Τα ζώδια της Τρίτης 7 Μαΐου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PHd

Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:03:00,05/06/2019

H Γη και η Σελήνη-Φωτογραφία από Arek Socha από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 7 Μαΐου 2019 Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PHd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Arek Socha από το Pixabay

Δίδυμοι, η όρεξη για να τρέξετε τις καταστάσεις και να φτάσετε σε θετικά αποτελέσματα, έχει μειωθεί και σας οδηγεί στη μοναχικότητα και την απομόνωση. Απομακρυνθείτε από εντάσεις, που θα φέρουν επιπλέον ταραχή στο  συναισθηματικό κόσμο σας. Σκορπιοί, οι νέες ερωτικές σχέσεις ευνοούνται και θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Υδροχόοι, η προδοσία που δεχθήκατε στο παρελθόν έφερε μια αναστάτωση στις σχέσεις σας. Τα παρασκήνια  μπορεί να πάρουν θέση και να έρθουν στο φως, αναγκάζοντας σας, να δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

ΚΡΙΟΣ

Η φροντίδα προς τα αγαπημένα πρόσωπά σας, είναι αυτό που θα σας κάνει να σταθείτε στο πλευρό τους, και να υποστηρίξετε τα σχέδιά τους. Η στάση αυτή  θα σας βοηθήσει να δείτε τα προσωπικά θέματά σας, καλύτερα και να ταυτίσετε δικά σας,  ζητήματα, στα οποία θα βρείτε την κατάλληλη λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πιέσεις που αισθάνεστε αυτό το διάστημα, σας έχουν αναγκάσει να βρείτε μία διαφορετική δίοδο  στον επαγγελματικό τομέα σας. Η λύση μπορεί να υπάρξει μέσα από άτομα του κοντινού ή οικογενειακού περιβάλλοντός σας, που θα σταθούν στο πλευρό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για σας, και θα ψάξετε όσα μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε ασφάλεια. Η απομάκρυνσή σας, από πρόσωπα και χώρους που σας φέρουν δυσαρέσκεια, θα βοηθήσει να προφυλαχτείτε από αρνητικές συμπεριφορές, καθώς  και διαπληκτισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια και συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε στον επαγγελματικό τομέα σας, θα χρειαστούν έναν επιπλέον έλεγχο. Τα στοιχεία που έχετε στην κατοχή σας, θα πρέπει να τα επεξεργαστείτε με μία ευρύτερη ματιά και να μην είστε βιαστικοί σε καταστάσεις που φαίνονται αρνητικές.

ΛΕΩΝ

Η κυκλοθυμική συμπεριφορά είναι ένα μειονέκτημα, που μπορεί να καθυστερήσει τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας,  και να ξεπεραστούν θέματα που θα συζητηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αποφασιστικότητα που έχετε, είναι ικανή να διαμορφώσει μία διαφορετική εικόνα στα επαγγελματικά σχέδια σας. Η συμπεριφορά σας, όμως, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε.  Γι’ αυτό θα πρέπει να βάλετε τα όριά σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια γεγονότα θα πάρουν μία απρόβλεπτη τροπή και θα πρέπει να τα χειριστείτε με σοβαρότητα. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους, εφόσον μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τη  θέση σας. Μην εμπιστεύεστε πρόσωπα, τα οποία  είναι αρνητικά προσκείμενα προς εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εναλλαγές των απόψεων  μπορεί να σχηματίσουν μία διφορούμενη εικόνα για το άτομό  σας. Μείνετε σταθεροί στις προτάσεις που κάνετε και εξετάστε τα ενδεχόμενα, τα οποία  σας δίνονται. Μια νέα γνωριμία  θα κάνει την εμφάνισή της,  και θα σας αλλάξει τη διάθεση. Ίσως, όμως,  να μην έχει μακροχρόνια πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα αίσθημα απομόνωσης  από θέματα που σας έχουν κουράσει, θα φανεί έντονα στην διάρκεια της ημέρας. Στραφείτε προς τον εσωτερικό κόσμο σας,  και προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία σας. Ο διαλογισμός ή η γιόγκα θα σας φανούν χρήσιμα εργαλεία για να έχετε εσωτερική ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να διαχειριστείτε άριστα τις επαγγελματικές υποθέσεις σας,  και να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη. Οι συμφωνίες και οι οικονομικές συναλλαγές θα έχουν μία θετική εξέλιξη, αλλά μην αντιδράτε υπερβολικά σε θέματα, που σας προτείνονται. Εξετάστε τα, με ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εμμονές και οι προκαταλήψεις που είχατε στο παρελθόν, ίσως κάνουν την εμφάνισή τους, σε ζητήματα, τα οποία θα  πρέπει να επιλέξετε με περισσότερη αποφασιστικότητα. Απομακρυνθείτε από αρνητικές καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις στη σχέση σας.  Βρεθείτε πιο κοντά με το/τη  σύντροφό σας,  και μιλήστε με ειλικρίνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία σας, σήμερα, είναι να οργανώσετε μία έξοδο με το/τη  σύντροφό σας,  και να βρεθείτε σε χώρους που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Οι προστριβές,  όμως, που υπήρξαν μεταξύ σας, έχουν φέρει μία συναισθηματική απομάκρυνση. Καλύτερα, να αποφύγετε τις  αναλυτικές συζητήσεις που ίσως φέρουν παρεξηγήσεις ανάμεσά σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 + δεκαοκτώ =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.