Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,  PhD

Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:36:41,10/23/2019
Κρόνος -Φωτογραφία από Darha από το Pixabay


Τοξότες, παρασκηνιακά θέματα θα κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους, και αυτό θα σας προκαλέσει ένα ξαφνικό ενδιαφέρον.Φωτογραφία από Darha από το Pixabay

Τοξότες, παρασκηνιακά θέματα θα κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους,  και αυτό θα σας προκαλέσει ένα ξαφνικό ενδιαφέρον. Η εμπλοκή σας,  σε αυτά  θα πρέπει να είναι προσεχτική και να παρατηρείτε τα πράγματα από ένα ευρύ φάσμα. Αιγόκεροι, οι αντιπαραθέσεις που συμβαίνουν στην προσωπική ζωή σας, έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας, αρνητικά. Η στροφή προς το φιλικό περιβάλλον σας, και η συμμετοχή σε θέματα που σας χαλαρώνουν, είναι το κλειδί για την ισορροπία σας. Υδροχόοι, η αρνητική διάθεσή σας, μπορεί να φέρει ένα χάσμα στην επικοινωνία με κοντινά ή συγγενικά πρόσωπά σας. Ίσως θα πρέπει να εστιάσετε στην εσωτερική ισορροπία σας, απομακρύνοντας τις σκέψεις σας, από κάθε αρνητικό γεγονός.

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα σας, δε θα κυλήσει, όπως την έχετε προγραμματίσει, εξαιτίας κάποιων απρόοπτων που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Μπορεί να παρατηρήσετε μία έντονη κινητικότητα γύρω σας, όμως, δεν μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά σήμερα. Εστιάστε στα γεγονότα και στον τρόπο που εξελίσσονται, χωρίς να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό από συναλλαγές του παρελθόντος. Η πρακτική σκέψη σας, θα βοηθήσει να κρατήσετε τη θέση σας, απέναντι στα πράγματα, χωρίς να φανείτε υπερβολικοί και ματαιόδοξοι. Οι συναντήσεις με άτομα του κοντινού περιβάλλοντός σας, θα ενισχύσουν την θετική διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα σήμερα, γιατί δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για κάτι τέτοιο. Ίσως είστε μπερδεμένοι και δεν μπορείτε να διακρίνετε τον κατάλληλο τρόπο συμπεριφοράς, που θα βοηθήσει στην υπεράσπισή σας. Μείνετε για λίγο μόνοι σας, και εστιάστε στον εαυτό σας, ίσως το έχετε ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεγονότα του παρελθόντος θα έρθουν στο φως και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα. Μην αφήσετε το συναίσθημα να επηρεάσει τα συμπεράσματά σας. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, και εστιάστε στα σχέδιά σας. Στηριχτείτε στην καλή διάθεσή σας, και στην οξύτητα της σκέψης σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, είναι μία διαφορετική ημέρα για σας, καθώς το ενδιαφέρον σας, είναι προς την ανάπτυξη του κοινωνικού κύκλου σας. Νέες επαφές με καινούργια πρόσωπα, θα αλλάξουν τη διάθεσή σας, και θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να χρησιμοποιήσετε νέες επαφές για τη μελλοντική σταδιοδρομία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συμπεριφορά σας, θα πρέπει να είναι πιο σταθερή και να μην αφήνετε τους άλλους να εισβάλλουν στην προσωπική ζωή σας. Ακολουθήστε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, ο οποίος θα πρέπει να εμπεριέχει περισσότερο δυναμισμό, αυτό θα σας οδηγήσει να κάνετε μία νέα αρχή. Τολμήστε να κατακτήσετε αυτό που θέλετε, χωρίς να νιώθετε ενοχές και τύψεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα  είναι κατάλληλη για να κάνετε ξεκαθαρίσματα που συσχετίζονται με το παρελθόν. Κρατήστε μια διπλωματική στάση απέναντι σε όσα δεν μπορείτε να προσχωρήσετε ακόμα, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και ακούστε τους άλλους, σε όσα έχουν να σας πουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν σήμερα στην επιφάνεια και ίσως αυτό σας αγχώσει. Η στάση σας, απέναντι στα οικονομικά σας, είναι παρορμητική κάποιες φορές και αυτό γίνεται εξαιτίας της δικής σας, ανάγκης για ασφάλεια. Έχετε την ωριμότητα σκέψης να δείτε από ένα ευρύ φάσμα τα οικονομικά σας, και να τα βάλετε σε τάξη. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, και τις δυνατότητες που έχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα σας, θα κυλήσει ευχάριστα και θα διασκεδάσετε. Θα έχετε κοντά σας,  αγαπημένα πρόσωπά σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Οι εκπλήξεις και τα δώρα δε θα εκλείψουν στη διάρκεια της ημέρας και οι στιγμές που θα περάσετε, θα σας αφήσουν όμορφες αναμνήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις μπορεί να μην σας αφήσουν χρόνο να ασχοληθείτε με όσα θέλετε αυτό το διάστημα. Προσπαθήσετε να επιλύσετε ζητήματα που σας είναι εύκολο να ασχοληθείτε και μπορείτε να τα χειριστείτε. Μην εμβαθύνετε σε αναλύσεις, αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά σχέδια που θέλετε να προγραμματίσετε, τα έχετε δουλέψει αρκετά και δε θα αφήσετε τρίτα άτομα να σας επηρεάσουν. Αυτό σας κάνει πιο σίγουρους και γεμάτους αυτοπεποίθηση για το δρόμο προς την επιτυχία. Οι πρωτότυπες ιδέες που έχετε, θα σας κάνουν να διαφοροποιηθείτε από το σύνολο και στη συνέχεια να διαπρέψετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, και να τους συμπαρασταθείτε σε θέματα που τους απασχολούν. Η ευαισθησία σας, είναι το κίνητρο για να τους ακούσετε και να προσπαθήσετε να τους συμβουλέψετε. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί με το συναίσθημά σας, το οποίο ίσως σταθεί εμπόδιο στην αντικειμενικότητά σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.