Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Απριλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:26:13,04/23/2019
Ουράνιο Τόξο-Φωτογραφία από LoganArt από το Pixabay

Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Απριλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από LoganArt από το Pixabay

Λέοντες, η ανάγκη για βελτίωση και να ανεβάσετε τον πήχη, είναι κάτι που θα κριθεί αποτελεσματικό στο μέλλον σας. Αφουγκραστείτε τις ευκαιρίες, που παρουσιάζονται και αδράξτε ότι είναι απαραίτητο. Σκορπιοί, η κοινωνική διάθεσή σας,  και η γλυκύτητα των τρόπων σας, είναι αυτά που θα ωθήσουν την καριέρα σας, σε ανοδικά επίπεδα. Σταθείτε σταθεροί στις αποφάσεις,  που θα πρέπει να λάβετε και μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα, να εισβάλλουν αρνητικά στις απόψεις σας. Τοξότες, η παρορμητικότητα και ο ενθουσιασμός σας οδηγεί σε επιφανειακές λύσεις, στις οποίες δεν είστε διατεθειμένοι να εμβαθύνετε. Το αποτέλεσμα αυτών είναι ο εκνευρισμός και η μετέωρη ,  που σας οδηγεί. Επικεντρωθείτε με συγκροτημένες σκέψεις σε λύσεις,  που θα έχουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Η δημιουργικότητα  ευνοείται σήμερα και μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της ημέρας σας. Ο προγραμματισμός νέων ιδεών και οι επαφές σας,  με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος σας, θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Μπορείτε, λοιπόν, να ξεφύγετε από την ρουτίνα, η οποία σας δεσμεύει στην εξέλιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας δεν έχουν την σταθερότητα, την οποία θεωρείτε απαραίτητη για να υπάρξει μία συναισθηματική ισορροπία. Η σκέψη να τα βάλετε σε μία τάξη, είναι πολύ έντονη σήμερα και αμφισβητείτε αν θα τα καταφέρετε. Μη χάνετε το κουράγιο σας. Εξάλλου, η οργάνωση και η μεθοδικότητα είναι στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξή σας,  και σας δίνουν το περιθώριο να εκφράσετε τις δυνατότητές σας, και τα ταλέντα σας. Θα πρέπει, όμως, να παρατηρήσετε με ακρίβεια τις αντιδράσεις των ατόμων,  που θα τις απαρτίζουν και να τις επεξεργαστείτε ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χαρά και η ευτυχία συνοδεύεται από την αρμονική σχέση των ατόμων της οικογένειάς σας. Σήμερα, όμως, οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, δε θα σας αφήσουν το χρόνο, που θέλετε να ξοδέψετε για τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Η ημέρα θα κινηθεί γύρω από ένα διαφορετικό πλάνο από αυτό, το οποίο είχατε στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

Το άγχος είναι αυτό που σας διώχνει μακριά από τα νέα σχέδια σας και τις αποφάσεις που ενδέχεται να λάβετε για τα επαγγελματικά σας. Μείνετε αποστασιοποιημένοι από τις καταστάσεις που έχουν αρνητικό χαρακτήρα και εστιάστε στα σχέδια, τα οποία έχετε προγραμματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας, σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε τις διαφωνίες,  που έχουν παρουσιαστεί στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα σας. Η στροφή προς το σπίτι σας δίνει την αίσθηση της ξεκούρασης και της απελευθέρωσης από τα επιβαρυμένα καθήκοντα.

ΖΥΓΟΣ

Τα στοιχεία που έχετε ως δεδομένα στο μυαλό σας, δεν επαρκούν και εμποδίζουν τη λήψη κάποιων αποφάσεων. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε με πιο συγκροτημένη σκέψη, αφήνοντας πίσω σας,  αρνητικές σκέψεις. Η συμβουλή κάποιου έμπιστου προσώπου θα σας βοηθήσει να δείτε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ρομαντική διάθεσή σας, θα προβάλλει τα συναισθήματα, που τρέφετε για το σύντροφό σας. Η συνάντησή  σας, σε μέρη που ενδυναμώνουν τη δοτικότητα σας, θα εξελιχθεί πολύ θετικά και θα βελτιώσει τη σχέση σας. Η συμπεριφορά σας, είναι η γέφυρα που θα σας οδηγήσει σε στιγμές ευχάριστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δε χρειάζεται να προβάλλετε την αντίδρασή σας, σε οτιδήποτε θεωρείτε περιττό και ανούσιο. Μπορείτε με μία πιο διπλωματική συμπεριφορά, να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν την τροπή, που εσείς επιθυμείτε. Η κυκλοθυμική διάθεση το μόνο που μπορεί να φέρει μέσα στη σχέση σας, είναι εντάσεις και παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποθέσεις παρασκηνίου που ίσως κάνουν την εμφάνισή τους, σήμερα, έχουν ένα μικρό δείγμα δολιότητας από άτομα, τα οποία ίσως δεν περιμένατε. Θα πρέπει να τις διαχειριστείτε κατάλληλα, ώστε να διορθώσετε την εικόνα, που έχουν προβάλει για το πρόσωπό σας. Οι βιαστικές αποφάσεις δε βοηθούν στη διαδικασία αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η ημέρα σας βοηθάει να κάνετε ανοίγματα και να αποκτήσετε τη δημοσιότητα που θέλετε στους ανάλογους κύκλους, που έχετε επιλέξει. Η αλληλοκατανόηση με τον σύντροφό σας, και η υποστήριξη, βοηθάει πολύ. Όμως, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε ότι στέκεται ως εμπόδιο στην εξέλιξη της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε τη  δύναμη, να προβάλλετε τις ικανότητές σας,  στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, αλλά παράλληλα χρειάζεται προσοχή, όταν εμφανίζεται μια υπέρμετρη συμπεριφορά. Η κριτική των άλλων γύρων σας, είναι αυστηρή και αυτό σας διατηρεί σε απόσταση από διάφορες αρνητικές σκέψεις, καθώς  και ενέργειες.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.