Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:22:18,06/26/2019
Αστρολογικός πίνακας- Φωτογραφία από InspiredImages από το Pixabay

Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από InspiredImages από το Pixabay

Αιγόκεροι, οι πιέσεις που δέχεστε από το εξωτερικό περιβάλλον και ιδιαίτερα από τον επαγγελματικό σας τομέα, σας αποπροσανατολίζουν και λειτουργείτε πιο συναισθηματικά. Μην αφήνετε αυτά τα περιθώρια και αντιμετωπίστε με δυναμισμό, ακόμα και τις λεκτικές διαφορές. Υδροχόοι, θυμηθείτε ότι η ψυχική ισορροπία σας,  είναι αυτή σημαντική σε αποφάσεις, που αφορούν τις σχέσεις σας. Ιχθύες, η ζωτικότητά σας, λειτουργεί θετικά στην ερωτική ζωή σας. Οι διαφωνίες που προϋπήρξαν, είναι προκλήσεις, για την αντοχή της σχέσης σας, στο χρόνο.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική κατάστασή σας, σας επηρεάζει αρκετά σήμερα και δεν σας βοηθάει να οργανώσετε νέα σχέδια. Κάποιοι ακατάλληλοι δεσμοί που έχετε δημιουργήσει μέχρι και  σήμερα  σας φέρνουν αντιμέτωπους με τον εαυτό σας. Ακολουθήστε πράγματα και πρόσωπα, τα οποία  σας δίνουν την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λεπτομερής εξέταση των θεμάτων που απαρτίζουν την καθημερινότητά σας, θα σας εξακριβώσει πως  θα πρέπει να αντιδράσετε σε εμβόλιμες καταστάσεις. Έχετε μία οξυμένη αντιληπτικότητα, που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για το δικό σας,  όφελος και να φέρετε σε ισορροπία τις σχέσεις σας,  με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα για σας, μπορεί να είναι κάπως δύσκολη, γιατί δεν μπορείτε να παρατηρήσετε σωστά κάποια γεγονότα,  που είναι σε εξέλιξη. Οι αθλητικές ή δημιουργικές δραστηριότητες, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα και θα βελτιωθεί η διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας,  και μπορεί να αντιμετωπίσετε μία δύσκολη επαγγελματική συμφωνία. Νιώθετε ότι υπάρχουν γύρω σας,  αρνητικές καταστάσεις και ίσως παρασκήνια, που θα  πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και καθαρή σκέψη.

ΛΕΩΝ

Η αρνητική διάθεσή  σας, δε  σας αφήνει να ενεργήσετε με δημιουργικό τρόπο. Μη διοχετεύεται την ενέργεια σας,  σε λάθος καταστάσεις. Ίσως αυτή η στάση σας προκαλεί θυμό και αποδιοργανώνει τις σκέψεις σας. Προσέξτε τα άτομα, τα οποία υπάρχουν γύρω σας,  και μην είστε παρορμητικοί σε σημαντικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έλλειψη θετικής προσέγγισης απέναντι στις καταστάσεις και η εναλλασσόμενη διάθεση, δε βοηθάει σε θέματα που απαρτίζουν την προσωπική εξέλιξή σας. Προσπαθήστε, λοιπόν, να είστε πιο οργανωμένοι και ρεαλιστές, σε γεγονότα που συμβαίνουν στον εργασιακό τομέα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία σας,  σήμερα, θα επηρεάσει τις σκέψεις σας,  και θα απομακρυνθείτε από τετριμμένα θέματα. Τα άτομα που εμπιστεύεστε και νιώθετε ότι σας κατανοούν, μπορούν να σας δώσουν την ανάλογη βοήθεια, βγάζοντάς σας, από το αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα έχει μία δυναμική, που μπορεί να αναμοχλεύσει δυσμενείς καταστάσεις του παρελθόντος. Η αυτοπεποίθησή σας, είναι έντονη και δυναμώνει το θάρρος που χρειάζεστε, ώστε να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απομακρύνετε τις προκαταλήψεις που σας ακολουθούν από το παρελθόν, για να αλλάξετε τις καταστάσεις που νιώθετε ότι λειτουργούν αρνητικά προσκείμενα προς εσάς. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές και να λειτουργήσετε με περισσότερο δυναμισμό, ώστε να φέρετε τα αποτελέσματα, τα οποία επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια έξοδος που έχετε οργανώσει με τα οικεία πρόσωπά  σας, θα δώσει ένα νέο χρώμα στην καθημερινότητά σας,  και θα βελτιώσει τη διάθεσή σας. Μπορείτε να ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και να απομακρυνθείτε από σοβαρά θέματα, κάνοντας πράγματα, που σας ευχαριστούν, ώστε να χαλαρώσετε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα των αγαπημένων προσώπων σας, αναδεικνύει την ευαίσθητη πλευρά σας. Μέσα, όμως,  από συζητήσεις για τα προσωπικά θέματά τους, θα μπορέσετε να δείτε και τη δική σας,  ζωή  από ένα διαφορετικό πρίσμα. Η στάση αυτή, θα διαμορφώσει νέους κανόνες και στρατηγικές, για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντιμετώπιση των δυσκολιών, κυρίως σε επαγγελματικά θέματά σας, θα είναι πιο δύσκολη σήμερα. Η ζωτική ενέργειά σας, είναι το κλειδί για να ξεπεράσετε προκλήσεις και εντάσεις, που ίσως κάνουν απρόβλεπτα την εμφάνισή τους. Εστιάστε στη διαίσθησή σας, η οποία θα γίνει οδηγός για τις αποφάσεις σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.