Τα ζώδια της Τρίτης 25 Ιουνίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο  Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:32:48,06/25/2019
Λιοντάρι- αστρολογία-Φωτογραφία από Alexas_Fotos από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 25 Ιουνίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία από Alexas_Fotos από το Pixabay

Δίδυμοι, η αίσθηση ότι τα πράγματα έχουν πάρει μια άλλη μορφή, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Η διάθεση να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας, σας κάνει πιο δραστήριους. Καρκίνοι, ίσως συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα, που θα επηρεάσουν την συναισθηματική κατάστασή σας. Παρ όλα αυτά, έχετε την δύναμη να επικεντρωθείτε στις επιθυμίες και στα όνειρά σας, δείχνοντας και πάλι τη ξεχωριστή προσωπικότητά σας. Παρθένοι, η ικανότητα να ελίσσεστε σε αρνητικές καταστάσεις, είναι μία άμυνα που διαθέτετε για την υπεράσπιση των σχεδίων σας.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις, θα κάνουν την εμφάνισή τους, και θα πρέπει να έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση από τη μεριά σας. Προσπαθήστε να μη νιώσετε διχασμό σε αποφάσεις που  θα πρέπει να πάρετε. Στηριχτείτε μόνο στα γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόθεση να ανοίξετε νέους κύκλους και να ενδυναμώσετε τις επαγγελματικές σχέσεις, θα ξεκινήσει ένα  νέο κύκλο ζωής. Η συμφιλίωση με τα άτομα,  που έχουν υπάρξει διαφωνίες στο παρελθόν, θα είναι το κλειδί για τα επόμενα βήματά σας. Η ακούραστη ενέργειά σας, μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα σε θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμπεριφορά σας, ίσως είναι κάπως απότομη και δεν μπορείτε να διακρίνετε τον τρόπο σκέψης, που έχουν οι άλλοι γύρω σας. Η κριτική που θα λάβετε από το συναδελφικό περιβάλλον σας, θα είναι αυτή που θα σας ωθήσει να ακολουθήσετε νέα σχέδια. Η προσέγγισή σας, πλέον δεν θα είναι επιφανειακή, αλλά αντιθέτως θα στηριχτεί σε νέες βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιθυμία σας, να συναντηθείτε με αγαπημένα σας, πρόσωπα, σας οδηγεί σε νέους ορίζοντες, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα ανάμεσά σας. Κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να προκληθούν από συζητήσεις με τα κοντινά πρόσωπά σας, θα εξομαλυνθούν αν στηριχτείτε σε σοφές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που αφορούν στα οικονομικά σας. Η τάξη και οι προτεραιότητες που θα θέσετε, θα σας βοηθήσουν στην οργάνωση, την οποία χρειάζεται να έχετε αυτό το διάστημα. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας, σε παρασκηνιακά θέματα, που θα έρθουν στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συναισθήματα που τρέφετε για κοντινά ή αγαπημένα πρόσωπά σας, θα πρέπει να τα ισορροπήσετε και να κινηθείτε με αυξημένη αποφασιστικότητα. Μπορείτε να ζήσετε τρυφερές στιγμές με το/τη σύντροφό σας. Είστε διατεθειμένοι να θυσιαστείτε, για την αγάπη σας.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητά σας,  περικλείει πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, έτσι νιώθετε αρκετά πιεσμένοι. Μην προγραμματίζετε να κάνετε μεγάλα σχέδια με το/τη σύντροφό σας, διότι οι συγκυρίες μπορεί να μη σας αφήσουν να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ίσως, θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί, χωρίς να πιέζετε καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης θα οριοθετήσει νέους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσετε και να ενεργήσετε με πιο δραστήριο τρόπο. Μπορείτε να διασκεδάσετε με το φιλικό περιβάλλον σας, αυτό θα δώσει μία ανάσα στα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, σας βγαίνει έντονα μία τάση να αποτραβηχτείτε από τη ρουτίνα και το περιβάλλον σας. Η ανάγκη να βρεθείτε μόνοι και να τα βρείτε με τον εαυτό σας, είναι αυτό που θα σας οδηγήσει σε σωστά συμπεράσματα και στην προσωπική εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερότητα στον επαγγελματικό τομέα σας, αρχίζει να χάνει την ισχύ της, και τα πράγματα γύρω σας, εξελίσσονται χωρίς να μπορείτε να τα ελέγξετε. Η ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα, τα οποία  εμπιστεύεστε, σας δίνει την αίσθηση ότι μπορείτε να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες, λαμβάνοντας κάποιες σοφές συμβουλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα εργασιακά θέματά σας, η πρωτοβουλία και η αποφασιστικότητα είναι θεμέλιοι λίθοι, για τα επόμενα βήματά σας. Τη χαοτική συμπεριφορά που χρησιμοποιούν ίσως κάποιοι συνάδελφοί σας, θα μπορέσετε να την εκμηδενίσετε βάζοντας νέους κανόνες και φραγμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι και ανήσυχοι, με τα θέματα που εξελίσσονται γύρω σας, και αυτό δημιουργεί μία τεταμένη κατάσταση στο συναισθηματικό τομέα σας. Νιώθετε ότι θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και να λειτουργήσετε, ακολουθώντας τη διαίσθησή σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.