Τα ζώδια της Τρίτης 16 Απριλίου 2019


Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:11:07,04/16/2019
Πλανήτης- Φωτογραφία από Imagine_Images από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 16 Απριλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής», Φωτογραφία από Imagine_Images από το Pixabay

Κριοί, η ξεκάθαρη στάση σας,  απέναντι στις καταστάσεις, προσδιορίζει μια δυναμική παρουσία,  η οποία δεν αφήνει περιθώρια αναβολών. Παραμερίστε λίγο το άγχος, το οποίο μπορεί να γίνει κακός σύμβουλος. Δίδυμοι, αποφύγετε την λήψη αποφάσεων, που θα σας καταστήσει υπεύθυνους για τη ροή των καταστάσεων γύρω σας. Η διάθεση, να βοηθήσετε θα πρέπει να τοποθετείται σε όρια,  τα οποία δεν πρέπει να προσβάλλουν εσάς. Σκορπιοί, οι επαγγελματικές βλέψεις σας, ταυτίζονται με τη δύναμη , που διαθέτετε και εναρμονίζουν τις επιθυμίες με τις πράξεις σας. Τους στόχους σας, λοιπόν, μπορείτε να τους κατακτήσετε και να έχετε μία ανοδική πορεία.

ΚΡΙΟΣ

Η καθαρή σκέψη που διαθέτετε, μπορεί να σας εξασφαλίσει μία επιτυχημένη πορεία στα επαγγελματικά σας. Έχετε το σθένος να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε συγκυρία εμφανιστεί μπροστά σας, που μπορεί να έχει αρνητική μορφή. Οι δυνάμεις σας, σας κρατούν σε ένα ενεργητικό επίπεδο και ανατρέχουν συνεχώς σε νέα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, η ημέρα μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση και να αισθανθείτε ότι όλα γύρω σας,  είναι αντιμέτωπα με εσάς. Αυτή η αίσθηση, σας οδηγεί προς το σπίτι και στα άτομα, τα οποία αισθάνεστε, ότι σας αγαπούν. Η φροντίδα και η ασφάλεια που σας προσφέρουν, είναι αυτά που έχετε ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και υπάρχει γύρω σας,  μία έντονη κινητικότητα,  η οποία  σας δίνει την εντύπωση ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν πράγματα και ιδέες, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Κρατήστε μία συντηρητική στάση και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες για όσα θέλετε να πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας,  σήμερα, δείχνουν μία ανοδική πορεία και οι προσπάθειες,  που έχετε κάνει στο παρελθόν, έρχονται και παίρνουν μία υπόσταση στην πραγματικότητα. Η διάθεσή σας, συμβάλει στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας,  και εξετάζετε μία άλλη πιθανότητα που μέχρι και  τώρα αγνοούσατε.

ΛΕΩΝ

Οι καταστάσεις γύρω σας, σας πιέζουν και δε  βρίσκεστε σε θέση να ανταπεξέλθετε,  όπως πρέπει. Ο εκνευρισμός είναι ένα συναίσθημα,  που μπορεί να σας κατακτήσει, εφόσον αισθάνεστε απροσπέλαστες τις δυσκολίες. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας,  και προσπαθήστε να χαλαρώσετε, όσο είναι δυνατόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υποθέσεις που εξελίχθηκαν στο παρελθόν και επηρέασαν την προσωπική ζωή σας, ίσως σήμερα επανέλθουν στο φως και βγάλετε καλύτερα συμπεράσματα. Πριν αποφασίσετε, εξετάστε τις, από ένα ευρύ πεδίο, χωρίς να αφήσετε αρνητικές σκέψεις να πάρουν μέρος.

ΖΥΓΟΣ

Η διπλωματική σας στάση, βοηθάει στην ανάδειξη των ικανοτήτων σας,  και στην αποδοχή σας, από τους άλλους. Η θετική στάση σας, δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα μέσα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Οι παρεξηγήσεις, που υπήρξαν στο φιλικό περιβάλλον σας, μπορούν να ξεπεραστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε ευκολότερα να δείξετε τη  συμφιλιωτική διάθεσή σας, ώστε να βελτιώσετε θέματα,  που αφορούν στις σχέσεις σας. Οι ενέργειες που κάνετε, δείχνουν τις προθέσεις σας, όμως,  μην πιέζετε τις καταστάσεις και αφήστε το  χρόνο να δείξει τα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οργάνωση νέων πραγμάτων και η αποφυγή της ρουτίνας σας δίνουν μία νότα ευχαρίστησης για να δημιουργήσετε νέα σχέδια. Κάποια έξοδος ή ο προγραμματισμός νέων στόχων σας, ίσως είναι τα αντικείμενα,  που θα ασχοληθείτε περισσότερο και θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το οικονομικό σας σκέλος, θα πάρει την πρωταρχική θέση στην διάρκεια της ημέρας και θα απαιτήσει να στρέψετε την προσοχή σας,  εκεί, ώστε να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες. Ίσως θέματα εκκρεμοτήτων ή κληρονομικών εμφανιστούν στην επιφάνεια και θα  πρέπει να κάνετε έναν επανέλεγχο των στοιχείων,  που έχετε στα χέρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθήματα σας, είναι ξεκάθαρα προς τους άλλους γύρω σας,  και αυτό το δείχνετε μέσα από τη συμπεριφορά σας. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν, θα επιβεβαιώσουν τις προθέσεις σας, και θα απομακρύνουν παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Το καλύτερο είναι να παρατηρήσετε και τη στάση των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ευθύνες που έχετε, δε  σας επιτρέπουν να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τα θέματά σας,  και καταμερίστε τις ευθύνες και με τα υπόλοιπα άτομα της οικογένειας. Ο χρόνος που θα βρείτε για σας, θα είναι σημαντικός για την ισορροπία σας.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − eleven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.