Τα ζώδια της Τρίτης 27 Αυγούστου 2019

Από το Δρ.  Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:46:45,08/27/2019
Γη και διάστημα- Φωτογραφία από Arek Socha από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 27 Αυγούστου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Arek Socha από το Pixabay

Καρκίνοι, η συναισθηματική ,  κατάσταση, σας δημιουργεί επιπλέον ανασφάλειες, για την εξέλιξη της προσωπικής ζωής σας. Οι καταστάσεις, νιώθετε ότι είναι ανεξέλεγκτες και εσείς δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Παρθένοι, η οργάνωση και η μέθοδος, η οποία,  ακολουθείτε, είναι στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν την ικανότητά σας,  σε επαγγελματικά θέματα. Η κριτική που δέχεστε από ανώτερα στελέχη, μπορεί να σας πεισμώνει περισσότερο ώστε να αποδείξετε ότι αξίζετε περισσότερα. Τοξότες, πρωτοποριακά και ασυνήθιστα θέματα σας τραβούν την προσοχή. Η περιπέτεια και το ρίσκο είναι για σας,  πηγή ενέργειας. Δώστε περισσότερη προσοχή, όμως, σε ζητήματα που μπορούν να σας βγάλουν εκτός τροχιάς.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να ξεπεράσετε το καταναλωτικό όριο σας, για να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας, θα πρέπει να την περιορίσετε. Οι επιπλέον δαπάνες, ίσως σας φέρουν κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σας. Δείξτε προσοχή, στη διαχείρισή τους,  και περάστε ευχάριστα την ημέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία σας, θα εξομαλυνθεί σήμερα, αφού δείξετε την ευγένεια και την γλυκύτητα που έμφυτα έχετε. Η συνεργασία σας, με άτομα του γυναικείου φύλου θα ευνοηθεί και θα μπορέσετε να στηρίξετε τα νέα σ σχέδιαας, σε καινοτόμες ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια απρόοπτα γεγονότα που ίσως συμβούν στη διάρκεια της ημέρας, θα σας ξαφνιάσουν και θα αλλάξουν τη διάθεσή σας. Μέσα από κάποια περιστατικά θα δείτε με ένα άλλο πρίσμα την προσωπική εξέλιξή σας. Η γρήγορη αντίληψή σας, σε πράγματα και καταστάσεις, σας βοηθάει να αποφασίσετε, καθώς  και να δραστηριοποιηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική διάθεσή σας, δε  βοηθάει σήμερα να καινοτομήσετε στον επαγγελματικό τομέα σας. Αντιθέτως, θα πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας,  για να τα καταφέρετε. Γι’ αυτό μείνετε μακριά από ενέργειες, που ίσως στο μέλλον μετανιώσετε. Η θαλπωρή του σπιτιού σας, θα ενισχύσει την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε μία νοσταλγική διάθεση και να βρεθείτε με πρόσωπα από το παρελθόν. Η συνάντηση με πρόσωπα, τα οποία έχετε κοινούς στόχους, δίνει φτερά στα όνειρά σας. Σήμερα, ευνοείται η επικοινωνία σας και η ανταλλαγή μηνυμάτων οποιασδήποτε μορφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συναντήσεις με άτομα από τη  δουλειά σας, σε χώρους εκτός εργασίας, σήμερα, ευνοούνται και κυρίως με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Η εκδοχή να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με προσωπικές επιθυμίες σας, θα σας χαλαρώσει, καθώς  και θα μπορέσετε να εστιάσετε περισσότερο στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα για σας, θα είναι ξεχωριστή και θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα,  που θέλετε καιρό. Οι φιλικές συναντήσεις και οι έξοδοι που έχετε προγραμματίσει, θα δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα στις σχέσεις σας. Η ανάγκη να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις, θα εξωτερικέψει τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, ίσως συμβούν γεγονότα, που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σας και να σας εμποδίσουν να ολοκληρώσετε τα σχέδια, τα οποία έχετε προγραμματίσει. Αφήστε την ημέρα να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και μην μπαίνετε στην διαδικασία, να πιέσετε κάποιες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγάπη για περιπέτεια και η συμμετοχή σας, σε καινοτόμες ιδέες και σχέδια, δημιουργούν ένα θετικό κλίμα,  για να εξωτερικέψετε τις ικανότητές σας. Η διάθεση για ταξίδια και την κατάκτηση του άγνωστου, σας δίνει σήμερα μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς και φέρνει νέες ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να απομακρυνθείτε  από κάθε ενέργεια και δράση. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε ότι σας συμβαίνει και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες. Χαλαρώστε και ακολουθήστε το δρόμο της καρδιάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοπεποίθηση  είναι για σας,  αυτό που θα σας δώσει μία ώθηση, για να κατακτήσετε τους στόχους σας,  και να επαναφέρετε στο προσκήνιο σχέδια του παρελθόντος. Σήμερα, μπορείτε να ξεχάσετε τις δυσκολίες, που έχουν υπάρξει στην ζωή σας,  και να επικεντρωθείτε σε νέα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήσετε αρνητικά γεγονότα, να σας εμποδίσουν να προσχωρήσετε σχέδια,  που θα βοηθήσουν την επαγγελματική δραστηριότητά σας. Η ψυχολογική κατάστασή σας, μπορεί να μην είναι σε ισορροπία αυτή την περίοδο, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις,  που θα στηρίξουν το μέλλον σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.