Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Μαΐου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

03:47:56,05/15/2019
Εξωτερικό διάστημα.Φωτογραφία από PublicDomainPictures από το Pixabay

Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Μαΐου 2019 Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία από PublicDomainPictures από το Pixabay

Αιγόκεροι, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σας μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, ώστε να νιώσετε ελεύθεροι από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, που έχετε επωμιστεί. Δεν είστε σε θέση να λάβετε αποφάσεις σοβαρού τύπου. Γι’ αυτό, καλό είναι να τις αναβάλετε. Δίδυμοι, το οικογενειακό περιβάλλον σας, βοηθάει να ανακάμψετε σε προβλήματα, που έχουν παρουσιαστεί και να προχωρήσετε με δυναμικό τρόπο. Ακολουθώντας τη διαίσθηση σας, θα μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας. Ταύροι, μια νοσταλγική διάθεση σας συνοδεύει στη διάρκεια της ημέρας και ανατρέχετε στο παρελθόν, για όσα αφήσατε ανεκπλήρωτα. Άτομα από το φιλικό περιβάλλον σας, θα δώσουν τη βοήθεια τους.

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις δε θα σας αφήσουν να ασχοληθείτε με τα νέα σχέδια σας, και η ημέρα θα περάσει χωρίς ιδιαίτερη αλλαγή. Προσπαθήστε να εντάξετε κατά τη διάρκειά της, ασχολίες που θα σας χαρίσουν λίγο ξεγνοιασιά και θα μειώσουν την έντασή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποφάσεις που έχετε κληθεί να πάρετε, είναι σημαντικές για την πορεία της ζωής σας,  και γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε βιαστικέ, καθώς  και επιπόλαιες κινήσεις. Μπορεί τα πράγματα να μη σας παρουσιάζονται τόσο θετικά, όμως, εσείς μπορείτε να εφαρμόσετε νέους κανόνες στα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απομακρυνθείτε από θέματα που θα σας φέρουν σε διλλήματα και θα επηρεάσουν τα σχέδιά σας. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας,  και δείτε τις εξελίξεις, με μία άλλη ματιά. Όσο και αν σας είναι δύσκολο, ξέρετε ότι αυτή είναι η μόνη λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τίποτα δε δείχνει σταθερό γύρω σας, και τα πάντα έχουν πάρει μία αρνητική εικόνα. Η ψυχραιμία είναι αυτή, που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε επικεντρωμένοι σε αυτό, το οποίο επιθυμείτε να κάνετε και ταυτόχρονα να παρατηρήστε σωστά τα γεγονότα που εξελίσσονται.

ΛΕΩΝ

Στην επαγγελματική ζωή σας, δε θα υπάρξουν απρόοπτα πράγματα. Η ημέρα θα κυλήσει ήρεμα και εσείς μπορείτε να εξετάσετε τα στοιχεία που έχετε, χωρίς βιασύνες και αγχωτικές καταστάσεις. Αυτό θα σας ενώσει με τους συναδέλφους σας,  και θα σκεφτείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις που επικρατούν στον εργασιακό τομέα σας, είναι υπερβολικές για τα δικά σας, δεδομένα και αυτό σας προκαλεί μία επιπλέον οξυθυμία. Μην απογοητεύεστε. Έχετε χρόνο να διορθωθούν οι καταστάσεις. Φτάνει να αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχθούν μόνα τους, χωρίς πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα παρασκήνια που θα συμβούν, θα τραβήξουν την προσοχή σας,  και θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Θυμηθείτε ότι δε θα  πρέπει να είστε υπερβολικοί στα συμπεράσματά σας. Ακούστε τους άλλους τι έχουν να σας πουν. Έπειτα, θα μπορέσετε να φτάσετε σε ένα σωστό συμπέρασμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε, να ξεκαθαρίσετε θέματα και διάφορες υποθέσεις, οι οποίες μέχρι και τώρα σας  ενοχλούσαν, καθώς και σας δημιουργούσαν ανασφάλειες. Μιλήστε με ειλικρίνεια και μην αφήσετε να επηρεάσουν τις σκέψεις σας, αρνητικά πρόσωπα. Η ημέρα, εξάλλου,  ευνοεί την επικοινωνία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κριτική των άλλων προς το πρόσωπό σας, σας κάνουν πιο δυναμικούς και συγκροτημένους σε κάθε κίνησή σας. Είναι μία καλή ευκαιρία, να αποδείξετε ότι αξίζετε και να καθορίσετε νέα σχέδια. Το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να σας στηρίξει συναισθηματικά και να σας προσφέρει τη βοήθειά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις  έχουν σήμερα ένα πλεονέκτημα για σας, θα σας φέρουν κοντά με πρόσωπα, τα οποία θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό τομέα σας. Μπορείτε, λοιπόν, να τις εκμεταλλευτείτε και να εκφράσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε, θα ορίσετε εσείς πως θέλετε να εξελιχθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας, σας ωθεί να κάνετε πολλά και πρωτότυπα πράγματα με τα άτομα, τα οποία αγαπάτε. Οι πράξεις σας, μπορούν να αλλάξουν πολλά στις σχέσεις σας, αυτό το διάστημα. Προσοχή, όμως, στην απότομη αλλαγή των συναισθημάτων σας, γιατί θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σημαντικότερο σήμερα, είναι ότι έχετε την ικανότητα να διαγνώσετε τα συναισθήματα των άλλων και να λειτουργήσετε αναλόγως. Αυτό σας φέρνει σε μία πλεονεκτική θέση, γιατί έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις σχέσεις σας, χωρίς να σας περιορίζει η ρουτίνα και η καθημερινότητα.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.