Τα ζώδια της Τρίτης 6 Αυγούστου 2019

Από το  Δρ. Κωνσταντίνο  Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

03:08:11,08/06/2019
Λίμνη τη Νύχτα-Φωτογραφία από DarkWorkX από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 6 Αυγούστου 2019 Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από DarkWorkX από το Pixabay

Λέοντες, νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας,  κυρίως στον ερωτικό τομέα σας. Η ρουτίνα και η συνήθεια δε σας ικανοποιεί πλέον και θέλετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Η αυτοπεποίθησή σας, είναι το όπλο για να ακολουθήσετε νέα πράγματα. Παρθένοι, μία μακροπρόθεσμη και ευνοϊκή εξέλιξη θα υπάρξει στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Οι παρατηρήσεις σας για την κατάσταση κάποιων εργασιακών θεμάτων, θα ενεργοποιήσουν έναν άλλο τρόπο σκέψης, που θα σας δυναμώσει. Μέσα από αντιξοότητες  θα βρείτε νέους διόδους. Αιγόκεροι, η επιθυμία σας να διευρύνετε τον επαγγελματικό κύκλο σας, οδηγεί τις σκέψεις σας, να οργανώσετε νέα πράγματα, που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Συνεργασίες με πρόσωπα του εξωτερικού, θα είναι στις προτεραιότητές σας, και θα βάλετε τα δυνατά σας, να κατακτήσετε τις ευθυμίες σας.

ΚΡΙΟΣ

Καθημερινά ζητήματα σας έχουν αγχώσει και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε με δυναμισμό. Μην αφήσετε μετέωρο τον συναισθηματικό τομέα σας, αφού έχετε καταβάλει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν. Βάλτε σε σειρά τα θέματα, που έχουν προτεραιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για την επαγγελματική εξέλιξή σας, χρειάζεται να είστε πιο συγκεντρωμένοι απέναντι στα θέματα που σας απασχολούν. Η αυτοπεποίθηση, είναι το όπλο που θα ενισχύσει τα σχέδιά σας, και θα αλλάξει τη διάθεσή σας. Η προσπάθειά σας, θα εκτιμηθεί από σημαντικά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογική διάθεσή σας, δεν είναι κατάλληλη σήμερα, για να μπορέσετε να συζητήσετε θέματα, που αφορούν στις συνεργασίες. Η προσέγγισή σας, θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένη, αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις, που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Μείνετε, λοιπόν, επιφυλακτικοί και ακολουθήστε ώριμες σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, σας διακατέχει έντονα μία διάθεση να ξοδέψετε και να αγοράσετε δώρα  στους αγαπημένους σας. Η ημέρα ευνοεί τις εξόδους, έτσι θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή και να διορθώσετε το χάσμα της επικοινωνίας, που μπορεί να έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία σας, με το γυναικείο φύλο θα ευνοηθεί και οι συνεργασίες σας, θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Ίσως, υπάρξουν, όμως, δυσμενείς καταστάσεις στην προσωπική ζωή σας, και η σχέση με το/τη  σύντροφό σας,  θα περάσει μία δοκιμασία. Μην επιμείνετε σε λεπτομέρειες και επιφέρετε επιπρόσθετα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε σήμερα, με διάφορες δραστηριότητες που θα αναδείξουν τα ταλέντα σας,  και ταυτόχρονα  θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, μπορεί να απομακρύνει κάθε παρεξήγηση που μπορεί να δημιουργηθεί με το/τη  σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Το οικογενειακό περιβάλλον σας ,και ιδιαίτερα άτομα που αισθάνεστε πιο κοντά, θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε κάποια θέματα , τα οποία  σας απασχολούν. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε και μην προβείτε σε παρορμητικές σκέψεις και ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία νοσταλγική διάθεση θα σας οδηγήσει να εξετάσετε καλύτερα παρελθοντικές σχέσεις και να προχωρήσετε με περισσότερη σταθερότητα. Η αναδρομή αυτή, θα αλλάξει τη  διάθεσή σας, βρεθείτε με πρόσωπα που σας κατανοούν και περάστε ευχάριστες στιγμές μαζί τους, συζητώντας, όσα νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα σας, μπορούν να σας βοηθήσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και να σας δείξουν ένα δρόμο, που ίσως σας ήταν άγνωστος μέχρι σήμερα. Μπορείτε λοιπόν, να διευρύνετε τις γνώσεις και τους ορίζοντές σας, φτιάχνοντας ένα δημιουργικό μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλικές συναντήσεις, θα είναι για σας μία ανάσα από την καθημερινότητα και θα μπορέσετε να οργανώσετε σχέδια και νέες ιδέες, για να περάσετε δημιουργικά το χρόνο σας. Μια συνάντηση με τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας, θα εξελιχθεί σε ένα ήπιο κλίμα, φτάνει να μην αναλύσετε σε βάθος θέματα σοβαρού τύπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η ημέρα δεν είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στις σχέσεις σας. Μην επιμείνετε στις αναλύσεις. Απλά βρείτε νέες διόδους, που θα σας προσφέρουν την χαλάρωση και την ευεξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θέλετε να ασχοληθείτε με πράγματα που είναι αντισυμβατικά και σας βγάζουν από τη  ρουτίνα. Μια καλλιτεχνική τάση  θα έρθει στο προσκήνιο και θα δημιουργήσετε νέους στόχους. Η γιόγκα και η αυτοσυγκέντρωση  θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε σταθερή τη σκέψη σας, σε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.