Τα ζώδια της Τρίτης 21 Μαΐου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:33:25,05/21/2019
Νεφέλωμα - Φωτογραφία από PurpleWizard από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 21 Μαΐου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από PurpleWizard από το Pixabay

Παρθένοι, η αναμονή για όσα θέλετε να ολοκληρώσετε, σας ωθεί να κάνετε επιπόλαιες σκέψεις, αφού εξουδετερώνει την υπομονή σας. Δείξτε συνεπείς σε υποθέσεις που έχετε αναλάβει και αφήστε την πορεία να εξελιχθεί χωρίς περιορισμούς. Ζυγοί, είναι ανάγκη να κάνετε ένα οικονομικό ξεκαθάρισμα για να ενεργήσετε σωστά. Μην επιμείνετε σε ανούσια πράγματα, επικεντρωθείτε σε ότι είναι απαραίτητο για την αναβάθμιση των οικονομικών σας. Σκορπιοί, οι προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν για την αναζωπύρωση της σχέσης σας, έχουν αποφέρει τους καρπούς, τους οποίους  επιθυμείτε. Εκμεταλλευτείτε την κατάσταση και χαράξτε μία νέα πορεία, γεμάτη ελπίδες και όνειρα.

ΚΡΙΟΣ

Τα σχέδια σας, αντιμετωπίζουν δυσκολίες αυτή την περίοδο και δεν μπορείτε να τα οργανώσετε, όπως επιθυμείτε. Η ψυχολογία σας, είναι πεσμένη και δεν έχετε τη διάθεση να βρείτε νέους τρόπους να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, που εξελίσσονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οξύτητα του μυαλού σας, βοηθάει αυτή την περίοδο να βρείτε ευκαιρίες, που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Είστε σε θέση να βρείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους και να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είναι το βάθρο για να συνεχίσετε δυναμικά την πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προσδοκίες σας, είναι ικανές να διαμορφώσουν ένα θετικό κλίμα στον εργασιακό χώρο σας. Δείξτε προσοχή, στις συμπεριφορές των ατόμων,  που συνεργάζεστε,  γιατί ίσως να μην τρέφουν αγνά συναισθήματα, όπως εσείς. Η διαίσθησή σας, μπορεί να καθοδηγήσει τις ενέργειες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δείτε ότι σήμερα τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου, καλό θα ήταν να σκεφτείτε με σύνεση. Η εγκράτεια των κινήσεων σας, θα φέρουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα στα σχέδιά σας. Ο/η  σύντροφός σας, θα μπορέσει να δει τα αγνά συναισθήματά σας, καθώς θα κάνετε ώριμες συζητήσεις μαζί του/της.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, ίσως υπάρχουν άτομα γύρω σας, που επιθυμούν να σας εκμεταλλευτούν, εξαιτίας της ευαισθησίας, η οποία σας διέπει. Μπορεί να έχετε την επιθυμία να τους βοηθήσετε, όμως, θα πρέπει να μην προσπερνάτε και τη δική σας,  θέση, βάζοντας τη,  σε δεύτερη μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας  κυριεύει τις ιδέες και τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Οι πράξεις σας, θα πρέπει να είναι μεθοδικές και να έχουν την απαραίτητη οργάνωση, για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Η παρορμητικότητα δε βοηθάει σε όσα θέλετε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι συμβουλές που θα δώσετε στα άτομα, τα οποία  σας ενδιαφέρουν, είναι πολύ σημαντικές για την ψυχική ισορροπία τους. Η εκτίμηση που θα λάβετε, θα είναι για σας μία επιβράβευση των ενεργειών σας.  Η αίσθηση αυτή  θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας,  και θα σας κάνει πιο δυνατούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα ήταν καλό να αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα και να μην ασχοληθείτε με θέματα, που χρειάζονται να είστε υπομονετικοί, καθώς και συγκαταβατικοί απέναντι σε τρίτους. Ίσως, η διάθεση να μείνετε μόνοι σας βοηθήσει, ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα αισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σας, είναι αυτό που θα χαρακτηρίσει τη θέση σας,  σε συζητήσεις που απαιτούνται, για να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας. Συγκεντρωθείτε στα θέματα , τα οποία  τρέχουν και μην περιπλέκετε αυτά, που δεν είναι απαραίτητα αυτή την περίοδο να προχωρήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις  θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο αποδοτικοί και ικανοί, να αναλάβετε ευθύνες, που θα σας ανεβάσουν επαγγελματικά. Η εξέλιξή σας, μπορεί να προδιαγραφεί από τις προτάσεις, που θα κάνετε και θα σας βοηθήσουν, να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως η απάντηση που περιμένετε να λάβετε σήμερα, καθορίσει την πορεία σας,  στο μέλλον. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει, είναι καθοριστικές για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας,  και θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερότητα. Οι παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των αγαπημένων προσώπων σας, μπορούν να εξομαλυνθούν και να κάνετε μία νέα αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι διοργανώσεις που θα λάβετε μέρος, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, καθώς θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας,  και θα φέρετε στο φως, τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Η αποδοχή από τους άλλους, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας,  και θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο δυνατοί.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.