Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2013

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:56:24,02/13/2019
Ζωδιακός κύκλος στον ουρανό

Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Ταύροι, η αυτοκυριαρχία σας, θα μπορέσει να ελέγξει τον συναισθηματικό κόσμο σας, και θα παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο στους γύρω σας. Ο δυναμισμός, θα είναι το στοιχείο που θα σας κρατήσει στην επιφάνεια και μπορεί να τρομάξει τους αντιπάλους σας. Σκορπιοί, με τέτοια διάθεση που σας ακολουθεί, μπορείτε να κατακτήσετε νέα πράγματα και να εντάξετε στην ζωή σας μία νέα φιλοσοφία. Τοξότες, η ένταση που σας έχουν προκαλέσει τα αρνητικά γεγονότα της ζωής σας, είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για τη μελλοντική πορεία σας, εφόσον σας απομυζούν ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας σας.

ΚΡΙΟΣ

Στις επαγγελματικές υποθέσεις σας, συμφωνίες ή συμβόλαια θα πρέπει να λειτουργήσετε πιο συγκαταβατικά και με ώριμη σκέψη, παρατηρώντας τις αντιδράσεις των γύρων σας, αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα. Οι  ριψοκίνδυνες κινήσεις δε θα σας επιτρέψουν να δείτε ξεκάθαρα τις εξελίξεις, που υπάρχουν γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευεξία και η ευαισθησία είναι στοιχεία του χαρακτήρα σας, που φορτίζουν το συναισθηματικό παράγοντά σας, χωρίς να σας αφήνουν να δείτε με αντικειμενικότητα τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Εστιάστε στον προσωπικό τομέα σας, και δείτε τις συναισθηματικές ελλείψεις σας, που περιορίζουν την εξέλιξή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, δε βοηθάει στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σχέσεων. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, χωρίς να δείχνετε ότι είστε ευάλωτοι σε κάθε εισβολή που δέχεστε, που είναι αντίθετη με την δική σας γνώμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι παρεξηγήσεις και οι διαφωνίες που έχουν υπάρξει με το σύντροφό σας, σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα να τις ξεδιαλύνετε, ακολουθώντας ένα νέο μοτίβο στο μέλλον. Τα ειλικρινά συναισθήματα έχουν μία σταθερή βάση για να προσδιορίσετε τις αλλαγές, που θέλετε να κάνετε. Μη φοβηθείτε. Απλά τολμήστε το, πηγαίνοντας τη σχέση σας, ένα βήμα παρά πέρα.

ΛΕΩΝ

Στον χώρο της  εργασίας σας, μπορείτε να οργανώσετε συνευρέσεις,  που θα προωθήσουν τα νέα σχέδια και τις ιδέες σας. Έχετε τον τρόπο να δείξετε έναν ηγετικό χαρακτήρα, ο οποίος θα μιλήσει με αποφασιστικότητα σε θέματα, που έχετε κάνει τον απαραίτητο έλεγχο, και είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε ελεύθερο το ένστικτό σας, να αποφασίσει για θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν το ενδεχόμενο να χαρακτηρίσουν μία αρνητική πορεία. Η οργάνωση της σκέψης σας, έχει ξεκαθαρίσει τις ενέργειες, που θα πρέπει να ακολουθηθούν, ώστε να φτάσετε σε θεμιτά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε, σας κάνει πιο διαλλακτικούς με τα θέματα που θα τεθούν υπό συζήτηση και το ομαδικό πνεύμα θα διαπρέψει ως αποτέλεσμα. Οι νέες ενάρξεις  θα έχουν το περιθώριο να σας δώσουν την οικονομική στάθμη που αναζητάτε, όταν εκ των προτέρων έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες, για να χτίσετε βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα σας, θα κυλήσει αρκετά ευχάριστα χωρίς πιέσεις και επιπλοκές. Θα μπορέσετε, λοιπόν, να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια, που θα σας δώσουν μία αναπνοή στην καθημερινότητα. Το μυστήριο, είναι ένα στοιχείο που σας διεγείρει τις σκέψεις και σας ωθεί σε καινοτόμα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο εκνευρισμός είναι το σημείο που θα ωθήσει τα πράγματα εκτός ελέγχου, με τα άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν και θέλετε να καταλήξετε σε απτά συμπεράσματα. Ακολουθήστε μία ήρεμη πορεία και ακούστε τι θέλουν να πουν οι συνομιλητές σας. Οι παρορμητικές κινήσεις, δε σας βοηθούν. Αντίθετα μπορεί να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ρομαντική διάθεση, σας κάνει να δείτε διαφορετικά τα πράγματα και να χαλαρώσετε τις σκέψεις σας, φεύγοντας από μία πιεστική ρουτίνα. Ο τρόπος που θα πλησιάσετε τα άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρουν, δηλώνει μία γλυκύτητα και μπορεί να ανοίξει μία νέα οδό επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και αντισυμβατικότητας  θα φανεί στις ενέργειες σας, και θα στρέψει την προσοχή σας, σε καινοτόμες ιδέες. Η ρουτίνα αισθάνεστε ότι δε σας χαρακτηρίζει και ακολουθείται από κοινότυπες ενέργειες, οι οποίες σας παγιδεύουν τις σκέψεις,  καθώς και τις ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία αυστηρότητα θα σας χαρακτηρίζει σήμερα και μπορεί να κριθείτε κάπως απόμακροι από τους γύρω σας. Οι ευθύνες σας έχουν κουράσει και πλέον βάζετε όρια και σταθμά. Μην παρασυρθείτε από τύψεις και ενοχές, ίσως είναι ένας τρόπος άμυνας, και ταυτόχρονα η εστίαση στον τρόπο, που θα πρέπει να κινηθείτε στο μέλλον.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.