Τα ζώδια της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα , PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:24:02,09/24/2019

Ζώδια-Φωτογραφία από Mabel Amber, still incognito... από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα , PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Mabel Amber, still incognito… από το Pixabay

Παρθένος, κινηθείτε προσεκτικά σε θέματα και σε προτάσεις στον επαγγελματικό τομέα σας. Μην αφήσετε τρίτους να σας επηρεάσουν. Αφήστε την ημέρα να περάσει χωρίς αναλυτικές συζητήσεις, που μπορεί να μην έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα στο μέλλον. Ζυγοί, η ερωτική ζωή σας, μπορεί να έχει περάσει από κάποιες δυσκολίες στο παρελθόν και σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.  Αιγόκεροι, νέες συμφωνίες ευνοούνται σήμερα και μπορείτε να αναδείξετε τα ταλέντα και την επιχειρηματική φύση σας. Τα άτομα που θα συνεργαστούν μαζί σας, μπορούν να σας δώσουν μία νέα προοπτική για το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από υποθέσεις ρουτίνας, σας ωθεί να προχωρήσετε νέες ιδέες και σχέδια. Η γραμμή που θέλετε να ακολουθήσετε για να εξελιχθούν τα επαγγελματικά σας, μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τους άλλους γύρω σας. Αυτό από τη μία,  σας κάνει να ξεχωρίζετε. Από την άλλη, μπορεί να σας φέρει σε αδιέξοδο. Απλά, κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να δώσετε συμβουλές σε τρίτα άτομα και να τους προτείνετε λύσεις για τα προβλήματά τους, είναι έντονη. Εξετάστε, όμως,  όλες τις εκδοχές που σας δίνονται, για να είστε περισσότερο αντικειμενικοί στις προτάσεις σας. Μπορείτε ακόμα, να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ερωτική ζωή σας, ίσως έχει περάσει από αρκετές δυσκολίες, οι οποίες έφεραν μία απόσταση μεταξύ σας. Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα να συζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε τη θέση και τα πιστεύω σας, απέναντι στο/στη  σύντροφό σας. Μην αφήσετε την ημέρα να πάει χαμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και αυτό οφείλεται από τις εντάσεις, που υπήρξαν στο παρελθόν, με τα κοντινά πρόσωπά σας. Εστιάστε στα θέματά σας, χωρίς να φοβάστε να διεισδύσετε σε βάθος για την ανάλυσή τους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να οργανώσετε συναντήσεις με τα άτομα,  που σας ενδιαφέρουν και να εξελιχθούν, όπως εσείς επιθυμείτε. Δείξτε προσοχή στη συναισθηματική αστάθεια σας, η οποία μπορεί να προκαλέσει, όμως,  εντάσεις και παρεξηγήσεις. Ακούστε τους άλλους τι έχουν να σας πουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε τις παρεξηγήσεις,  που έχουν υπάρξει με αγαπημένα πρόσωπά σας. Η σταθερότητα των απόψεων και η επιχειρηματολογία σας, θα είναι σύμμαχοι στις συζητήσεις που θα εξελιχθούν. Μείνετε μακριά από εντάσεις και αντιπαραθέσεις, γιατί θα σας κάνουν να χάσετε το στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία σας, θα σας ωθήσει σήμερα να βοηθήσετε αυτούς που σας έχουν ανάγκη. Μπορείτε να βάλετε νέες βάσεις στη σχέση σας και να πάρουν μορφή τα όνειρά σας. Οι καλλιτεχνικές τάσεις σας, θα αναδειχθούν και θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρνητική  ψυχολογία σας, ίσως οφείλεται από μία δύσκολη περίοδο,  που έχετε βιώσει στο παρελθόν. Αυτό, μπορεί να εντείνει την ανασφάλεια και τις φοβίες για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Σήμερα, ίσως δεν είναι η κατάλληλη ημέρα, για να προβείτε σε αποφάσεις και συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, ευνοούνται και θα μπορέσετε να τις χειριστείτε προς όφελος σας. Η δυναμική στάση σας, θα στρέψει τις εξελίξεις προς το μέρος, που εσείς θέλετε και αυτό θα σας δώσει μία ηθική ικανοποίηση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ τα πράγματα σήμερα, θα δείξουν ότι κυλούν ομαλά, εσείς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στις προτάσεις, που θα δεχθείτε. Μπορεί να αναπτυχθεί μία ευαισθησία στη συμπεριφορά σας, την οποία θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν κάποια πρόσωπα. Θυμηθείτε ότι όλοι δεν έχουν τις αγνές προθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν σήμερα, νιώσετε κάποια οξυθυμία απέναντι στα πράγματα, απομακρυνθείτε από συζητήσεις που θα την εντείνουν. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να αναλύσετε σημαντικά θέματα, ούτε για να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, η διαίσθησή σας,  θα γίνει ο οδηγός σας, στις σχέσεις με τους άλλους γύρω σας. Θα πρέπει να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες θα διαστρεβλώσουν την πραγματική εικόνα κάποιων θεμάτων. Η διάθεσή σας,  επηρεάζει τις σχέσεις σας, έτσι θα παίξει σημαντικό ρόλο για να περάστε ευχάριστα με το/τη  σύντροφό σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.