Τα ζώδια της Τρίτης 20 Αυγούστου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

08:38:36,08/20/2019
Τοπίο- Φωτογραφία από enriquelopezgarre από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 20 Αυγούστου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από enriquelopezgarre από το Pixabay

Δίδυμοι, ο έλεγχος που υπάρχει από το συναδελφικό σας, περιβάλλον, σας ωθεί να χρησιμοποιήσετε περισσότερο τις δυνατότητες και τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Ζυγοί, η υπομονή σας, και η πρόθεση να ακούσετε τις απόψεις των άλλων, θα σας απομακρύνουν από ενδεχόμενες προστριβές, καθώς και παρεξηγήσεις. Η ανανεωμένη ψυχολογία και οι εκλεπτυσμένοι τρόποι σας, θα συμβάλλουν στην ομαλοποίηση των σχέσεών σας. Σκορπιοί, η τύχη είναι με το μέρος σας και νέα πρόσωπα, καθώς και γνωριμίες, θα κάνουν την εμφάνισή τους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα θελήσετε να απέχετε από όλα, γιατί νιώθετε ότι είστε πιεσμένοι αυτό το διάστημα. Οι περιττές ευθύνες που έπρεπε να διευθετήσετε, σας έχουν δημιουργήσει κάποιο άγχος και ίσως μία άρνηση. Η ενδοσκόπηση είναι η λύση, που θα σας δώσει την εσωτερική ισορροπία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών υποθέσεών σας, είναι το έναυσμα να συνεχίσετε με πείσμα και υπομονή, μέχρι και  να κατακτήσετε το στόχο που έχετε θέσει. Ίσως, έχουν συμβεί αρκετές δυσάρεστες καταστάσεις το τελευταίο διάστημα και αυτό σας αποδιοργάνωσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να νιώθετε ότι ελέγχεστε από τους συνεργάτες ή από τα τρίτα πρόσωπα μέσα στην εργασία σας. Αυτό, όμως, σας παρακινεί να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Οι σχέσεις σας, μπορεί να είναι κάπως πολύπλοκες αυτό το διάστημα, όμως, η διπλωματική στάση σας, θα μπορέσει να τις αντιμετωπίσει κατάλληλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα είναι αφιερωμένη σε πρωτότυπα πράγματα και δεν έχετε την διάθεση να ακολουθήσετε ζητήματα ρουτίνας. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα αλλάξουν μορφή, αφού θα θελήσετε να τους πλησιάσετε και να τους εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, ίσως να μην είναι η κατάλληλη ημέρα για να αναδειχθεί ο ηγετικός χαρακτήρας σας, και τα νέα ενδιαφέροντά σας. Γι’ αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους. Οι αθλητικές δραστηριότητες ή και  η γιόγκα θα σας χαρίσουν ευεξία και θα αποφορτίσουν το άγχος, καθώς και την περίσσεια ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, έχετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με ρίσκα και με πρωτοποριακά πράγματα. Ίσως μπείτε όμως στην διαδικασία, να αναβάλετε ενέργειες που έχετε στο πρόγραμμα και αυτό, σας δημιουργήσει κάποια καθυστέρηση. Δείξτε προσοχή, στα βήματά σας και μην προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχρότητα που μπορεί να εμφανιστεί στις σχέσεις σας, είναι εξαιτίας των πολλών εντάσεων που έχουν εξελιχθεί τελευταία. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία απόσταση, η υπομονή είναι το όπλο σας, για να επανέλθει η ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ανανεωμένη διάθεση  θα κυριαρχήσει σήμερα και μπορείτε να δώσετε έναν άλλο αέρα στις σχέσεις σας. Έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν και είδατε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, σε οποιοδήποτε απρόοπτο έρθει στη ζωή σας. Αυτό σας βοηθάει, να φτάσετε το στόχο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήνετε την αρνητική ψυχολογία, να σταθεί εμπόδιο στα επαγγελματικά σχέδια σας. Βρείτε την εσωτερική ισορροπία σας, και ακολουθήστε με υπομονή τα σχέδια που έχετε χαράξει. Οι γνώσεις που έχετε, και η εμπειρία, είναι τα όπλα, για την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να προγραμματίσετε τα καταναλωτικά σχέδια σας, και να οργανώσετε με πειθαρχία, τις επιθυμίες σας. Η αφορμή να προβείτε σε εξόδους και δώρα, είναι η διάθεση που έχετε, ώστε να δείξετε τα συναισθήματά σας, στο/στη σύντροφό σας ή στα αγαπημένα πρόσωπά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα για να ορίσετε νέες συνεργασίες ή συμφωνίες, που θέλετε να προχωρήσετε. Η τύχη σας βοηθάει αρκετά, γι’ αυτό αδράξτε τις ευκαιρίες, που μπορούν να παρουσιαστούν στο  δρόμο σας. Η επικοινωνία με νέα πρόσωπα, ίσως βοηθήσει και την επαγγελματική σταδιοδρομία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρόθεση να βοηθήσετε πρόσωπα που συμπαθείτε ή νιώθετε ότι έχουν ανάγκη τη  συμβουλή σας, θα ενισχύσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σας. Μέσα από αυτή την κίνηση, μπορεί να δείτε μία άλλη πτυχή του εαυτού σας,και να κατανοήσετε περισσότερα για σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.