Τα ζώδια της Τρίτης 12 Νοεμβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:18:29,11/12/2019

Σύμπαν- Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay

Δίδυμοι, μια νοσταλγική διάθεση θα σας φέρει σε επαφή με άτομα του παρελθόντος. Υποθέσεις που είναι ακόμα ανολοκλήρωτες, θα μπορέσετε να τις προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευκολία.Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay

Δίδυμοι, μια νοσταλγική διάθεση θα σας φέρει σε επαφή με άτομα του παρελθόντος. Υποθέσεις που είναι ακόμα ανολοκλήρωτες, θα μπορέσετε να τις προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Λέοντες, σήμερα, θα περάσετε μία ξεχωριστή ημέρα, καθώς οι σχέσεις σας, ευνοούνται και μπορείτε να βελτιώσετε θέματα, που σας έχουν ενοχλήσει. Η ημέρα θα κυλήσει ευχάριστα και θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπά σας. Ζυγοί, εαν θελήσετε σήμερα να ασχολείστε με κάτι πρωτοποριακό και ασυνήθιστο, να μην εκπλαγείτε, αφού η ρουτίνα σας έχει κουράσει. Θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά μην κινηθείτε βιαστικά.

ΚΡΙΟΣ

Οι συζητήσεις που θα προκύψουν σήμερα, με αγαπημένα πρόσωπά σας, θα σας ωθήσουν να αλλάξετε οπτική απέναντι στα μέχρι και τώρα πιστεύω σας. Θα επικεντρωθείτε σε θέματα, που έχουν να κάνουν με τη συναισθηματική πληρότητά σας, καθώς θα αναλύσετε με πιο πρακτική πλευρά τις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα γυναικείο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες, που αφορούν υποχρεώσεις, οι οποίες σας έχουν αναθέσει. Η κατάσταση αυτή, σας έχει αγχώσει και νιώθετε εγκλωβισμένοι. Ίσως οι συμβουλές που θα σας δοθούν, θα βοηθήσουν τα μελλοντικά βήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συμβόλαια και οι επαγγελματικές συμφωνίες μπορούν να προχωρήσουν σήμερα, καθώς η συνέπεια και η εργατικότητα σας χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο. Μία νοσταλγική διάθεση θα σας οδηγήσει σε σχέσεις του παρελθόντος και μία ξαφνική επικοινωνία θα είναι το έναυσμα για μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη διστάσετε να οργανώσετε το χρόνο σας, όπως εσείς νομίζετε καλύτερα και μείνετε μακριά από άτομα, τα οποία  θέλουν να καθορίσουν τον τρόπο,  που θα πρέπει να λειτουργήσετε. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας,  και στις δυνατότητες που έχετε, για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να αφιερώσετε την ημέρα σας, σε θέματα που συσχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή ταξίδια. Μην διστάζετε να ξεφύγετε, έστω και λίγο από την καθημερινότητα και από τις υποχρεώσεις. Διοχετεύστε τη θετική ενέργειά σας, σε ό,τι σας χαροποιεί και σας κάνει ευτυχισμένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχραιμία είναι το κλειδί, για να σας αποδεσμεύσει από γεγονότα, που μπορεί να εξελιχθούν σε εντάσεις και να σας παρασύρουν συναισθηματικά. Στραφείτε προς το κέντρο σας, και παραμείνετε πιστοί στα σχέδια, που έχετε προγραμματίσει αυτή την περίοδο. Μια έξοδος μπορεί να συμβάλλει στην ψυχική ισορροπία σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, δε σας κρατάει τίποτα μακριά από τις νέες ιδέες σας, αφού είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε σε αλλαγές. Η διάθεση του απρόβλεπτου και του αντισυμβατικού θα καθορίσει τη διάρκεια της ημέρας και θα νιώσετε περισσότερη αισιοδοξία. Ίσως, είναι αυτό που έχετε ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υπομονή είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει σήμερα τις ενέργειες σας, και σας δίνει το χρόνο, για να σκεφτείτε καλύτερα τις ενέργειες, που θέλετε να κάνετε. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε, θα καθορίσουν την πορεία σας, και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Μείνετε, λοιπόν, συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογική κατάστασή σας, δε βοηθάει να αντιμετωπίσετε θέματα, που απαιτούν ξεκαθαρίσματα. Το φιλικό περιβάλλον σας, μπορεί να σταθεί στις ανησυχίες σας, και να βοηθήσει στην ισορροπία των συναισθημάτων σας. Βρείτε σήμερα τον απαιτούμενο χρόνο για να σκεφτείτε καλύτερα τι πραγματικά θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτιώστε την επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, και οργανώστε κάποια έξοδο, ώστε να μην αφήσετε την ψυχολογία σας, να σταθεί εμπόδιο στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Μιλήστε ανοιχτά, σε έμπιστα άτομα και καταθέστε τις ανησυχίες σας, απομακρύνοντας τους εγωισμούς και τις άσκοπες σκέψεις από τις συζητήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σχέδια σας, και ακολουθείστε πιο ήπιους ρυθμούς, για να ξεπεράσετε την πίεση της καθημερινότητας. Ακολουθείστε ένα νέο δρόμο, που θα σας χαρίσει περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό σας, και μην νιώθετε ανασφάλεια για τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι επαγγελματικές συνεργασίες σας, θα κυλήσουν σε ένα καλό επίπεδο και εσείς θα μπορέσετε να τις χειριστείτε κατάλληλα, οδηγώντας τις συμφωνίες προς όφελος σας. Μία γυναικεία παρουσία μπορεί να σας βοηθήσει και να υπερασπιστεί τις ιδέες και τις αντιλήψεις σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.