Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Απριλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο  Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:51:59,04/03/2019
Πολύχρωμο - Φωτογραφία από Ben Johnson από το Pixabay

Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Απριλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία από Ben Johnson από το Pixabay

Ζυγοί, η υπερβολική δοτικότητα, είναι περιοριστική και θα σας δημιουργεί τύψεις και ενοχές. Η φόρτιση όλων αυτών έχει την ικανότητα να δημιουργήσει μία ψυχρότητα και έναν εκνευρισμό, που χρειάζεται καλή επεξεργασία. Σκορπιοί, οι αυταπάτες έχουν την ιδιότητα να οπισθοδρομούν τα σχέδια, που έχετε θέσει, δημιουργώντας σας,  πολλά κατάλοιπα. Η δύναμη είναι το όπλο σας, για να ξεπεράσετε σταδιακά τις αρνητικές σκέψεις. Τοξότες, οι πνευματικές αναζητήσεις σας, θα σας μεταφέρουν σε μία άλλη διάσταση και θα ελευθερώσουν το ανήσυχο πνεύμα σας. Μία αινιγματική διάθεση, μπορεί να σας παρακάμψει από τα όρια σας,  και να έχετε ως αποτέλεσμα μία ανεξέλεγκτη κατάσταση.  Απλά, μείνετε συγκροτημένοι στις ενέργειες σας.

ΚΡΙΟΣ

Η διοργάνωση κάποιων εκδηλώσεων  συμβάλει στην οργάνωση των επαγγελματικών σχεδίων σας. Η συμμετοχή σας,  σε αυτό, θα βοηθήσει στην εξέλιξή σας,  και θα διαπιστώσετε ένα νέο τρόπο διαφυγής από τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα,  που έχουν παρουσιαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συνεισφορά σας, στο παρελθόν σε μία οικονομική συναλλαγή άφησε μία εκκρεμότητα, που ίσως σήμερα θα πρέπει να διευθετήσετε, για να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη. Η αντιμετώπιση αυτό , θα πρέπει να βασίζεται σε μία μεθοδικότητα και σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια ευχάριστη οργάνωση με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, θα φτιάξουν την διάθεσή σας. Μπορείτε να συμμετέχετε και να προβάλετε το χιούμορ σας, δείχνοντας το ενδιαφέρον στους κοινούς στόχους, που έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε σήμερα ότι όλα είναι εναντίον σας, και θα  πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες, ώστε να ανταπεξέλθετε δυναμικά. Παρατηρήστε ότι μπροστά σας, υπάρχει μία ενδεχόμενη αλλαγή, που μπορεί να μη θέλετε να την επεξεργαστείτε. Τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή, αν εσείς το επιλέξετε.

ΛΕΩΝ

Η γρήγορη αντίληψη  σε θέματα που σας αφορούν, είναι η βάση για να χτίσετε νέες συνεργασίες, με άτομα που είναι ικανά να σας βοηθήσουν στον επαγγελματικό τομέα σας. Ο έλεγχος, επομένως, είναι απαραίτητος από μέρους σας,  να γίνει και να δοθεί μία άλλη διάσταση στην εξελισσόμενη κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας χαράζουν ένα ευχάριστο μέλλον και ενδυναμώνουν την πρόθεση να παλέψετε περισσότερο, για να κατακτήσετε αυτά που ονειρεύεστε. Έχετε το σθένος να παλέψετε και να δείξετε στους γύρω σας, τα ταλέντα  σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας,  ότι έχετε κάποια ένταση σε θέματα που θα πρέπει να προγραμματιστούν, μείνετε απλά στην άκρη και δείτε τα,  ως παρατηρητές. Η αποχή σας, θα έχει καλύτερα αποτελέσματα, από το να συμμετέχετε ενεργά και θα πάρουν άλλη μορφή τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μείνετε προσεκτικοί σε παρασκήνια που θα έρθουν στο προσκήνιο  λόγω των  αρνητικών συγκυριών που θα πάρουν θέση στη ζωή σας. Έχετε την ευκαιρία  να επαναξιολογήσετε τα ζητήματα,  που εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα και να λάβετε τις απαραίτητες αποφάσεις, οι οποίες θα στηρίζονται σε ώριμες σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αρνητική εισβολή των γεγονότων που σας έχουν επηρεάσει την ζωή, είναι αυτό που σας έχει κουράσει ψυχολογικά. Η απόφαση να διαφύγετε από όλο αυτό το αρνητικό κλίμα, θα σας δώσει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και διάθεση για νέα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ψυχρότητα και μία απομάκρυνση θα κάνουν την εμφάνισή τους,  στη σχέση με το/τη  σύντροφό σας. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις θα σας ωθήσουν να βγείτε από τα όρια σας.Γι’ αυτό μείνετε σε απόσταση από συζητήσεις που θα υπάρξουν και θα απαιτήσουν την προσοχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σχέση με το/τη σύντροφό σας, περνάει μία δοκιμασία, ελέγχοντας ταυτόχρονα τις βάσεις που έχουν δημιουργηθεί μέχρι και  σήμερα. Η θετική διάθεση  θα οδηγήσει την κατάσταση στην αναζωπύρωσή της,  και θα εμβαθύνει σε θέματα, που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αυτοκυριαρχία σας, είναι ένα στοιχείο που θα καθορίσει τη στάσή  σας,  απέναντι στις εξελίξεις της ημέρας. Η συμβουλή από έμπιστα πρόσωπα θα είναι το κίνητρο, για να ξεφύγετε από τις αντιξοότητες, που σας παρουσιάζονται. Δείξτε προσοχή και μην αφήνετε τις καταστάσεις στην τύχη τους.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.