Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

08:56:53,08/21/2019
Τοπίο-Φωτογραφία από enriquelopezgarre από το Pixabay

Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από enriquelopezgarre από το Pixabay

Κριοί, προσπαθήστε να κατευνάσετε τα πνεύματα και να οδηγηθείτε με σοφό τρόπο και σύνεση στις νέες συνεργασίες,  που οργανώνετε. Καρκίνοι, η παρουσία σας, έχει έναν δυναμισμό που εμπνέει τους άλλους και είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και βάλτε τα δυνατά σας,  για να τα καταφέρετε. Παρθένοι, η πίεση και το άγχος μπορεί να είναι έντονα και θα πρέπει να τα εξομαλύνετε με κάθε τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Οι οξύθυμες αντιδράσεις από το γύρω περιβάλλον, έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας, και ίσως  νιώθετε αρκετά πιεσμένοι  αυτό το διάστημα. Οι δυσμενείς καταστάσεις που έχουν συμβεί στη  ζωή σας, έφεραν αρνητικά αποτελέσματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, ίσως έρθουν στο φως παρασκήνια,  που έχουν δημιουργήσει μία τεταμένη κατάσταση με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Η ψυχραιμία που θα πρέπει να κρατήσετε, είναι σημαντική για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Η στροφή προς τον εσωτερικό κόσμο σας, είναι η λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλληλοκατανόηση και η συμφιλίωση με κοντινά πρόσωπά σας, είναι το όπλο για να επανέλθουν στην αρχική μορφή τους, οι σχέσεις σας. Κάποια έξοδος μπορεί να αποβάλλει το άγχος,  που νιώθετε και θα μπορέσετε να φτιάξετε νέα σχέδια, για την προσωπική ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσπάθειες που κάνετε για να πλησιάσετε τα αγαπημένα πρόσωπά σας, έχουν ένα χαρούμενο χαρακτήρα και αυτό σας δίνει την ευκαιρία, να εξομαλύνετε τις εντάσεις του παρελθόντος. Η διπλωματική ικανότητά  σας, θα προσφέρει τις αλλαγές, που έχετε ανάγκη αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις παρεξηγήσεις και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, που έχουν συμβεί στο παρελθόν με τα άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που έχετε προγραμματίσει, θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε νέους στόχους και θα μπορέσετε να τους χρησιμοποιήσετε, για να πετύχετε στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, νομικές υποθέσεις και οικονομικά ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε, καθώς και να τα διευθετήσετε με περισσότερη ακρίβεια. Θα συνεργαστείτε θετικά, με τα νομικά πρόσωπα που θα σας αντιπροσωπεύσουν, νιώθοντας έτσι την ανάλογη ασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, δεν μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας, απέναντι στον σύντροφό σας ή στα αγαπημένα πρόσωπά σας. Τα δώρα και οι εκπλήξεις, θα βοηθήσουν να δείξετε τα αισθήματά σας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία, που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας  θα σας τραβήξουν την προσοχή , καθώς και θα μειώσουν τις ενέργειες , που θέλετε να κάνετε. Ίσως, θα πρέπει να στραφείτε σε κάτι πιο εποικοδομητικό που θα σας χαρίσει θετική διάθεση. Οι αθλητικές δραστηριότητες θα βοηθήσουν αρκετά την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδια σας,  και να τα οργανώσετε κατάλληλα. Έχετε την ευχέρεια να επαναξιολογήσετε τα στοιχεία, που έχετε συλλέξει μέχρι  και σήμερα. Θέλετε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε με άτομα του φιλικού περιβάλλοντός σας,  και αυτό  ενισχύει τη θετική διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο συναισθηματικός κόσμος σας, μπορεί σήμερα να σας απομακρύνει από ενέργειες , που έχετε προγραμματίσει. Μην προβείτε σε καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να σας εκθέσουν σε κινδύνους, που θα σας επιφέρουν αρνητικές συνέπειες. Να είστε επιφυλακτικοί στα βήματα που θέλετε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να παρατηρήσετε μία έντονη κινητικότητα στον εργασιακό τομέα σας,  και να νιώσετε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν σε καλύτερους ρυθμούς. Μην επαναπαυθείτε,  όμως, συγκεντρωθείτε στις απαραίτητες ενέργειες που θα  πρέπει να κάνετε, για να έχετε την ανάλογη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά θέματά σας, θα υπάρξει μία ηρεμία και ίσως λάβετε κάποια χρήματα από οικονομικές συναλλαγές, που εκκρεμούν από το παρελθόν. Αυτό, ίσως σας δώσει μία ανάσα στην οικονομική κατάστασή  σας,  και θα μπορέσετε, να προχωρήσετε τα σχέδια, που έχετε προγραμματίσει.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.