Τα ζώδια της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:34:46,09/10/2019
Φαντασία Ελάφια- Φωτογραφία από peter_pyw από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από peter_pyw από το Pixabay

Δίδυμοι, σήμερα, ίσως έρθουν στην επιφάνεια κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρξαν στο παρελθόν, με συγγενικά ή κοντινά σας πρόσωπα. Τοξότες, η αγάπη για το στόχο σας, και η επιμονή που δείχνετε, απομακρύνει αρνητικές σκέψεις. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας,  και απομακρυνθείτε από κάθε τι που σας περιορίζει. Υδροχόοι, οι διαφωνίες που μπορεί να υπήρξαν στο παρελθόν με συγγενικά πρόσωπά σας, έχουν αλλάξει τα συναισθήματά σας, προς το πρόσωπο τους. Μην επιμείνετε σε λεπτομέρειες, που μπορούν να εντείνουν την κατάσταση.

ΚΡΙΟΣ

Οι συνθήκες στο χώρο της εργασίας  σας, έχουν δυσκολέψει και αυτό από τη μία σας δημιουργεί επιπλέον άγχος και από την άλλη σας πεισμώνει περισσότερο για να διαπρέψετε στο χώρο σας. Η θετική ενέργειά σας, διατηρεί άσβεστο το ενδιαφέρον σας, έχοντας υψηλά στάνταρ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οργάνωση και η τάξη που έχετε στο μυαλό σας, βοηθούν να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες σε θέματα, που αφορούν στον οικονομικό τομέα σας. Η επιθυμία να μιλήσετε με περισσότερο κόσμο, σας ξεκουράζει και ενισχύει τη διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, οικονομικά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν, θα σας απομακρύνουν από όσα μπορεί να έχετε οργανώσει. Βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο και ασχοληθείτε δραστηριότητες, που έχουν να κάνουν με τον καλλιτεχνικό τομέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το/τη  σύντροφο σας και η διάθεσή σας, θα βοηθήσει να βελτιωθεί η σχέση σας. Μπορείτε να μιλήσετε ξεκάθαρα για όσα αισθάνεστε και να βοηθήσετε τους άλλους, να κατανοήσουν τις πραγματικές ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις και η ρουτίνα δε θα σας αφήσουν πολύ χρόνο για τον εαυτό σας. Μην πιέζετε τα πράγματα και μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους, όταν ο χρόνος δεν είναι επαρκής για κάποιες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενασχόλησή σας,  με αθλητικές δραστηριότητες, θα μπορέσει να αποφορτίσει την περίσσεια ενέργεια, που σας προκαλεί το άγχος. Προσέξτε την υγεία σας,  και τη διατροφή σας. Πιείτε περισσότερο νερό, για να βοηθήσετε το μεταβολισμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε εντάσεις μέσα στον οικογενειακό τομέα σας, γιατί είστε αρκετά φορτισμένοι αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο κέντρο σας, και να βρείτε την ισορροπία σας. Ο διαλογισμός βοηθάει να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτα δε δείχνει σταθερό γύρω σας,  και αυτό σας ανησυχεί ακόμα πιο πολύ. Ίσως, θα πρέπει να κοιτάξετε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα τη  ζωή σας, και να πιστέψετε περισσότερο στις ικανότητες και στις δυνατότητές σας. Μην αφήνετε να σας επηρεάσουν, τρίτα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, θα επικρατήσει ένα ήρεμο περιβάλλον, που αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες, που έχουν δημιουργηθεί. Ίσως έχετε κάνει ενέργειες στο παρελθόν, οι οποίες σας έφεραν σε δύσκολη θέση και τώρα, σας δίνεται ο κατάλληλος χρόνος να τα βάλετε σε μία τάξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, ελέγξτε τις αντιδράσεις σας,  και μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις που σας έχουν  κουράσει ψυχολογικά. Η ευθύτητα του λόγου σας, βοηθάει να ανατρέψετε τις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κρυφές καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν, έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και μπορούν να ξεκαθαριστούν. Οι σκέψεις σας, κινούνται επάνω σε μία σταθερότητα και αυτό, σας δίνει περισσότερη σιγουριά για τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα σας σπρώχνει να κάνετε περισσότερα ανοίγματα και να ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Οι επαφές με άτομα του κοινωνικού κύκλου σας, είναι αυτές που θα σας δώσουν το κίνητρο, για να προωθήσετε τα νέα σχέδια σας. Μην επαναπαύεστε σε προτάσεις, που δε σας ικανοποιούν.

©Τypologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.