Τα ζώδια της Τρίτης 19 Μαρτίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:11:55,03/19/2019
Ιωάννα της Λοραίνης- Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 19 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία: Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Λέοντες, η απόκρυψη της ευαισθησίας σας, από αρνητικά πρόσωπα, θα σας προστατέψει από την πρόθεσή τους, να εκμεταλλευτούν την αδυναμία σας. Παρθένοι, η σταθεροποίηση του συναισθηματικού κόσμου σας, θα βοηθήσει στην αρμονική σχέση με τα άτομα που συναναστρέφεστε, λαμβάνοντας την ανάλογη ανταπόκριση και δίνοντας νέες πτυχές να εξερευνηθούν. Ζυγοί, βρείτε την κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τις ανησυχίες και τα πιστεύω σας, απέναντι στο/στη σύντροφό σας, δίνοντας μία καινούργια πορεία στη σχέση σας. Έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας.

ΚΡΙΟΣ

Μία ρομαντική διάθεση, θα ακολουθήσει την ερωτική ζωή σας, κάνοντάς σας, να ονειρευτείτε και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το/τη σύντροφό σας. Η ευαισθησία σας, και η δοτική διάθεσή σας, θα αφήσει περιθώρια σε τρίτους να σας επηρεάσουν. Μη ξεχνάτε, λοιπόν, να βάζετε τα όρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πνεύμα να κινηθείτε ελεύθερα και να ενεργήσετε δραστικά δημιουργώντας νέα μοτίβα, σας δίνει την αίσθηση της αισιοδοξίας. Μπορείτε, λοιπόν, να οραματιστείτε και να κάνετε τη διαφορά από το σύνολο. Προσπαθήστε να είστε μέσα στα όρια, που σας δίνονται, για να μην κάνετε κινήσεις που ίσως αργότερα τις μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρακτική σκέψη σας, και η πειθαρχία που θα δείξετε σε θέματα, τα οποία  εκκρεμούν, θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο που ζείτε. Έχετε τα περιθώρια να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες, που θα επέλθουν, φτάνει να αποφύγετε παρορμητικές σκέψεις και ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, καλό θα ήταν να είστε πιο σχολαστικοί στις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας, και να λειτουργείτε με ωριμότητα. Η σοβαρότητα που θα δείξετε απέναντι σε θέματα, τα οποία έχετε προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα, θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν γύρω σας, άτομα που έχουν αρνητικές προθέσεις και επιζητούν να σας εκμεταλλευτούν, δημιουργώντας σας, ταυτόχρονα και ενοχικά συναισθήματα. Απομακρυνθείτε από τέτοιες καταστάσεις και μείνετε επιφυλακτικοί σε κάθε κίνησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις που θα υπάρξουν στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα ωφελήσουν τις επαγγελματικές υποθέσεις σας. Μπορείτε, λοιπόν, να καταθέσετε τις απόψεις σας, και τα νέα σχέδιά σας, μένοντας πάντα στις αποφάσεις που έχετε λάβει.

ΖΥΓΟΣ

Οι απαντήσεις που θα λάβετε σήμερα για τις προσωπικές υποθέσεις σας, θα έχουν την εικόνα που εν μέρει αναμένετε. Γνωρίζετε τις ενέργειες, που έχετε καταβάλει στο παρελθόν και θα πρέπει σήμερα  να συγκεντρώσετε το μεγαλύτερο μέρος τους, για να σταθείτε απέναντι στις αποφάσεις δυναμικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με αποφάσεις που θα σας δώσουν μία νέα αρχή για την πορεία της ζωής σας,  και θα δείξετε έντονα το δυναμικό χαρακτήρα σας. Οι άλλοι γύρω σας, δε θα μπορούν να σας επηρεάσουν σε αυτό, εφόσον δε θα τους αφήσετε τα περιθώρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες για τα μελλοντικά σχέδια σας. Προσπαθήστε να κάνετε θετικές σκέψεις, τις οποίες μπορείτε να τις στηρίξετε στις δυνατότητες που κατέχετε. Οι  εμμονές δε βοηθούν να πάρετε σωστές αποφάσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να τις αποφύγετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε και να επιλύσετε σοβαρά ζητήματα της καριέρας σας, έχουν να κάνουν με την οξύτητα της σκέψης, που διαθέτετε. Επομένως, οι συμφωνίες και τα συμβόλαια, που έχετε στο πρόγραμμα, σήμερα τα ευνοεί η ημέρα. Απλά, προσπαθήστε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας μπορούν να σας οδηγήσουν σε ευχάριστες ενέργειες και να σας δώσουν μία άλλη εικόνα  για την πραγματικότητα. Η στάση αυτή  θα σας κάνει να βρείτε τη δύναμη, που έχετε βαθιά μέσα σας , και να την εξωτερικέψετε χωρίς ενδοιασμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα σας, θα περάσει με μικρές συναισθηματικές αναταράξεις προκαλώντας σας, έναν εκνευρισμό, που θα δημιουργεί λογομαχίες με τους άλλους γύρω σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε τι ακριβώς σας φέρνει ως εδώ και εξετάστε καλύτερα τις ικανότητες, που έχετε.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.