Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου 2018

0
111

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:05,2018-12-05

Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου 2018
Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παρθένοι, η επιχειρηματική σκέψη σας, θα επισφραγίσει την επαγγελματική επιτυχία σας. Οι συμφωνίες και οι νέες ενάρξεις θα αποκτήσουν μακροχρόνια διάρκεια. Δίδυμοι, η διάθεση για διασκέδαση και εξορμήσεις  θα γεμίσουν απρόοπτα την ημέρα σας.  Μία συνάντηση από το παρελθόν θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σκορπιοί, η ανάκαμψη που έχετε θέσει ως κύριο ζήτημα στη ζωή σας, έρχεται μετά από την συναισθηματική πληρότητά σας, εφόσον μπορέσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας.

ΚΡΙΟΣ

Η τολμηρή και θαρραλέα διάθεσή σας, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες, που θα διαπρέψετε στο χώρο της  εργασίας σας.  Έχετε τις δεξιότητες που σας επιτρέπουν, να λειτουργήσετε κατά αυτό τον τρόπο. Προσέξτε, όμως,  μην υπάρξουν ενδιάμεσα επιπόλαιες κινήσεις και σκέψεις, που θα ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αίσθηση της μοναξιάς και της αδικίας σας παραγκωνίζει από δραστηριότητες και ενέργειες, που μπορούν να δείξουν την ενεργητικότητά σας. Η ημέρα για σας, είναι μία ημέρα διαλογισμού και αναδρομής στο παρελθόν, ώστε να σας ξεκαθαρίσει η κατάσταση που βιώνετε. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς ενοχές, εφόσον θα σας φέρει στο θεμιτό αποτέλεσμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αισιόδοξες σκέψεις και η αλλαγή της οπτικής των καταστάσεων που σας περικλείουν, δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε νέα σχέδια, καθώς και ιδέες για το μέλλον. Οι συνευρέσεις με άτομα κοινού ενδιαφέροντος, θα έχουν εποικοδομητικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην επιτρέψετε στις συναισθηματικές μεταβολές σας, να σταθούν εμπόδιο στα επαγγελματικά σχέδια σας. Θυμηθείτε κάθε μέρα,  την οποία χάνετε, πάτε πίσω ένα βήμα και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει, για να βρίσκεστε σε αυτό το επίπεδο είναι αναρίθμητης αξίας.

ΛΕΩΝ

Οι πιέσεις που έχετε δεχθεί όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν καταβάλει τον ψυχικό κόσμο σας,  και η καταναλωτική συνήθειά σας, είναι ένα στοιχείο που μπορεί να σας βγάλει από αυτό το αδιέξοδο. Τα δώρα και οι εκπλήξεις προς τα αγαπημένα άτομά σας, θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Δείξτε προσοχή,  όμως, σε υπερβολικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα η ημέρα ευνοεί την επάνδρωση της σχέσης των συνεργατών σας,  και μπορείτε επομένως, να έρθετε σε επαφή, ώστε να καθορίσετε μία νέα αρχή, καταθέτοντας τον αληθινό εαυτό σας. Να είστε σίγουροι, ότι θα εκτιμηθεί η ειλικρινής διάθεσή σας, εφόσον θα αναγνωρίσουν την παιδεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες απρόοπτες καταστάσεις, θα θέσουν νέα όρια στις διαπροσωπικές σχέσεις σας και θα βοηθήσουν στην αναγέννησή τους. Μείνετε αφυπνισμένοι και απομακρυνθείτε από μία ιδεολογία,  που δεν σας βγάζει πουθενά. Η αφύπνισή σας, θα μεταμορφώσει τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική κατάστασή  σας, δε βοηθάει για να συνεχίσετε με σθένος τις επιχειρηματικές ιδέες σας. Οι ανασφάλειες και οι αρνητικές σκέψεις  έρχονται εμπόδιο στην καθημερινότητά  σας. Εστιάστε στις δεξιότητές σας, και δυναμώστε την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα  θα κυλήσει με μηνύματα,  που θα λάβετε και θα σας διατηρήσουν σε μία δράση.  Η πρόθεση να εμβαθύνετε τα θέματα, που σας απασχολούν, μέσω αναλυτικών συζητήσεων  θα σας βγάλουν εκτός ελέγχου. Διατηρείστε μία σφαιρική εικόνα των καταστάσεων και κάντε τις αναλύσεις σας, αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο επαγγελματικός έλεγχός σας, από ανώτερα στελέχη, μπορεί να σας πιέζει, αλλά παράλληλα σας πεισμώνει, ώστε να αποδείξετε την αξία σας, χωρίς αμφιβολίες. Οι αρνητικές αυτές καταστάσεις βοηθούν τον ηγετικό χαρακτήρα σας, να μένει στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση  να βρεθείτε με το φιλικό περιβάλλον σας, είναι πολύ έντονη. Η ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει μειώσει τη ζωτικότητα και η στροφή προς το κοντινό περιβάλλον σας, είναι μία ανάσα. Ζήστε σήμερα την περιπέτεια, που έχετε ανάγκη και αφήστε για αύριο τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις να συνεχιστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχική κατάπτωση που έχετε, δε σας αφήνει να δείτε με αισιοδοξία τα πράγματα γύρω σας. Ο ονειρικός κόσμος σας, είναι μία διαφυγή από την πίεση και μία ανάσα συναισθηματική. Προσπαθήστε να το ελέγξετε, μη σας οδηγήσει στην αποφυγή της πραγματικότητας.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

14 − seven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.