Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου 2019

Aπό το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:10:53,01/23/2019
Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου 2019

Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου 2019 από το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Δίδυμοι, μία υπερβολική ευαισθησία, σας παγιδεύει σε νοητές φυλακές και σας κλείνει το δρόμο προς την επιτυχία. Η λογική δίνει την οδό που χρειάζεστε. Αιγόκεροι, ο ερωτισμός σας, σηματοδοτεί μία νέα αρχή στη σχέση σας, δίνοντας την ελπίδα για μακροχρόνια πορεία. Υδροχόοι, η πρακτική σκέψη σας, θα δημιουργήσει δικλίδες ασφαλείας για τη διαχείριση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

ΚΡΙΟΣ

Οι οικονομικές δεσμεύσεις που σας έχουν περιορίσει στην προσωπική εξέλιξή σας, βρίσκεστε σε θέση να τις επιλύσετε και να δώσετε μία ανάσα στην καθημερινότητά σας. Το θάρρος που διαθέτετε, θα σας ευνοήσει στο αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το άγχος είναι ένα εμπόδιο,  που οπισθοδρομεί τις ενέργειες, τις οποίες θέλετε να εκπληρώσετε και κάποιες φορές σας δημιουργεί ανασφάλεια για το μέλλον. Η δυνατότητα να χαράξετε ένα νέο δρόμο, αντλείται  από την καθαρότητα σκέψης που διαθέτετε αυτή την περίοδο. Επομένως, έχετε την ευχέρεια να σχεδιάσετε την επαγγελματική σταδιοδρομία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαμάχες που μπορεί να εξελιχθούν στο οικείο περιβάλλον σας, θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπά σας.  Απομακρυνθείτε από παρεξηγήσεις, που οφείλονται από την υπερβολική ανάλυση των θεμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κινητικότητα που θα υπάρχει στον επαγγελματικό χώρο σας, δεν είναι η κατάλληλη για να σας οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις, που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Μείνετε επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Οι οικονομικές συναλλαγές που θα υπάρξουν σήμερα, θα δώσουν το αποτέλεσμα, το οποίο επιθυμείτε,  εφόσον έχετε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες στο παρελθόν. Τα επαγγελματικά σας, θα σας οδηγήσουν σε μία συναισθηματική γαλήνη, αφού οι εντάσεις απουσιάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οξύθυμη συμπεριφορά θα δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ των προσώπων που συνεργάζεστε και μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ σας. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας, και κινηθείτε με περισσότερη υπεύθυνα  απέναντι στα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν ποικιλόμορφα ζητήματα. Αυτό που ίσως σας τραβήξει περισσότερο την προσοχή, θα είναι η επίλυση των παρασκηνίων από άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν ανάμεσα στα αγαπημένα πρόσωπά σας, έχουν δημιουργήσει μία απόσταση μεταξύ σας. Η φιλική πρόθεσή σας, βοηθάει να εξομαλύνετε τη δυσμενή επικοινωνία, που σας κουράζει και σας φορτίζει με αρνητική ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική εξέλιξή  σας, είναι αυτό που σας ανησυχεί ιδιαίτερα σήμερα και σας δίνει μία ώθηση να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες, τις οποίες έχετε ανακατεμένες στο μυαλό σας. Μπορείτε να βάλετε σε τάξη, τον τρόπο της σκέψης σας, και να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευχάριστη διάθεση που σας διακατέχει, για να επικοινωνήσετε και να δώσετε μία νέα πορεία στις σχέσεις σας, γίνεται οδηγός για όσα θέλετε να κάνετε σήμερα. Η αποδοχή από το περιβάλλον σας, θα σας δώσει ηθική ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ενασχόλησή σας, με οικονομικά θέματα και κυρίως με ασφάλειες ή ζητήματα κληρονομικού τύπου, θα είναι αρκετά έντονη και θα δημιουργήσει πιέσεις στον ψυχικό τομέα σας. Γίνετε πιο ρεαλιστές στις απαιτήσεις,που σας ζητούνται και δώστε τις απαραίτητες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σημαντικότερο πράγμα που θα σας συνοδεύει στην διάρκεια της ημέρας, θα είναι η ικανότητα να διακρίνετε με ευκρίνεια τις συμπεριφορές, αλλά και τις σκέψεις των άλλων γύρω σας. Η ειλικρινής διάθεση θα είναι το όπλο για τις συνεργασίες σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.