Τα ζώδια της Τρίτης 16 Ιουλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:36:27,07/16/2019
Γυναίκα και άστρα-Φωτογραφία από cocoparisienne από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 16 Ιουλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από cocoparisienne από το Pixabay

Ταύροι, αποφύγετε πρόσωπα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν, διότι θα εξελιχθούν παρασκηνιακά θέματα. Προσέξτε τα βήματα που θα ακολουθήσετε, μην είστε επιπόλαιοι και βιαστικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε. Λέοντες, η αγάπη που δείχνετε προς τους άλλους και ταυτόχρονα προς τον εαυτό σας, παρουσιάζει ένα δυναμικό και σταθερό χαρακτήρα. Έχετε την ικανότητα και την σοφία, να τους συμβουλέψετε σε οποιαδήποτε δυσκολία υπάρχει στη ζωή τους. Σκορπιοί, μετριάστε την οξυθυμία σας, σε περίπτωση που τα πράγματα είναι έκρυθμα γύρω σας, και τίποτα δε σας δίνει την ασφάλεια, που θέλετε. Στις διαπροσωπικές σχέσεις σας, θα παρουσιαστούν διαφωνίες,  που απαιτούν να έχετε ξεκάθαρη σκέψη.

ΚΡΙΟΣ

Η συνάντησή σας, με κάποια πρόσωπα, θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Η δημιουργικότητα και τα ενδιαφέροντά σας, θα αναδειχθούν μέσα από πρωτότυπες ιδέες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που θα σας δοθούν και κάντε τις απαραίτητες κοινωνικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα αισθανθείτε ότι δεν είναι μία από τις καλύτερες ημέρες και αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία σας. Απομακρυνθείτε από άτομα, τα οποία έχουν αρνητικές σκέψεις και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα το θετικό. Μείνετε επιφυλακτικοί στις προτάσεις, που θα δεχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι εκκεντρικό και νέο είναι αρκετά έντονη. Ένας αυθόρμητος ενθουσιασμός, θα εμφανιστεί στη συμπεριφορά σας,  και αυτό  θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αρνητική ψυχολογική κατάστασή σας, επηρεάζει τις επαγγελματικές υποθέσεις σας, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μην προβείτε σε αποφάσεις, αφού δεν είστε έτοιμοι να τις πραγματοποιήσετε. Αφήστε το χρόνο να περάσει, χωρίς να πιέζετε καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση και η δυναμική στάση σας , απέναντι στα πράγματα  είναι αυτή, που θα σας ξεχωρίσει από το σύνολο. Οι προτάσεις που έχετε κάνει στον επαγγελματικό τομέα σας, είναι έτοιμες να δώσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα σχέδιά σας. Μην αμφιβάλλετε για τα βήματά σας, αφού βρίσκεστε σε ετοιμότητα για κάθε αντιξοότητα, που μπορεί να εμφανιστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε την ψυχική κατάστασή σας, να σταθεί φρένο στη σταδιοδρομία σας, και να χάσετε το δρόμο,  που έχετε χαράξει. Η συνάντησή σας,  με αγαπημένα πρόσωπά σας, θα πρέπει να εξελιχθεί σε ήπιους τόνους. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μία ευχάριστη διάθεση  σας ωθεί να οργανώσετε εξόδους με φιλικά πρόσωπά σας, και να διασκεδάσετε μαζί τους. Δεν χρειάζεται να έχετε ενδοιασμούς για τις προτάσεις σας.Εξάλλου, η διασκέδαση είναι ένα κοινό κίνητρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες συμφωνίες και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα και θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα  πιο ξεκάθαρα. Ακούστε τις προτάσεις τρίτων και κινηθείτε με διπλωματία. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ευνοϊκή εξέλιξη θα υπάρξει σήμερα, για τις επαγγελματικές ιδέες σας, και τα σχέδιά σας. Η νέα έναρξη που θέλετε να κάνετε, θα δημιουργήσει νέες προοπτικές και θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε τα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική κατάστασή  σας, είναι αυτή που σας δημιουργεί ανασφάλειες και φέρνει αντιθέσεις, στις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Οι υποθέσεις που έχετε αναλάβει, μπορεί να σας έχουν πιέσει και αυτό επιδεινώνει την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νοσταλγική διάθεση θα σας ωθήσει να ξαναβρείτε χαμένες σχέσεις από το παρελθόν και να οργανώσετε καλύτερα τις ιδέες σας. Τα σχέδιά σας, μπορούν να πάρουν τη μορφή,  που εσείς επιθυμείτε, φτάνει να δείξετε θετική διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αίσθηση ότι ελέγχεστε από το συναδελφικό περιβάλλον σας, ίσως είναι έντονη και αυτό σας οδηγεί σε μία πιο συγκροτημένη σκέψη. Η ψυχρότητα που μπορεί να εμφανιστεί, δημιουργεί μία αστάθεια στα συναισθήματά σας, και δεν μπορείτε να νιώσετε ελεύθεροι. Απλά λειτουργήστε αποφασιστικά και διώξτε το άγχος.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.