Τα ζώδια της Τρίτης 1 Οκτωβρίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:12:55,10/01/2019
Σύμπαν-Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay

Τα ζώδια της Τρίτης 1 Οκτωβρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay

Δίδυμοι, θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας, καθώς οι αποφάσεις σας,  είναι αυτές που θα καθορίσουν τη μελλοντική επαγγελματική πορεία σας. Η επικοινωνιακή σας, ικανότητα, σας δίνει την ευχέρεια να διαχειριστείτε τα απρόοπτα. Παρθένοι, ένα αρμονικό κλίμα θα επικρατήσει στον επαγγελματικό τομέα σας,  και θα σας δοθεί ο χρόνος και η διάθεση να προβείτε σε νέα ανοίγματα. Σκορπιοί, στην επιφάνεια έχουν έρθει κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος, που σας τραβούν την προσοχή και σας κάνουν δύσπιστους σε κάποια θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργασίες που θα προκύψουν, θα έχουν μία καλή υποδομή, καθώς βρίσκεστε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει. Τα σχέδια που θα προτείνετε, θα έχουν μία ιδιαίτερη εικόνα και αυτό θα σας ξεχωρίσει από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα που συναντάτε στην καθημερινότητά σας, θα έρθουν σε προτεραιότητα και αυτό μπορεί να σας αγχώσει. Ίσως, αν ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε πιο ήρεμα στις ευθύνες, που έχετε αναλάβει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα σχέδια που οργανώνετε όλο αυτό το διάστημα, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να τα επεξεργαστείτε και να τα δείτε από μία νέα οπτική. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με νέα πρόσωπα, θα αναθεωρήσουν κάποια παλαιά κατεστημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, κινηθείτε πιο διαλλακτικά σε εντάσεις, που μπορεί να ακολουθήσουν στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, για να εμβαθύνετε σε υποθέσεις, που απαιτούν αναλύσεις , για να ξεκαθαρίσει η μελλοντική πορεία τους.

ΛΕΩΝ

Ενώ τα πράγματα γύρω σας, φαίνονται ότι μπορούν να πάρουν μία νέα τροπή, στην πραγματικότητα  θα πρέπει να δώσετε και άλλα περιθώρια, μέχρι και να προχωρήσετε τα νέα σχέδια σας. Μην επιμείνετε να συμμετάσχετε σε νέες ενάρξεις, διότι η ημέρα δεν σας ευνοεί. Αφήστε το,  καλύτερα για άλλη ημέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, ίσως δεχτείτε μία πρόταση,  που θα σας προσφέρει περισσότερα οικονομικά οφέλη. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για σας, καθώς οι προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν, έχουν χτίσει την κατάλληλη υποδομή για να στηρίξετε τα νέα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να γίνουν ξεκαθαρίσματα, ειδικά σε μπερδεμένες καταστάσεις. Προσπαθήστε να είστε πιο επιφυλακτικοί, ώστε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας,  και τα κεκτημένα σας. Η απομόνωση μπορεί να είναι η λύση, για να δείτε με καθαρή ματιά τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα έρθουν στο φως υποθέσεις παρασκηνίου, στις οποίες θα προσπαθήσετε να βγάλετε συμπεράσματα. Αποφύγετε, όμως,  τη  βιασύνη, διότι δε θα σας αφήσει να είστε αντικειμενικοί και δίκαιοι. Συγκεντρωθείτε στα δεδομένα, που έχετε και επεξεργαστείτε τα αναλυτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μπερδεμένες σκέψεις που μπορεί να σας ταλαιπωρούσαν μέχρι και σήμερα, μπορούν να ξεκαθαριστούν, αφού νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα θέματα, που τις προκάλεσαν. Η συμφιλίωση, είναι το κλειδί για να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις συμφωνίες και τις νέες συνεργασίες που θα ασχοληθείτε σήμερα, θα χρειαστεί προσοχή, αφού οι προτάσεις σας,  ίσως περάσουν από κάποιο έλεγχο. Αυτό, θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς και θα μιλήσετε με επιχειρήματα και αναλυτικά δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα, είναι κατάλληλη για να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας, σε προσωπικά θέματα σας, μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να σας επηρεάσουν. Οι στόχοι που έχετε βάλει, είναι πολύ σημαντικοί αυτή την περίοδο και θα πρέπει να είστε επικεντρωμένοι στην κατάκτησή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά ζητήματα, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και αυτό θα σας δημιουργήσει ένα μικρό άγχος. Προσπαθήστε να τα βάλτε σε τάξη και ελέγξτε περισσότερο τα έξοδά σας. Μια βόλτα στη φύση, ίσως ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σας, και νιώσετε πιο ήρεμοι.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.