Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019

Aπό  το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

 Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

03:52:53,03/13/2019
Κορίτσι και σφαίρα- Image by Javier Rodriguez from Pixabay

Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία:Image by Javier Rodriguez from Pixabay

ΚΡΙΟΣ

Ένα κύμα ηρεμίας θα διαπεράσει το συναισθηματικό κόσμο σας, και θα κάνετε πιο ώριμες σκέψεις, για τα επαγγελματικά σας θέματα. Μπορείτε, λοιπόν, να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, που σας ενδιαφέρουν και να συμπεράνετε κάποια πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εντάσεις που έχουν προκληθεί με κοντινά σας, πρόσωπα, σας έχουν κάνει αρκετά οξύθυμους και δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε πλέον σε ήπιους τόνους. Η στάση της απομάκρυνσης θα είναι η λύση, που θα σας κάνει να σκεφτείτε με καθαρότητα τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να έρθουν στο φως και θα παρασύρουν τις σκέψεις σας,  σε λανθασμένες αντιλήψεις. Το περιβάλλον γύρω σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στη θέση, που θα κρατήσετε, έτσι ώστε να υπερασπιστείτε το δίκαιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να προχωρήσετε τα σχέδια σας,  και χαράξετε μία διαφορετική πορεία, σας δίνει την αυτοπεποίθηση να συνεχίσετε ακάθεκτα μέχρι και τέλους. Βάζοντας τα πράγματα σε μία νέα πορεία, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Ενώ τα επαγγελματικά σας, έχουν φτάσει σε ένα αρεστό επίπεδο για σας, η υπομονή και η επιμονή σας, δημιουργεί νέους ορίζοντες. Μέσω της αποφασιστικότητας θα οριοθετήσετε τις ενέργειές σας, για συνεχίσετε δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιθυμία σας, να μάθετε και να κάνετε νέα πράγματα, θα υιοθετήσει ένα νέο τρόπο σκέψης. Η δράση σας, θα είναι έντονη ενδυναμώνοντας τις φιλοδοξίες σας, για την προσωπική εξέλιξή σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια οικονομικά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, εφόσον θα παρουσιαστούν εμβόλιμα γεγονότα, που ίσως σας ανησυχήσουν. Η συλλογή των απαραίτητων στοιχείων για να φέρετε εις πέρας εκκρεμότητες, θα σας είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, μπορεί σήμερα να σας βάλουν σε σκέψεις και να δείτε μία εικόνα, που ίσως μέχρι και σήμερα σας έχει διαφύγει. Οι ειλικρινείς συζητήσεις θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι υποχρεώσεις συνοδεύουν την ημέρα σας, και εσείς θα προσπαθήσετε να συμμετέχετε ενεργά. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και χαλαρώστε, δίνοντας περισσότερη προσοχή στην αποβολή του άγχους, το οποίο επηρεάζει τις σκέψεις, καθώς και τις ενέργειες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σκέψεις σας, μπορεί να είναι ξεκάθαρες και να βγάλετε τα απαραίτητα συμπεράσματα, που θα βοηθήσουν στον τρόπο χειρισμού θεμάτων της εργασίας σας. Η σταθερότητα των απόψεων σας, θα δείξει τον επαγγελματισμό σας, και θα συνοδέψει τα νέα σχέδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη συναισθηματική σας, φόρτιση, σας αποτρέπει από δράσεις και ενέργειες που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική αποκατάστασή σας. Η παραμονή σας,  στο σπίτι ή σε χώρους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, θα σας δώσουν το περιθώριο να σκεφτείτε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιμονή σας, στο στόχο σας, δε θα επιτρέψει σε εμβόλιμες καταστάσεις ή αρνητικές συνθήκες, που εμφανίζονται γύρω σας, να διαστρεβλώσει τις σκέψεις σας, και να σας αποπροσανατολίσουν. Αφήστε τη διαίσθησή σας, να γίνει οδηγός για τη διάγνωση αυτών.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.