Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:52:29,04/17/2019
Αστέρια- Φωτογραφία από Oleg Gamulinskiy από το Pixabay

Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Oleg Gamulinskiy από το Pixabay

Λέοντες, η εξέταση των συναισθημάτων σας, και η αγάπη που τρέφει απέναντί σας, ο/η σύντροφός σας, διαφοροποιεί το πως αντιλαμβάνεστε τις προσωπικές σχέσεις σας. Η εσωτερική ανάγκη να ακούσετε την καρδιά σας, δίνει μία άλλη νότα στην ημέρα σας. Ζυγοί, μία χαρούμενη διάθεση θα σας οδηγήσει σε πρωτότυπες προτάσεις και τα πράγματα θα πάρουν μία θετική εικόνα. Η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας,  όμως, θα έχει ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν αρνητικά οι σχέσεις σας. Σκορπιοί, η ερωτική διάθεσή σας, και η ειλικρινής στάση απέναντι στο/στη  σύντροφό σας, θα γεφυρώσουν τη δυσμενή επικοινωνία,  που υπήρξε μέχρι και σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Η ενεργητικότητα και η προσδοκία να κατακτήσετε τους στόχους σας,  σε γρήγορους ρυθμούς, σας δημιουργεί έναν εκνευρισμό, εφόσον τα πράγματα δεν πηγαίνουν,  όπως εσείς επιθυμείτε. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και αφήστε το χρόνο να κυλήσει ήρεμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συγκυρίες που έχουν συμβεί αυτό το διάστημα, είναι αρνητικές προς τη ψυχολογία σας,  και δεν αισθάνεστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Αισθάνεστε πληγωμένοι και ότι δεν υπάρχει κατανόηση από το γύρω περιβάλλον σας. Ίσως η μοναχικότητα σας φέρει κοντά με τον εαυτό σας, και αντιληφθείτε τι σας επηρεάζει πραγματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πνεύμα ανυπακοής σας κυριεύει και δεν σας επιτρέπει, να συμβιβαστείτε με καταστάσεις ρουτίνας και παθητικές. Ενδεχομένως, θα πρέπει να ελέγξετε αυτή σας,  την ενέργεια και να μην την αφήσετε εκτός ελέγχου, διότι ίσως αργότερα μετανιώσετε για τις συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ψυχρότητα και μία απάθεια, μπορεί να εμφανιστεί στη σχέσή  σας, εξαιτίας της επαγγελματικής προσήλωσής σας. Διαχειριστείτε με διπλωματικό τρόπο τις ανάγκες σας,  και μην αφήνετε το περιθώριο, να επηρεάσουν τη σχέση σας. Η έξοδος που θα προγραμματίσετε με το/τη σύντροφό σας, θα δώσει το περιθώριο να επιλύσετε κάποια προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Στις επαγγελματικές υποθέσεις σας, πριν φτάσετε στο κλείσιμο νέων συμφωνιών, είναι καλό να παρατηρείτε τις αντιδράσεις που παρουσιάζουν οι συνεργάτες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε, για να κατακτήσετε τις προσδοκίες σας,  με επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε την ευαισθησία σας, να σας οδηγεί σε αποφάσεις, που κρίνουν την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Η λογική και η μεθοδικότητα που διαθέτετε, είναι στοιχεία, με τα οποία  μπορείτε να στηρίξετε την κάθε κίνησή  σας. Η συγκέντρωση σε ζητήματα που είναι σημαντικά για το μέλλον σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία σας.

 ΖΥΓΟΣ

Η αγνότητα των συναισθημάτων που τρέφετε για τα αγαπημένα πρόσωπά σας,  παρουσιάζεται στις ενέργειές σας. Τα δώρα, λοιπόν, και οι εκπλήξεις, είναι αυτά που θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές και θα βελτιώσουν το κλίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις στο  χώρο της εργασίας σας, που θα συζητήσετε θέματα με καινοτόμο χαρακτήρα. Επίσης, κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρχαν στο παρελθόν με τα άτομα, τα οποία  συνεργάζεστε, μπορούν να ξεκαθαριστούν και να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κοινωνικός περίγυρος είναι αυτός που σας έλκει περισσότερο σήμερα και θέλετε να διοργανώσετε εκδηλώσεις και να διασκεδάσετε. Η κίνηση αυτή, είναι για σας, μία περιπέτεια που σας αναπτερώνει το ηθικό. Το χιούμορ και η ευγενική διάθεσή σας, θα ξεπροβάλουν έντονα, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική διάθεσή σας, δε  βοηθάει στην επαφή με τους γύρω σας, διότι έχετε έντονα την αίσθηση της έλλειψης υποστήριξης. Μην συμμετέχετε σε συζητήσεις που αφορούν προσωπικά στοιχεία σας, διότι δεν έχετε τη δύναμη να επιχειρηματολογήσετε. Ίσως σας αλλάξει τη διάθεση μία επαφή από το παρελθόν. Επιδιώξτε την.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση συνεργασίας και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων, σας βοηθούν να κάνετε προτάσεις,  οι οποίες  θα επιφέρουν κέρδη στο μέλλον. Μιλήστε πιο εστιασμένα στα θέματα που έχετε οργανώσει και δεχθείτε τον αντίλογο από τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, αισθάνεστε πιο ελεύθεροι και ακολουθείτε τη διαίσθησή  σας, ως οδηγό της μελλοντικής πορείας σας. Τα όνειρά  σας, μπορούν να υλοποιηθούν αφού έχετε τη  διάθεση να βαδίσετε με αργά, αλλά σταθερά βήματα. Οι συμβουλές των έμπιστων προσώπων, θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Απλά ακούστε τους.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.