Τα ζώδια της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 2019

Από το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:04:44,09/03/2019
Μαύρη Τρύπα-Φωτογραφία από WILLGARD από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου 2019 από το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από WILLGARD από το Pixabay

Κριοί, σε συμφωνίες και σε συμβόλαια, σήμερα να είστε πιο προσεχτικοί, μην αφήσετε τρίτους να σας επηρεάσουν. Η διάθεσή σας,  είναι πολύ σημαντική, για την ολοκλήρωσή τους. Δίδυμοι, δείξτε προσοχή σε θέματα της καθημερινότητας, που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας. Η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική, θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ισορροπία σας. Παρθένοι, άτομα που σας περιστοιχίζουν στον επαγγελματικό χώρο σας, θέλουν αρκετή προσοχή. Οι αντιδράσεις τους, έχουν να σας πουν αρκετά πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Η σταθερότητα των οικονομικών σας, είναι αυτό που θα σας απασχολήσει κατά τη  διάρκεια της ημέρας. Οι αισιόδοξες σκέψεις σας, θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των σχεδίων, που έχετε ξεκινήσει  αυτό το διάστημα. Η επιθυμία να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, και στα αγαπημένα πρόσωπά σας, είναι έντονη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δείτε τον εαυτό σας,  αρκετά οξύθυμο σε κάποιες καταστάσεις, απλά αποστασιοποιηθείτε από την ανάλυσή τους. Η πρόθεση, να πλησιάσετε το αγαπημένο πρόσωπό σας, είναι κάτι που θα σας κάνει να αναλογιστείτε  σε ποια σημεία έχετε κάνει λάθη. Η αντίδρασή σας ,θα είναι αρκετά ευέλικτη και αυτό θα αλλάξει το κλίμα μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε καθημερινά ζητήματά σας, μπορεί να υπάρχει μία έντονη ευαισθησία και αυτό μειώνει τη  δράση και την αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί να δείχνετε τη  ρομαντική πλευρά σας, στη σχέση σας, αλλά οι απαιτήσεις σας,  θα πρέπει να είναι λογικές το διάστημα αυτό. Ίσως κάποια πράγματα, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πράξεις σας, σήμερα, θα είναι αρκετά αντισυμβατικές με τους κανόνες και τα δεδομένα, που ήδη έχετε υιοθετήσει. Η διαφορετικότητά σας, είναι αυτή που θα σας οδηγήσει σε νέα σχέδια. Μπορεί να έχετε τη  διάθεση να πρωτοτυπήσετε, θα πρέπει –όμως – να είστε σε θέση να ολοκληρώσετε, όσα αρχίσετε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η πρακτικότητα που διαθέτετε και οι συμβουλές, τις  οποίες  θα λάβετε από τρίτα πρόσωπα, είναι αναγκαία και θα σας οδηγήσουν σε νέες ιδέες. Μία ψυχρότητα, όμως, μπορεί να εμφανιστεί στις σχέσεις σας, φέρνοντας έτσι ένα διαφορετικό κλίμα. Ίσως, οι ευθύνες μπορεί να σας έχουν πιέσει αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις συνεργασίες σας, μπορεί να είναι δύσκολο σήμερα να ελέγξετε και να αντιμετωπίσετε τις αντιδράσεις, που έχουν οι άλλοι. Προσπαθήστε να κινηθείτε περισσότερο με τη διαίσθησή σας,  και να την αφήσετε να σας οδηγήσει  σε σημαντικές αποφάσεις, καθώς και ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε σήμερα είναι τέτοια, που μπορεί να αφήνει στους άλλους τα περιθώρια, να παρέμβουν σε προσωπικά θέματά σας. Κρατήστε αποστάσεις και διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας, σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας, και το μέλλον σας. Η αποφασιστικότητά σας, θα βοηθήσει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις συνεργασίες σας, σήμερα, μπορούν να προκύψουν νέες ιδέες και προτάσεις, που θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον. Έχετε στα χέρια σας, τη διαχείριση των θεμάτων που σας απασχολούν και μπορείτε να φέρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι απαντήσεις που θα λάβετε σήμερα στον επαγγελματικό τομέα σας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε. Αυτές, θα κρίνουν εν μέρει  την επαγγελματική πορεία σας, και θα σας κάνει περισσότερο υπευθύνους στο μέλλον. Θα ξεκαθαρίσετε πλέον μέσα σας, τι ακριβώς σας κάνει ευτυχισμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η επιθυμία σας,  να βρεθείτε σε χώρους που ενισχύουν τη λάμψη σας,  και αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας, θα σας ωθήσει σε νέα σχέδια. Οι νέες γνωριμίες, θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας, και θα σας φανούν χρήσιμες, καθώς και στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρνητική ψυχολογία σας, είναι αυτή που μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε προσωπικά θέματά σας. Ίσως, σήμερα, είστε λίγο μπερδεμένοι και νιώθετε ότι οι γρήγοροι ρυθμοί που εμφανίζονται γύρω σας, είναι ενάντια στα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και δείτε την αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, νιώθετε έτοιμοι να προβείτε σε νέα σχέδια και να εξετάσετε σε βάθος, τις επιχειρηματικές ιδέες σας. Μπορείτε, λοιπόν, να δείξετε την αποφασιστικότητά σας, και να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα. Μην αφήσετε την ημέρα να πάει χαμένη. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνετε.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × ένα =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.