Τα ζώδια της Τρίτης 19 Νοεμβρίου 2019

Mε το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:49:41,11/19/2019
Αστρολογία- Φωτογραφία από InspiredImages από το Pixabay

Κριοί, προσπαθήστε σήμερα να ξεπεράσετε κάποια παλαιά κατεστημένα και προκαταλήψεις, που επηρεάζουν τα σχέδιά σας.Φωτογραφία από InspiredImages από το Pixabay

Κριοί, προσπαθήστε σήμερα να ξεπεράσετε κάποια παλαιά κατεστημένα και προκαταλήψεις, που επηρεάζουν τα σχέδιά σας. Η προσκόλληση στο παρελθόν, δεσμεύει την εξέλιξή σας, και δε σας αφήνει να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Καρκίνοι, στα επαγγελματικά σας, μπορεί να δημιουργηθούν μικρές παρεξηγήσεις με το συναδελφικό περιβάλλον σας, και αυτό να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα. Μείνετε μακριά από εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ιχθύες, η ενέργεια που διαθέτετε, βοηθάει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αντιξοότητα εμφανιστεί. Οι εντάσεις που υπάρχουν με συνεργάτες σας, μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε και να δώσετε δυναμικά το στίγμα σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι προσπάθειες, οι οποίες κάνετε για να ξεπεράσετε αρνητικά συναισθήματα ή προκαταλήψεις,  που σας εγκλώβισαν, θα έχουν επίδραση στα επαγγελματικά σχέδια σας. Θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας, αφού πρώτα κάνετε συζητήσεις, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προκαταλήψεις του παρελθόντος και η αδιάλλακτη στάση  απέναντι στις αλλαγές, που επιβάλλονται αυτή την περίοδο σας έχουν πιέσει συναισθηματικά. Νιώθετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα, που σας δεσμεύουν και σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να ακούσετε τις ανησυχίες των κοντινών προσώπων σας, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, και την επικοινωνία μεταξύ σας. Μπορείτε και έχετε την ανάλογη πειθώ, για να τους καθοδηγήσετε στη σωστή πορεία. Προσέξτε, όμως, γιατί οι αντιπαραθέσεις και οι εντάσεις με το/τη σύντροφό σας, μπορεί να φέρουν μία απόσταση μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα σας, που μπορεί να αλλάξουν την οπτική σας, και θα βοηθήσουν τα μελλοντικά σχέδια σας. Η ζωτικότητά σας,  και η φροντίδα που δείχνετε, λειτουργούν εποικοδομητικά στις σχέσεις σας, και διαμορφώνουν ένα ευχάριστο κλίμα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η ανασφάλεια μπορεί να κυριαρχήσει και θα αντιμετωπίσετε τον ίδιο σας,  τον εαυτό.  Η απόφαση να βρεθείτε με άτομα , τα οποία εμπιστεύεστε ή σε χώρους που σας κάνουν να αισθάνεστε ευχάριστα, θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη ηρεμία και ασφάλεια. Οι δημιουργικές ή αθλητικές δραστηριότητες θα βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος και την ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να συλλέξετε στοιχεία και να εξετάσετε τις λεπτομέρειες, για θέματα που αφορούν στον εργασιακό τομέα σας. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός δίνουν περισσότερη σταθερότητα στα σχέδιά σας. Αποφύγετε τις εντάσεις, που μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολία στην επικοινωνία σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι συναισθηματικές εναλλαγές σας, δε βοηθούν σήμερα να εκμεταλλευτείτε σωστά τις κοινωνικές επαφές σας, και να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδια σας. Ενώ θέλετε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε με νέα πρόσωπα, οι ευθύνες που ίσως έχετε επωμιστεί, σας κρατούν μακριά από όσα πραγματικά θέλετε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, οι αισιόδοξες σκέψεις σας, δε θα αφήσουν τίποτα να σταθεί εμπόδιο σε ότι και αν θέλετε να κάνετε. Εκμεταλλευτείτε τη θετική διάθεσή σας, και δώστε ώθηση στα σχέδιά σας, κάνοντας τα πιο εποικοδομητικά, καθώς και πιο σταθερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την ρουτίνα και οι σκέψεις σας στρέφονται, προς την μόρφωση και τα ταξίδια. Μικρές καθυστερήσεις,όμως, θα εμφανιστούν στην πορεία σας. Οι παρορμητικές κινήσεις φέρνουν δυσκολίες, γι’ αυτό μείνετε σταθεροί σε όσα έχετε προγραμματίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο αυθορμητισμός και οι βιαστικές κινήσεις, δεν βοηθούν στην επίλυση των θεμάτων που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Καθορίστε έναν νέο τρόπο για να τα προσεγγίσετε, χωρίς να απομακρύνεστε από τις τολμηρές ενέργειες, που θέλετε να κάνετε. Το φιλικό περιβάλλον σας, μπορεί να βοηθήσει την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και αυτό δε σας επιτρέπει να χειριστείτε σωστά θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας. Ίσως έχετε περάσει από δύσκολες καταστάσεις που σας κούρασαν ψυχολογικά. Δείξτε υπομονή και αφήστε το χρόνο να σας δείξει την ακριβή πορεία,  που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αυτοπεποίθηση και η δυναμική εικόνα που μπορείτε να παρουσιάσετε στον εργασιακό τομέα σας, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε όποια δυσκολία αντιμετωπίζετε. Η στάση αυτή θα βοηθήσει στην έναρξη των επαγγελματικών σχεδίων σας. Μία θετική διάθεση θα βοηθήσει να ξεπεράσετε θέματα, τα οποία έχουν παρουσιαστεί στη σχέση σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.