Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD 

Πρόεδρο του  Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:41:07,11/20/2019
Διαστημικός χώρος-Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay

Ταύροι, οι καινοτόμες ιδέες σας, έχουν μία δυναμική που σας κάνουν ανταγωνιστικούς. Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay

Ταύροι, οι καινοτόμες ιδέες σας, έχουν μία δυναμική που σας κάνουν ανταγωνιστικούς. Δείξτε, όμως, προσοχή, στη διατήρηση των ορίων, που θα πρέπει να κρατήσετε και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Σκορπιοί, σήμερα, μπορείτε να δείτε τα πράγματα γύρω σας, με μία πιο αισιόδοξη ματιά και αυτό σας δίνει την ώθηση να κάνετε νέες ενάρξεις και νέα επαγγελματικά σχέδια. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα, τα οποία διαθέτετε και την επιχειρηματική  σκέψη σας, φέρνοντας τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Αιγόκεροι, η επαγγελματική  σταδιοδρομία σας, είναι μία πρόκληση για σας. Θέλετε να πετύχετε και έχετε τον δυναμισμό να υπερασπιστείτε τις ιδέες, καθώς και τους στόχους σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ικανότητα να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις, σας βοηθάει να ισορροπήσετε σημαντικά θέματα στη ζωή σας. Μην αφήνετε ανυπεράσπιστο τον εαυτό σας, καθώς έχετε την ευελιξία να ξεφύγετε από τις αντιξοότητες. Διαχειριστείτε με σύνεση τα θέματα, που σας απασχολούν και στρέψτε τις σκέψεις σας, προς τη δημιουργικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας, μπορεί να σας δυσκολέψουν σήμερα. Όσοι έχετε παιδιά, δείξτε υπομονή και πλησιάστε τα, οργανώνοντας ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Νέες ιδέες που έχετε, μπορεί να δώσουν την λύση σε θέματα, τα οποία αντιμετωπίζετε. Κινηθείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μία αυστηρότητα στη συμπεριφορά σας, μπορεί να προξενήσει παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό  τομέα σας. Η πειθαρχημένη στάση σας, όμως, δε θα επιτρέψει να χάσετε τον έλεγχο. Θα μπορέσετε να συμβουλέψετε και να καθοδηγήσετε άτομα, τα οποία νιώθετε ότι το έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συζητήσεις με κοντινά  πρόσωπά σας,θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε δικά σας,θέματα, για τα οποία νιώθετε ότι κωλυσιεργούν. Στις επαγγελματικές υποθέσεις σας, θα πρέπει να παρατηρήσετε τις συμπεριφορές των άλλων, κρατώντας παράλληλα μία επιφυλακτική στάση.

ΛΕΩΝ

Στα οικονομικά  θέματά σας, θα έχετε εύνοια, καθώς μπορείτε να τα βάλετε σε μία τάξη και να τα οργανώσετε. Θα πρέπει,όμως, να είστε επιφυλακτικοί, με άτομα που θέλουν να σας επηρεάσουν αρνητικά. Ο χρόνος που θα σπαταλήσετε για τον εαυτό σας, θα είναι σημαντικός καθώς θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα θελήσετε να οργανώσετε εξόδους ή συναντήσεις, με τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε και να δώσετε μία τελική ευθεία στα σχέδια, που έχετε προτείνει. Η επαφή σας, με το γυναικείο φύλο, θα είναι ευνοϊκή και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, ίσως να μην είναι τόσο ευχάριστες. Θα παίξει σημαντικό ρόλο, η διπλωματική  στάση σας, που θα προσδιορίσει τα πράγματα στις συζητήσεις σας. Η ημέρα, επίσης, ευνοεί να ξεκαθαρίσετε ζητήματα της ερωτικής ζωής σας,και να αλλάξετε την πορεία της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε νέες επαφές, που θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά  σχέδια σας. Η συμμετοχή σας, σε εκδηλώσεις ή σε νέες δραστηριότητες, θα διευρύνει τις κοινωνικές επαφές σας . Αυτό θα βελτιώσει και τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήσετε την ψυχολογία σας, να σταθεί εμπόδιο στις σχέσεις σας , με τα κοντινά πρόσωπά σας. Δείτε με πιο αισιόδοξη οπτική τα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Η στασιμότητα δεσμεύει την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επενδύσεις και οι συμφωνίες που θέλετε να προχωρήσετε, ευνοούνται. Θα πρέπει, όμως, να κινηθείτε δυναμικά σε προτάσεις, που θα γίνουν. Πάρτε τις ανάλογες πρωτοβουλίες, που θα βοηθήσουν την καριέρα σας. Προχωρήστε με σιγουριά, σε θέματα που αφορούν στη σταδιοδρομία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αισιόδοξες σκέψεις σας, ευνοούν θέματα, που συσχετίζονται με την υλική ασφάλειά σας. Έχετε την ικανότητα, να μορφοποιήσετε τα σχέδιά σας, φτάνοντας σε θετικά αποτελέσματα. Η ερωτική διάθεσή σας , θα σας οδηγήσει σε ενέργειες, που θα εκπλήξουν και θα ενθουσιάσουν το/τη σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα, που αφορούν τις προσωπικές  σχέσεις σας, ή στις συνεργασίες σας. Αυτό θα είναι το κλειδί για να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Οι εντάσεις του παρελθόντος έχουν μία αρνητική επιρροή στην ψυχολογία σας,και αυτό μπορεί να μεταφερθεί άθελά σας, μέσα στις σχέσεις. Ασχοληθείτε με ζητήματα, που δεν απαιτούν αναλύσεις και οριστικές αποφάσεις.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.