαίτερη σημασία. Ίσως παρατηρήσετε ότι μπορούν να σας δώσουν μία μικρή δόση ευτυχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας,  να βρεθείτε με άτομα, τα οποία αγαπάτε και εμπιστεύεστε, είναι έντονη και αυτό θα διαμορφώσει ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να κάνετε συζητήσεις με άτομα που έχετε οικονομικές συναλλαγές από το παρελθόν. Μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Γι’ αυτό η συμπεριφορά σας, θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη. Καταθέστε στοιχεία και λεπτομέρειες, χωρίς να αφήνετε κενά, που θα δημιουργήσουν δυσκολίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σημαντικότερο για σας σήμερα, είναι να διαγνώσετε τα συναισθήματα των άλλων και να κινηθείτε ανάλογα. Μην κρύβεστε πίσω από τις ενοχές, που μπορεί να σας έχουν δημιουργήσει τρίτα πρόσωπα. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις, που μπορεί να σας κρατήσουν στο παρελθόν.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.