Τα ζώδια της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd,

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:16:58,11/07/2018
Τα ζώδια της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2018

Τα ζώδια της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Καρκίνοι, η συναισθηματική φόρτιση που αισθάνεστε, σας απομακρύνει από την υπεράσπιση των κεκτημένων σας,  και σας οδηγεί σε δρόμους μοναξιάς. Σκορπιοί, παρελθοντικές υποθέσεις παρασκηνίου, θα έρθουν στο φως και θα στρέψουν την προσοχή σας, προς την επίλυσή τους.

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοεπίγνωση που διαθέτετε,  βοηθάει στο να διαγνώσετε, πότε υπάρχει η ειλικρινής διάθεση των γύρω σας,  και να λειτουργείτε ανάλογα. Αυτό σας οδηγεί σε αποφάσεις που απαιτούνται, για την πορεία της ζωής σας. Έχετε την ικανότητα να εκφράζετε τα πιστεύω σας,  και να διαπραγματεύεστε, με σοφία τις συμφωνίες που έρχονται μπροστά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα σας, θα κινηθεί με την διεκπεραίωση υποχρεώσεων και οικονομικών συναλλαγών,  που έχουν προκύψει  όλο το προηγούμενο διάστημα. Λειτουργείστε με αποφασιστικότητα και ενεργητικότητα, ώστε να δομήσετε τα πράγματα με σαφήνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επαγγελματική πορεία σας, θα έχει αίσιες εξελίξεις καταστρώνοντας νέα σχέδια για το μέλλον. Το άγχος, είναι αρνητικό στοιχείο και απομακρύνει τις καινοτόμες ιδέες σας, από την υλοποίησή  τους. Η αυτοκυριαρχία σας, είναι το προσόν που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε κάθε κόντρα στον εργασιακό χώρο σας,  και στραφείτε μόνο στις προσωπικές ιδεολογίες σας. Η επιχειρηματική ικανότητά σας, θα δώσει την ευκαιρία στα επαγγελματικά σας, να κάνουν το άλμα που επιθυμείτε. Η ζεστασιά που αισθάνεστε σε προσωπικούς χώρους, είναι ένας τρόπος χαλάρωσης για σας.

ΛΕΩΝ

Η θέληση να κατακτήσετε τις επιθυμίες που έχετε στοχεύσει, είναι το κίνητρο για να συνεχίσετε με δύναμη έως και  το τέλος. Η διάθεση να επικοινωνήσετε,  με άτομα που σας έχουν στηρίξει, είναι έντονη σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια αναπάντεχα χρήματα, ίσως εμφανιστούν στο δρόμο σας,  και σας ανακουφίσουν από το οικονομικό βάρος που σας επιβαρύνει. Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν την άνοδο που ορίζετε, κάνοντας τα απαραίτητα σχέδια σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί με τους γύρω σας, σας  έχει προκαλέσει μία οξύθυμη συμπεριφορά και δε σας επιτρέπει να οργανώσετε σχέδια για το μέλλον. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και τα πράγματα θα πάρουν την πορεία από μόνα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φαντασία σας, μπορεί να γίνει εμπόδιο σε αποφάσεις,  τις οποίες θα  πρέπει να πάρετε και σε υποθέσεις παρασκηνίων, που θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας. Συγκροτηθείτε, λοιπόν, και διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να αφήνετε περιθώρια για λάθος συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα, σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε τις ικανότητές σας,  και να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία, που θα στηρίξουν τις αποφάσεις σας. Η αγάπη σας,  για το ρίσκο, θα είναι το κίνητρο να ξεπεράσετε τους φόβους σας,  και να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμπεριφορά σας, θα πρέπει  να είναι ανάλογη με τις προτάσεις των σχεδίων σας.  Βαδίστε με σταθερά βήματα και αναδείξτε τις εμπορικές ικανότητες σας, επιμένοντας με επιμέλεια στο στόχο σας. Η κριτική των γύρω σας, μπορεί να στραφεί σε λάθος συμπεράσματα, αν τους δώσετε αυτό το δικαίωμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να πραγματοποιήσετε στόχους του παρελθόντος, είναι έντονη σήμερα και θα βάλετε τα δυνατά σας,  να τα καταφέρετε. Μην απορείτε, αν η διάθεσή  σας,  είναι ανεξέλεγκτη και σας ωθεί σε καταστάσεις ρίσκου. Μπορείτε, να καταφέρετε ότι έχετε προγραμματίσει με σθένος και επιμονή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα δε θα αποκτήσει το ενδιαφέρον, το οποίο  επιθυμείτε, εφόσον θα περιοριστεί σε υποχρεώσεις που θα πρέπει να ολοκληρωθούν. Ένα ενδιαφέρον στίγμα θα δώσουν θέματα του παρελθόντος,  που θα έρθουν στο προσκήνιο. Ακολουθώντας τη  διαίσθησή σας, μπορεί να κάνετε μία νέα αρχή στις σχέσεις σας.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.