Τα ζώδια της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

03:10:47,12/03/2019
Μπαλαρίνα-Φωτογραφία από S. Hermann & F. Richter από το Pixabay

Δίδυμοι, η επιθυμία σας, να ασχοληθείτε με κάτι καινοτόμο και να απομακρυνθείτε από τα στερεότυπα, καθοδηγεί τις σκέψεις σας, σε νέους ορίζοντες.Φωτογραφία από S. Hermann & F. Richter από το Pixabay

Δίδυμοι, η επιθυμία σας, να ασχοληθείτε με κάτι καινοτόμο και να απομακρυνθείτε από τα στερεότυπα, καθοδηγεί τις σκέψεις σας σε νέους ορίζοντες. Λέοντες, ανταποκριθείτε με συγκροτημένη σκέψη στα καθήκοντά σας, και παρουσιάστε τις πρωτοποριακές σας ιδέες. Σκορπιοί, μην αφήνετε την ευαισθησία και ταυτόχρονα, τον ενθουσιασμό σας, να σταθούν εμπόδια σε θέματα,που θα πρέπει να δώσετε μία λύση.

ΚΡΙΟΣ

Θέλετε να ανακοινώσετε τα σχέδια σας, και να υποστηρίξετε τις ιδέες σας. Μέσω αυτού μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας. Ο κοινωνικός κύκλος σας,επιθυμείτε να διευρυνθεί και οι προσπάθειες σας, είναι οι κατάλληλες για να το καταφέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να παρατηρήσετε κάθε λεπτομέρεια γύρω σας, και να την επεξεργαστείτε με τρόπο, ώστε να είναι προς όφελος σας. Ίσως, υπάρξει κριτική από κάποια άτομα του εργασιακού χώρου σας,προς το πρόσωπό σας και αυτό θα εντείνει την επιμονή σας, για να τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθυμία σας, να ασχοληθείτε με σημαντικές υποθέσεις και να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο, θα εκφράσει την διπλωματική  ικανότητά σας. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, συσχετίζονται με την παιδεία ή με ταξίδια, που θέλετε να προγραμματίσετε στο εξωτερικό. Απλά κάντε ένα πλάνο, που θα βοηθήσει να οργανώσετε τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα έχετε τη διάθεση να εξετάσετε τη σχέση σας, και να συζητήσετε με το/τη  σύντροφό σας, θέματα που σας έχουν φέρει σε απόσταση. Η επιθυμία να αναθερμάνετε τη σχέση σας, είναι το κλειδί της ημέρας και θα μπορέσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας, καθορίζοντας μία νέα αρχή.

ΛΕΩΝ

Οι συνεργασίες σας, θα διατηρηθούν σε ένα καλό επίπεδο, καθώς θα συζητήσετε τις προτάσεις σας, και θα διαμορφώσετε το κατάλληλο κλίμα, για να κατακτήσετε με ευκολία το στόχο σας. Μείνετε ανοιχτοί σε νέα πλάνα και σχέδια, αναγνωρίζοντας την κατάλληλη ώρα, που θα πρέπει να ενεργήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, και θα νιώσετε αδύναμοι να προβείτε σε νέα σχέδια. Ίσως, δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να επεξεργαστείτε τις αλλαγές, που επιθυμείτε να κάνετε. Γι’ αυτό απομακρυνθείτε από παρορμητικές ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Το έντονο άγχος και στρες είναι αυτό, που θα σας ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα αποπροσανατολίσει τις σκέψεις σας, από σημαντικά θέματα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, κάνοντας μια βόλτα στη  φύση και παίρνοντας μέρος σε δραστηριότητες,που σας εκφράζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας, είναι αυτός, που θα σας στρέψει προς τη θαλπωρή και τη φροντίδα του σπιτιού, φέρνοντας σας, πιο κοντά με κοντινά πρόσωπά σας.Η απασχόλησή σας,με εργασίες του σπιτιού, θα βοηθήσουν στην αποσυμφόρηση του άγχους, που μπορεί να νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων και διαμορφώστε ένα ισορροπημένο κλίμα στον εργασιακό χώρο σας. Η ημέρα σας καλεί να σκεφτείτε με σταθερότητα και να μην προβείτε σε ενέργειες παρορμητικές, που θα σας οδηγήσουν σε μία μετέωρη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά θέματά σας, φαίνεται να επικρατεί μία ηρεμία και αυτό θα οφείλεται στη δική σας, συμπεριφορά. Η αρμονία και η γαλήνη που εκπέμπετε, έχει την ικανότητα να βελτιώσει την επικοινωνία στον επαγγελματικόχώρο σας . Ακολουθήστε το ένστικτό σας, και τη διαίσθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, δε θα εξελιχθούν σε ήρεμο κλίμα. Ένας εκνευρισμός  μπορεί να συνοδέψει τις αλλαγές,που θέλετε να κάνετε. Γι’ αυτό ελέγξτε τις αντιδράσεις και την συμπεριφορά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Υποθέσεις παρασκηνίου θα έρθουν στο φως, που συσχετίζονται με θέματα του παρελθόντος. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, και μην αποφασίσετε παρορμητικά. Συγκεντρώστε τα δεδομένα, που έχετε και με καθαρή σκέψη βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.