Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Μαρτίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:43:11,03/06/2019
Φαντασία: Φωτογραφία του xresch από το pixabay

Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,
Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία του xresch από το pixabay

Κριοί, οι υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, παίρνουν μία διαφορετική εικόνα και σας προσδιορίζουν ένα νέο μέλλον «γεμάτο» με  όνειρα και αισιοδοξία. Η δυναμική που έχετε στα χέρια σας, είναι ο αποφασιστικός χαρακτήρας και η τόλμη για το αύριο. Τοξότες, αρνητικά στερεότυπα του παρελθόντος μπορούν να σας φέρουν σε δίλημμα και να οπισθοδρομήσουν τα επαγγελματικά σχέδια σας. Βασιστείτε στο καλλιτεχνικό ταλέντο σας, και αποδείξτε ότι μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Σκορπιοί, οι προκαταλήψεις και τα αρνητικά κατάλοιπα του παρελθόντος σταματούν κάθε δράση. Μη μένετε αδρανείς σε προτάσεις που κρίνεται το μέλλον σας. Προσπαθήστε να αδράξετε την κάθε ευκαιρία.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία για να ολοκληρώσετε το πλάνο των επαγγελματικών σας, συνδυάζοντας πλέον αυτά, που σας είναι αναγκαία για την πορεία σας. Επιδιώξτε ενεργά, να διευρύνετε τους κοινωνικούς δεσμούς σας,και θα κριθούν απαραίτητοι στην εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή διάθεσή σας, βοηθάει στις αποφάσεις, τις οποίες είναι να πάρετε, εφόσον ο δρόμος που επιθυμείτε να ακολουθήσετε προς την επιτυχία, είναι αρκετά συγκεκριμένος. Αποφύγετε, λοιπόν, εκρήξεις και οξύθυμες συμπεριφορές, οι οποίες μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν από το στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τρόπος που χειρίζεστε τα πράγματα, είναι αρκετά αισιόδοξος και αυτό σας δίνει το ερέθισμα να μεταβείτε πιο γρήγορα στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Το φιλικό περιβάλλον σας, θα συντελέσει στην καλυτέρευση της διάθεσής σας, εφόσον θα τους καταθέσετε τα συναισθήματά σας, και θα συμμετέχουν στις ενέργειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια γεγονότα δείχνουν ότι επηρεάζουν αρνητικά τις αποφάσεις σας, και εμφανίζονται με σκληρότητα απέναντι στα πράγματα. Μην θορυβηθείτε. Απλά παρατηρήστε τα, χωρίς να είστε μέσα στο πρόβλημα, διατηρώντας μία απόσταση από αυτό.

ΛΕΩΝ

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης θα σταθεί εμπόδιο στις διαπροσωπικές σχέσεις σας και δε θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, απέναντι στα θέματα που εκκρεμούν το τελευταίο διάστημα. Ίσως υπάρξει μία νέα γνωριμία, η οποία θα σας αναπτερώσει το ηθικό.Απλά ζήστε την, όσο κρατήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς και κατάθλιψης θα σας κρατήσει σε μία απόσταση από τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Η στροφή προς την αναζήτηση του εαυτού σας, θα είναι αυτή, που θα επαναπροσδιορίσει τη θέση σας, απέναντι στα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Η μάχη με την επαγγελματική καταξίωσή σας, θα σταθεί σε ένα δυναμικό σημείο και θα προσδιορίσει την επιχειρηματικότητα, καθώς και την οξυδέρκεια του μυαλού σας. Η διασκέδαση είναι ένα δεύτερο σκέλος μέσα στην ημέρα σας, το οποίο σας ενδιαφέρει και θα πράξετε ενέργειες για να περάσετε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσπάθειά σας, να ξεπεράσετε παρελθοντικά στερεότυπα και εμμονές που έχετε υιοθετήσει μέχρι και σήμερα, θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν σε ελεύθερες σκέψεις. Η αίσθηση αυτή θα είναι το βάθρο για να χαράξετε μία νέα και ανοδική εξέλιξη στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέψετε, να σας επηρεάσουν το μυαλό και τις σκέψεις, ενδεχόμενες ψυχικές εμπειρίες, τις οποίες  έχετε υποστεί στο παρελθόν, καθώς και που σας έχουν αφήσει αρνητικά κατάλοιπα. Προσπαθήστε, να δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και μην πνίγετε το συναισθηματικό κόσμο σας, για περιττά και αμελητέα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων γύρω σας, αντιπροσωπεύει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και μπορείτε να τους καθοδηγήσετε μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες σας. Η αποστασιοποίηση θα βοηθήσει περισσότερο στις λύσεις που θα δοθούν, από την αντίστοιχη συμμετοχή σας, στο πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ξάφνιασμα ή μία εισβολή απρόοπτων γεγονότων θα είναι τα κίνητρα να αφυπνιστείτε και να δείτε με διαφορετική οπτική την πορεία σας. Η ψυχραιμία θα είναι ένας καλός σύμβουλος στην αντιμετώπιση του θέματος και η ξεκάθαρη σκέψη θα δώσει ένα θεμιτό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ασφάλεια που σου προσφέρει ο ιδιωτικός χώρος σας, και ταυτόχρονα τα άτομα, τα οποία τον περιστοιχίζουν, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τη διαδρομή του δύσκολου δρόμου. Βρεθείτε με τον εαυτό σας, ή με αγαπημένα πρόσωπά σας, και συζητήστε αυτό που έχετε ανάγκη να εξωτερικεύσετε.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.