Τα ζώδια της Τρίτης 9 Οκτωβρίου 2018


Από το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:01,10/09/2018
Τα ζώδια της Τρίτης 9 Οκτωβρίου 2018

Τα ζώδια της Τρίτης 9 Οκτωβρίου 2018 από το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παρθένοι, η ζωτικότητά σας, είναι το έναυσμα για την καλυτέρευση των προσωπικών σχέσεων σας. Υδροχόοι, απομακρυνθείτε από αρνητικά άτομα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν την ψυχική αναστάτωσή σας.

ΚΡΙΟΣ

Μην καταθέτετε τα όπλα, εξαιτίας της απογοήτευσης που σας διακατέχει. Οι μεταβολές των συναισθημάτων σας, μπορεί να σας έχουν κουράσει και αποδιοργανώσει την ψυχοσύνθεσή σας. Απομακρυνθείτε από γεγονότα, που δεν έχετε την αντοχή, να τα αντιμετωπίσετε και δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας, να βρει την ισορροπία του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία και η φιλοδοξία είναι στοιχεία που μπορούν να σας οδηγήσουν στο μέλλον με θετικά αποτελέσματα. Οι δυσκολίες που εμφανίζονται, δεν μπορούν να σας πτοήσουν το ηθικό, αντιθέτως τις εκλαμβάνετε ως προκλήσεις. Η εύθυμη διάθεση σας οδηγεί σε χώρους διασκέδασης μαζί με τα αγαπημένα άτομα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια συναισθήματα διαπερνούν τον συναισθηματικό κόσμο σας,  και αφήνουν κατάλοιπα στην ψυχολογία σας. Οι αντιδράσεις σας, θα πρέπει να είναι ήπιου χαρακτήρα, για να μη δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας. Η ενασχόληση, με αντικείμενα καλλιτεχνικού τύπου, θα σας βοηθήσουν να εσωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, και την περίσσεια ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να εστιάσετε στις προσωπικές επιθυμίες σας,   και μην τις εμπλέκετε με τρίτα άτομα. Η επιρροή που δέχεστε, μπορεί να καταπιέσει το συναισθηματικό κόσμο σας. Βρείτε τρόπους, που θα σας προσφέρουν τη διασκέδαση και απομακρυνθείτε από εμμονές, καθώς και προκαταλήψεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να σας γεμίζουν με ενοχές.

ΛΕΩΝ

Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στην οικονομική διαχείρισή σας και αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η σχέση με το/τη σύντροφό σας, μπορεί να κυλήσει με ηρεμία, αν εσείς απομακρυνθείτε από λεπτολογίες και εμμονές. Θυμηθείτε ότι μπορεί να επιφέρετε εντάσεις, αν παρουσιάσετε μια τέτοιου είδους συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πίεση που δέχεστε στη διάρκεια της ημέρας, σας ενεργοποιεί τη δράση και μεταφράζεται για σας, σε δημιουργία. Η ζωτικότητά σας, είναι η κατάλληλη για να δώσει απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Οι σχέσεις σας, με το αντίθετο φύλλο παρουσιάζουν μία έλξη και μπορείτε να περάσετε ευχάριστα μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Η ασφάλεια  είναι αυτό που αποζητάτε σήμερα και σας απωθεί η σκέψη του ρίσκου, καθώς και του κινδύνου. Η ψυχολογία σας, δεν είναι σε κατάλληλη φάση, ώστε να έρθει σε αντιπαράθεση με ότι δε σας είναι αρεστό. Επιδιώξτε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που σας χαλαρώνει και σας ξεκουράζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία με τον κοινωνικό περίγυρο σας, θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει νέα στοιχεία για να πορευτείτε στο μέλλον. Η συλλογή των απαραίτητων στοιχείων, θα δώσει την κατάλληλη καθοδήγηση, στις μελλοντικές αποφάσεις σας. Η ένταξή σας, σε ομάδες κοινού στόχου, θα σας βελτιώσει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρορμητική συμπεριφορά μπορεί να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα στις σχέσεις με τους γύρω σας. Μπορεί να φέρει εντάσεις για κοινά θέματα και να δημιουργήσει μία ψυχρότητα με πρόσωπα, που βρίσκεστε καθημερινά μαζί. Ενώ έχετε την πρόθεση να διασκεδάσετε με το/τη  σύντροφό σας, προσέξτε τις συζητήσεις που θα εξελιχθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαναξιολόγηση σε πλάνα και ιδέες  είναι απαραίτητη πριν από την κατάληξη. Η σιγουριά που θα νιώσετε, θα σας προσφέρει μία αισιοδοξία να συνεχίσετε δυναμικά μέχρι και το τέλος. Η πίεση λόγω θεμάτων που αντιμετωπίζετε και ταυτόχρονα πιέσεις στην προσωπική ζωή σας, μπορούν να δημιουργήσουν μία οξύθυμη συμπεριφορά, η οποία να σας εμποδίσει στις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φαντασία σας, κάποιες φορές παίρνει μέρος στο σχηματισμό αποφάσεων και τις απομακρύνει από την πραγματική τους εικόνα. Περιορίστε τις σκέψεις σας,  σε πραγματικά γεγονότα, ώστε να αφήσετε την καθαρότητα του μυαλού σας, ελεύθερη να αποφασίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε μία αποστροφή για θέματα ρουτίνας και στην θέση τους, μπαίνουν οι πνευματικές αναζητήσεις, που σας φτιάχνουν την διάθεση. Η φυγή από την πραγματικότητα και η μετάβαση σε ένα διαφορετικό κόσμο, είναι για σας πρόκληση και ταυτόχρονα σας ξεκουράζει.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.