Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Απριλίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:35:38,04/10/2019
Αστρολογικό Παλαιό Βιβλίο -Φωτογραφία από JL G από το Pixabay

Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Απριλίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από JL G από το Pixabay

Τοξότες, τα αρνητικά γεγονότα επηρεάζουν τα συναισθήματα και την αθωότητα των σκέψεών σας, γεμίζοντας με ανασφάλειες τα μελλοντικά σχέδια σας. Αιγόκεροι, η αυτοπεποίθηση θα οδηγήσει τη ζωή και την ύπαρξή  σας, σε ένα σίγουρο μέλλον γεμάτο προκλήσεις, που έχετε την αίσθηση ότι θα αντιμετωπιστούν με ευκολία. Η δύναμη αυτή, αποκαλύπτεται στο γύρω περιβάλλον, κάνοντας τη διαφορά. Υδροχόοι, μία αίσθηση αναταραχής θα σημειωθεί στην καθημερινότητά σας,  και θα εμπλακεί η ψυχική διάθεσή  σας, με τη λογική, δυσκολεύοντάς σας,  έτσι να βγάλετε συμπεράσματα. Προσπαθήστε να φανείτε περισσότερο ρεαλιστές.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να διορθώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας,  και να ακολουθήσετε νέους δρόμους, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Μην επιμένετε σε λεπτομέρειες,  που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εμπιστευτείτε άτομα από το κοντινό περιβάλλον σας, που μπορούν να σας συμβουλέψουν για θέματα, τα οποία αφορούν στα επαγγελματικά σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανακατατάξεων και ψάχνετε να βρείτε τι σας αντιπροσωπεύει, ώστε να βγάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα  σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, έχετε τη  διάθεση να ονειρευτείτε και να ζήσετε στιγμές, που είναι ανάλαφρες προς τη συναισθηματική ανάπτυξή σας. Η πίεση που έχετε δεχθεί στο παρελθόν, σας δημιούργησε κάποιες ανασφάλειες, οι οποίες  προκάλεσαν μία στασιμότητα στη ζωή σας. Ίσως το οικογενειακό περιβάλλον σας, μπορεί να βοηθήσει στην αποδέσμευσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη για επικοινωνία, θα σας ωθήσει σε ενέργειες, που θα έχουν υπερβολικό χαρακτήρα και αυτό θα πρέπει να το διαχειριστείτε. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ευχάριστα και μην πιέζετε καταστάσεις, που θα φέρουν δυσαρμονία στην επικοινωνία σας.

ΛΕΩΝ

Η συγκέντρωση με άτομα του κοινωνικού περίγυρου σας, θα είναι εποικοδομητική και θα χρειαστεί να αναδείξετε τις δυνατότητές σας. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να εκτιμήσουν την προσπάθειά σας, και ίσως υποστηρίξουν τα μελλοντικά σχέδια σας. Η καλή χρήση του λόγου σας, θα συμμετέχει στην αποδοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε σας ενδιαφέρουν σήμερα, τα τετριμμένα και τα καθώς πρέπει, αφού τα συγκαταλέγετε σε θέματα ρουτίνας. Έτσι στρέφετε την προσοχή σας, προς πιο ανάλαφρα θέματα που θα σας διασκεδάσουν και θα σας αφήσουν να συμμετέχετε ελεύθερα με το χιούμορ σας. Αφήστε τα κύρια ζητήματα, για άλλες ημέρες.

ΖΥΓΟΣ

Η αρνητική ψυχολογική κατάστασή  σας, εγκλωβίζει τις σκέψεις σας,  και παρατηρείτε τα πράγματα με μία έλλειψη αισιοδοξίας. Η αίσθηση ότι όλα σας αποπροσανατολίζουν, είναι πολύ έντονη. Βρεθείτε σε περιβάλλον,  που θα είναι εποικοδομητικό για σας και θα σας προσφέρει θετική ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δίνετε μεγάλη έμφαση στην επιθυμία που έχετε, για να πρωτοτυπήσετε και να φύγετε από τα θέματα, τα οποία σας δημιουργούν μία ρουτίνα στην καθημερινότητα. Επομένως μείνετε προετοιμασμένοι ότι μπορούν να σας συμβούν πολλά απρόοπτα που θα σας εκπλήξουν, θυμηθείτε, όμως, ότι αρχίζει ξαφνικά έχει το ίδιο τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπομονή και η επιμονή  είναι στοιχεία, τα οποία  μπορούν να δημιουργήσουν ένα καρποφόρο κλίμα για τα σχέδια που βρίσκονται σε αναμονή. Η ψυχολογική κατάστασή  σας, σήμερα, δεν είναι σε θέση να σας βοηθήσει να δείτε τη θετική πλευρά των γεγονότων και σας δημιουργεί μία ανασφάλεια και φοβία, για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τύχη σήμερα  βρίσκεται με το μέρος σας,  και μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους για τη  σταδιοδρομία σας. Ξέρετε ότι η εξυπνάδα και η ευστροφία που διαθέτετε στην αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων, μπορούν και σας προσφέρουν την ασφάλεια, την οποία έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε την αρνητική διάθεση, να αλλάξει τους στόχους σας , και να μειώσει τον πήχη που έχετε οριοθετήσει. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές σε αποφάσεις και γεγονότα, που εξελίσσονται γύρω σας. Αφήστε λίγο τη διασκέδαση στην άκρη και επικεντρωθείτε στα θέματα,  που σας επείγουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ έχετε τη  διάθεση να περάσετε ευχάριστα με τα άτομα,  που αγαπάτε, παρ’ όλα αυτά βρίσκεστε σε διχασμό να βρεθείτε μαζί τους. Αυτό προέρχεται από την δυσαρμονία που υπάρχει στο συναισθηματικό κόσμο σας,  και έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου. Αφήστε την καρδιά σας, να αποφασίσει.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.