Τα ζώδια της Τρίτης 29 Οκτωβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο  Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

08:52:26,10/29/2019
Αστρολογία-Φωτογραφία από Mira Cosic από το Pixabay

Κριοί, η αντισυμβατικότητα του χαρακτήρα σας, είναι αυτό που σας διαφοροποιεί από το σύνολο. Η ενέργειά σας, είναι έντονη και αυτό διακρίνεται από τον τρόπο , που κινήστε και συζητάτε.Φωτογραφία από Mira Cosic από το Pixabay

Κριοί, η αντισυμβατικότητα του χαρακτήρα σας, είναι αυτό που σας διαφοροποιεί από το σύνολο. Η ενέργειά σας, είναι έντονη και αυτό διακρίνεται από τον τρόπο , που κινήστε και συζητάτε. Δείξτε απλά προσοχή στις κινήσεις, που μπορούν να σας φέρουν εκτός ελέγχου. Δίδυμοι, η ημέρα είναι για σας γεμάτη διασκέδαση και περιπέτεια. Η επικοινωνία σας, με νέα πρόσωπα και νέες προσκλήσεις, θα ενισχύσουν τη θετική διάθεσή σας. Σκορπιοί, στο παρελθόν ίσως ζήσατε κάποια αρνητικά γεγονότα, που σας έφεραν σε δύσκολη θέση. Αυτό, δημιούργησε ανασφάλειες και φόβο για το άγνωστο. Επικεντρωθείτε στις δυνάμεις και στις ικανότητες που έχετε, πιστεύοντας μόνο στον εαυτό σας.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι αντισυμβατικό και με ό, τι σας απομακρύνει από κοινότυπα και στερεότυπα, δημιουργεί μία αίσθηση αισιοδοξίας. Η αποφυγή σας, από όλα αυτά που σας θυμίζουν τη ρουτίνα, ενεργοποιεί τη θετική σκέψη σας, και νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε νέα σχέδια και να προβείτε σε πρωτότυπες ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία συναισθηματική ψυχρότητα μπορεί να εμφανιστεί στην ερωτική ζωή σας, και αυτό  ίσως οφείλεται στις αντιπαραθέσεις που υπήρξαν στο παρελθόν. Η ανοχή σας, σε κάποια πράγματα, δε βοηθάει την ψυχολογία σας και γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε μία συζήτηση με το/τη  σύντροφό σας, ώστε να ξεκαθαρίσετε θέματα, που σας έχουν ενοχλήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοπεποίθηση, αλλά και η αισιοδοξία είναι τα όπλα που μπορούν να στηρίξουν την ανάπτυξη του κοινωνικού κύκλου σας. Η ανάγκη να βγείτε από τη ρουτίνα και να συμμετέχετε σε πιο ενεργά θέματα, δημιουργεί ένα μικρό άγχος στις σκέψεις σας, και στέκεται ως εμπόδιο στην εφαρμογή τους. Αντλήστε δύναμη από τον εσωτερικό κόσμο σας, και πιστέψτε ότι θα τα καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και να σας φέρουν σε ανησυχία. Ίσως παραμονεύει ο κίνδυνος να φανείτε σχολαστικοί και αναλυτικοί σε κάποια θέματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να το αποφύγετε. Οι αντιδράσεις σας,  θα πρέπει να είναι πιο ήπιες και να μην επιμένετε σε λεπτομέρειες, που μπορεί να δημιουργήσουν θέματα στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, ενώ θα θελήσετε να ευχαριστήσετε το/τη  σύντροφό σας, και να ψάξετε τρόπο να διασκεδάσετε, μπορεί να διχαστείτε στις αποφάσεις σας. Μην ανησυχείτε τόσο. Εξάλλου, είναι μία έξοδος που θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα, για να συζητήσετε θέματα, τα οποία έχετε αφήσει να χρονίσουν. Βάλτε όλη την καλή διάθεσή σας.  Αυτό είναι το κλειδί για να τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να παρατηρήσετε κάποια δυσκολία στις συζητήσεις που θα προκύψουν, κυρίως με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον σας. Πριν ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας, θα πρέπει να αναλύσετε το πρόγραμμα που έχετε βάλει, ώστε να έχουν μία σίγουρη επιτυχία στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική αρμονία και ισορροπία σας, θα μπορέσει να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο εμφανιστεί στη σχέση σας. Η επικοινωνία που ίσως υπήρχε μέχρι  και σήμερα, να ήταν κάπως δύσκολη και μπορεί να οφείλεται στο μεγάλο φόρτο εργασίας σας, που έχετε το τελευταίο διάστημα. Ακολουθήστε πιο χαλαρούς ρυθμούς, για να μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα γυναικείο πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα ευθύνες και βάρη που έχετε αναλάβει. Κάντε μία παύση σε αποφάσεις, που απαιτούν μία ολοκληρωμένη εικόνα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με πιο χαλαρά θέματα και με ό, τι σας δίνει χαρά και ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία νοσταλγική διάθεση θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με πρόσωπα του παρελθόντος και να αναβιώσετε ευχάριστες στιγμές. Η ημέρα σας, τείνει σε πιο ανάλαφρα θέματα και θα πάρετε μία ανάσα για τα επόμενα βήματά σας. Μία μικρή ξεκούραση, είναι για σας αυτό που θα ενισχύσει τη θετική ενέργειά σας και θα βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε ότι υπάρχει ένας έντονος έλεγχος από τους συνεργάτες σας ή υψηλότερα στελέχη  στο χώρο της εργασίας σας. Αυτή η αίσθηση, θα σας ωθήσει να επικεντρωθείτε σε θέματα, που έχουν προτεραιότητα και θα πρέπει να ολοκληρώσετε. Η συγκέντρωσή σας,  αυτή θα βοηθήσει να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να αποδείξετε την αξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αισθάνεστε έτοιμοι να λάβετε κάποιες αποφάσεις σε θέματα, που έχετε αφήσει από το  παρελθόν. Η επικοινωνία σας, με νέα πρόσωπα, θα είναι ευχάριστη και εσείς θα έχετε το περιθώριο να αποκομίσετε νέες γνώσεις. Η αγάπη που τρέφετε για το άγνωστο και για το καινοτόμο, θα σας φέρει πιο κοντά στην ολοκλήρωση του στόχου σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα πρέπει να προσέξετε τις ενέργειές σας, και τις συναναστροφές με νέα άτομα, τα οποία θα προκύψουν στη ζωή σας. Θα πρέπει να εξετάσετε το παρελθόν τους, πριν αποφασίσετε να ακολουθήσετε μία κοινή πορεία. Επίσης, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε όσα ακούτε από τρίτα άτομα, που δεν έχουν καλές προθέσεις, για τα επαγγελματικά σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.