Τα ζώδια της Τετάρτης 28 Αυγούστου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

03:15:17,08/28/2019
Αστέρια-Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Τα ζώδια της Τετάρτης 28 Αυγούστου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Κριοί, οι εντάσεις και οι διαφωνίες που εξελίσσονται στο οικογενειακό και κοντινό σας, περιβάλλον, σας έχουν επηρεάσει αρκετά αυτό το διάστημα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και κάντε πράγματα που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας. Ταύροι, οι καταστάσεις τρέχουν πολύ γρήγορα και εσείς νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τις ακολουθήσετε. Μία μικρή ανασφάλεια επηρεάζει το συναισθηματικό κόσμο σας, δημιουργώντας αμφιβολίες και διχασμούς. Αιγόκεροι, η ειλικρίνεια θα ανταμείψει τις προσπάθειές σας, ξεκαθαρίζοντας έτσι τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο συναισθηματικός κόσμος σας, είναι αρκετά φορτισμένος αυτό το διάστημα και νιώθετε μία μικρή εξάντληση. Οι επιπλέον ευθύνες που μπορεί να έχετε αναλάβατε, μείωσαν τον ελεύθερο χρόνο σας, και δημιούργησαν ένα πιεστικό κλίμα. Η απομόνωση θα σας κάνει καλό και θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια βόλτα στη φύση θα σας ευνοήσει και θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σας. Οι πολλές αλλαγές που έχουν υπάρξει στη ζωή σας, ίσως σας βρήκαν απροετοίμαστους και αυτό σας έκανε να νιώσετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Εστιάστε με προσοχή στις εξελίξεις και κάντε τα απαραίτητα βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η διάθεση να δείξετε τα συναισθήματά σας, θα σας ανανεώσει. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση με το/τη σύντροφό σας, και την ερωτική ζωή σας. Ο τρόπος που θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, θα βοηθήσει και τους άλλους να κατανοήσουν περισσότερο την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αρνητικές αντιδράσεις. Οι συζητήσεις δε θα κυλήσουν σε ένα ήπιο κλίμα και αυτό θα φέρει εντάσεις. Γι’ αυτό καλύτερα να απομακρυνθείτε από αυτές. Η ψυχραιμία είναι το , για να κυλήσουν όλα καλύτερα σήμερα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια θέματα που θα έρθουν στην επιφάνεια. Θα πρέπει, όμως, να είστε προσεκτικοί , όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις. Μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Μετρήστε περισσότερο τα λόγια σας. Αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και σκεφτείτε καλύτερα, όσα θέλετε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα για σας, θα είναι γεμάτη με κοινωνικές υποχρεώσεις,  που θα σας χαρίσουν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον σας. Η γνωριμία σας, με νέα πρόσωπα θα φέρει αλλαγές στην επαγγελματική ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που θα σας παρουσιαστούν και αψηφήστε τις αρνητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, σήμερα, θα έχουν μία καλή πορεία και αυτό θα αλλάξει τη διάθεσή σας. Η συνάντησή σας,  με αγαπημένα πρόσωπά σας, θα βελτιώσει την επικοινωνία σας, και θα σας φέρει πιο κοντά. Μπορείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθυμία σας, να ασχοληθείτε με θέματα, που αφορούν στην εκπαίδευσή σας, θα ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Η τύχη, είναι με το μέρος σας,  και αυτό σας δίνει την ώθηση να προγραμματίσετε νέα σχέδια, που θα σας δώσουν μία ανοδική πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας,  και οι συνεργασίες που έχετε κάνει, μέχρι και τώρα. Θα μπορέσετε να διευθετήσετε σημαντικά θέματα, καθώς θα εστιάσετε στους στόχους, που έχετε θέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εξέταση των συναισθημάτων κάποιων προσώπων, που σας περιβάλλουν, θα βοηθήσει να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας. Στηριχτείτε σε γερές βάσεις και σκεφτείτε καλύτερα νέα πράγματα, που έχετε βάλει ως στόχο, ώστε να πετύχετε τα επιθυμητά σας. Αποφύγετε να ακολουθήσετε το γρήγορο κέρδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρείτε νέους τρόπους, που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και θα σας βγάλουν από τη  ρουτίνα. Η ανάγκη να ζήσετε την περιπέτεια και να αναπτυχθείτε μέσα από μία νέα κατάσταση, σας δίνει την αίσθηση της αισιοδοξίας. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, που θα σας χαρίσουν περισσότερη ευεξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος,  και επικεντρωθείτε σε θέματα,  που θα σας χαρίσουν τη νέα αρχή, που επιθυμείτε. Μπορείτε να αξιολογήσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σχέδια σας, και να προχωρήσετε με περισσότερη σιγουριά.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.