Τα ζώδια της Τρίτης 30 Ιουλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο  Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:57:07,07/30/2019
Σέλας- Φωτογραφία από Noel Bauza από Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 30 Ιουλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία από Noel Bauza από Pixabay

Ταύροι, στα επαγγελματικά σας,  η σταθερότητά  σας, έχει δημιουργήσει μία σημαντική υποδομή. Οι επιτυχίες σας, έχουν να κάνουν με την προσωπική εξέλιξη σας. Δίδυμοι, η αυτοκυριαρχία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε θέματα, τα οποία  αφορούν στη σχέση σας. Η καθαρή σκέψη θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να χειριστείτε αλλιώς τις καταστάσεις. Παρθένοι, μπορεί να μην είναι η πιο ευνοϊκή ημέρα για σας, θα μπορέσετε –  όμως –  να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν ενοχλήσει στο κοντινό περιβάλλον σας. Η παρορμητικότητα δε βοηθάει στις συναντήσεις που θα κάνετε και στις συζητήσεις, οι  οποίες  θα προκύψουν.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, τα πράγματα μπορεί να μην είναι, όπως τα έχετε προβλέψει και η κινητικότητα, η οποία εμφανίζεται στον εργασιακό τομέα σας,  δε θα είναι η κατάλληλη, για να πραγματοποιηθούν οι ιδέες σας. Μειώστε την ταχύτητα, με την οποία θέλετε να τρέξουν τα πράγματα και κάντε πιο μικρά βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρμονία της σκέψης σας, βοηθάει να είστε ισορροπημένοι σε θέματα, που αφορούν στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε έτσι  να βρείτε την ισορροπία,  που θα σας δώσει μία ανάσα για ζητήματα, τα οποία  σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Εάν η ψυχολογία σας,  σήμερα, δε  σας επιτρέπει να συναναστραφείτε με άτομα, τα οποία θα  πρέπει να συνεργαστείτε. Απλά μείνετε σε απόσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας,  και μην αφήνετε τις εντάσεις, να καθορίζουν τη  συμπεριφορά σας. Σήμερα  αποφύγετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε καταστάσεις,  που έχουν δημιουργηθεί από το παρελθόν και σας έχουν δεσμεύσει. Η άθληση και η γιόγκα  είναι αυτά που θα σας απομακρύνουν από το άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ίσως ασχοληθείτε με παρασκηνιακά θέματα του παρελθόντος,  τα οποία απαιτούν έναν διαφορετικό χειρισμό από αυτόν,  που λειτουργούσατε μέχρι και  σήμερα. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες μπορεί να σας κάνουν να χάσετε το δίκιο σας. Εστιάστε στα δεδομένα που σας δίνονται και πράξτε ανάλογα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα  μπορείτε να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας,  και να ζητήσετε συμβουλές από πρόσωπα, τα οποία εμπιστεύεστε. Οι πρωτότυπες σκέψεις σας, είναι αυτές που θα σας διαφοροποιήσουν από το σύνολο και θα μπορέσετε, να φτάσετε το  στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, οικεία πρόσωπά σας, μπορούν να σας πλησιάσουν, αφού θα δείξετε κατανόηση σε θέματα,  που τους απασχολούν. Η κριτική που θα δεχθείτε, θα είναι το κίνητρο για να αλλάξετε οπτική απέναντι στα πράγματα και να λειτουργήσετε, με βάση την ειλικρίνεια. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να υπάρξει προσωπική εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σας, να μιλήσετε με κόσμο και να δημιουργήσετε ένα νέο κοινωνικό κύκλο, θα σας χαρίσει καινούργιες συνεργασίες. Προσπαθήστε να είστε διπλωματικοί, σε θέματα που θα σας προταθούν. Παράλληλα, αναδείξτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα θα κυλήσει με θέματα καθημερινά, όπως  είναι  να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας. Η διαφυγή από τη ρουτίνα, θα γίνει με παρασκηνιακά θέματα,  τα οποία  θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Ίσως, αντιμετωπίσετε δυσάρεστα θέματα και αυτό  θα επηρεάσει την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες που θα προκύψουν, θα έχουν μία καλή βάση να στηριχτούν, αφού θα συζητήσετε επάνω σε σχέδια, τα οποία θα είναι οργανωμένα. Αποφύγετε τις παρορμητικές σκέψεις και ενέργειες, που έχουν την τάση να σας οδηγήσουν σε μία μετέωρη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σας περιορίζουν και δεν μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει  για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, και διοργανώστε με φίλους, νέες δραστηριότητες,  που θα σας χαρίσουν την περιπέτεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, έχετε την τάση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, γιατί η πίεση του παρελθόντος σας έχει κουράσει συναισθηματικά. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν πιο ομαλά και βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπά σας,  τα οποία  θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η υπερβολική σας,  ευαισθησία σας κρατά ίσως μακριά από ενέργειες και δραστηριότητες,  που έχετε προγραμματίσει. Η ενδοσκόπηση και ο διαλογισμός θα σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε τα λάθη,  που έχουν προηγηθεί και θα σας βγάλουν  από το αδιέξοδο.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.