Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Μαΐου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:43:05,04/30/2019
Γαλαξίας- Φωτογραφία από yash fulpagare από το Pixabay

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Μαΐου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από yash fulpagare από το Pixabay

 

Καρκίνοι, η αντιμετώπιση των αρνητικών καταστάσεων, οι οποίες  έχουν δημιουργηθεί στη ζωή σας, έχουν περιορίσει τη θετική ενέργειά σας, και μπαίνουν εμπόδιο στα νέα σχέδια σας. Λέοντες, η αντιληπτική ικανότητά σας,  μπορεί και προλαμβάνει τις επιμέρους διαφορές που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα σας, και να δίνει λύσεις  μέσω της οξύτητας της σκέψης σας. Παρθένοι, αισθήματα αισιοδοξίας μπορούν να σας αλλάξουν την οπτική γωνία, για την προσωπική εξέλιξή σας. Μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας, και ενδυναμώστε τις ιδέες που ακολουθείτε μέχρι και  σήμερα. Οι εξελίξεις, θα είναι ραγδαίες και θα μπορέσουν τα σχέδια σας,  να αποκτήσουν γερές βάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα προβλέπονται κάποιες ευχάριστες συναντήσεις,  που θα βελτιώσουν τις σχέσεις με τα άτομα, τα οποία  σας ενδιαφέρουν. Οι επαφές σας,  με άτομα του  γυναικείου φύλου θα ευνοηθούν και θα έχουν ως αποτέλεσμα, να κάνετε νέες ενάρξεις μαζί τους. Συζητήστε με ειλικρίνεια, πράγματα που σας έχουν εντυπωσιάσει και επιθυμείτε να τα πραγματοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες απαντήσεις που ίσως αναμένετε το τελευταίο διάστημα, έρχονται στο προσκήνιο και σας αλλάζουν την οπτική. Προσπαθήστε να τις αντιμετωπίσετε, με συγκροτημένη σκέψη και συζητήστε τις, καλύτερα στα πλαίσια μιας εξόδου. Το περιβάλλον που θα βρεθείτε, θα σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα και θα διαμορφώσει ένα ευχάριστο κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρόθεση που έχετε να βοηθήσετε και να σταθείτε στα προβλήματα των αγαπημένων προσώπων σας, είναι έντονη. Η αρμονία που σας διακατέχει, βοηθάει στην ήπια αντιμετώπιση των δυσκολιών, οι οποίες  εμφανίζονται. Η στάση σας,  αυτή θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας, απέναντι στην καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική διάθεσή  σας, βρίσκεται σε μία δυσαρμονία, διότι έχετε επωμιστεί υπερβολικές ευθύνες. Η αίσθηση ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, εμφανίζεται από τα τρίτα πρόσωπα, τα οποία εισβάλουν με αρνητικό τρόπο στις απόψεις σας. Στηριχτείτε στη γνώμη σας,  και ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Η πρόταση που ίσως δεχτείτε για έξοδο ή για να βρεθείτε με το/τη  σύντροφό σας, ώστε να συζητήσετε τα προβλήματα, τα οποία  σας απασχολούν, θα δώσει μία άλλη διάσταση στη σχέση σας. Μην αφήσετε τους άλλους γύρω σας, να επηρεάσουν τις απόψεις σας, και να φέρνουν εντάσεις ανάμεσά σας. Να είστε επιφυλακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συμβόλαια και συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, έχουν μία εύνοια σήμερα, μπορείτε να στηρίξετε τις απαιτήσεις, τις οποίες  θα προβάλλετε. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και πάρτε την τύχη με το μέρος σας. Η διπλωματική στάση  θα σας βοηθήσει να τα εκπληρώσετε, χωρίς να υπάρξουν δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ

Ο οξύθυμος χαρακτήρας σας, έρχεται στο προσκήνιο εξαιτίας αρκετών υποχρεώσεων, που σας ακολουθούν το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά  από ότι σας προκαλεί ένταση και σας φέρνει σε διαφωνίες με τους άλλους γύρω σας. Αφήστε σοβαρά ζητήματα για άλλη ημέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κλίμα που επικρατεί γύρω σας,  δεν είναι το κατάλληλο, ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε ελεύθερα και να καταθέσετε τις απόψεις σας, χωρίς να υπάρξει επικριτική στάση. Μην αφεθείτε σε θέματα, που έχουν την ανάγκη, να υπάρξει ένας εμπεριστατωμένος έλεγχος. Οι ισορροπίες είναι πολύτιμες αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορεί να σας συμβούν απρόβλεπτες καταστάσεις, οι οποίες  θα επιδείξουν μία διαφορετική εικόνα απέναντι στην καθημερινότητά σας. Η ανάγκη της ελευθερίας  θα σας «οδηγήσει» να ζήσετε μία περιπέτεια και αυτό θα σας ανανεώσει ηθικά και συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά ζητήματά σας, έχουν χάσει λίγο τον έλεγχο, τον οποίο σήμερα μπορείτε άνετα να ανακτήσετε. Η σταθερότητα και η οργάνωση είναι στοιχεία που σας κάνουν καλούς σε θέματα, τα οποία  χρειάζονται καλό χειρισμό και επαναφέρουν τα πράγματα στο σημείο που εσείς θέλετε. Έχετε τα κατάλληλα προσόντα. Φτάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας,  και να διορθώσετε ότι θεωρείτε επίμαχο αυτή την περίοδο. Οι λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος σας δίδαξαν ότι θα πρέπει να αποφεύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις και τις βιαστικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ η πρόθεσή  σας, είναι θετική κατά τη διάρκεια της ημέρας, αντιθέτως κάποιοι θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν. Η στάση σας,  και η συμπεριφορά σας, θα πρέπει να είναι περιορισμένη, χωρίς να δίνετε τα περιθώρια να καταπατήσουν την ευαισθησία σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.