Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

03:28:42,11/07/2019
Μωβ ουρανός

Κριοί, η στροφή προς τη διατήρηση της υλικής ασφάλειάς σας, ενδυναμώνει το δυναμισμό, αλλά και τον παρορμητισμό σας.Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Κριοί, η στροφή προς τη διατήρηση της υλικής ασφάλειάς σας, ενδυναμώνει το δυναμισμό, αλλά και τον παρορμητισμό σας. Προσπαθήστε να είστε πιο σταθεροί σε ενέργειες, που αφορούν νέες συνεργασίες ή συμφωνίες και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Λέοντες, η αντισυμβατικότητα θα σας χαρακτηρίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να εστιάσετε σε νέες ιδέες, που έχετε. Η στάση σας, αυτή θα βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε μικρή δυσκολία, που θα έρθει στο δρόμο σας. Ζυγοί, η τύχη είναι με το μέρος σας, και αυτό ευνοεί τα επόμενα σχέδιά σας. Θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση ή στα νομικά θέματα σήμερα θα ευνοηθούν ιδιαίτερα. Ακολουθήστε τις επιθυμίες σας, και μην παρασύρεστε από τις απόψεις των άλλων.

ΚΡΙΟΣ

Ο σκοπός να αναπτύξετε τον επαγγελματικό τομέα σας, και να στραφείτε προς νέες προσδοκίες, σας καθιστά υπευθύνους σε κάθε αντίδραση, που θα λάβετε από το συναδελφικό περιβάλλον σας. Ο λεπτομερής έλεγχος, θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε αρνητικές συνέπειες στα εργασιακά ζητήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταθερή σας, άποψη και στάση, απέναντι στις αντιξοότητες που έχετε αντιμετωπίσει,σας χαρακτηρίζει ως υπεύθυνα άτομα, στα οποία μπορεί κάποιος να στηριχτεί. Η αποδοχή σας, από τους άλλους και από ανώτερα στελέχη θα εμψυχώσει το ηθικό σας, και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φιλικές σχέσεις σας, θα μπορέσουν να βελτιώσουν την ψυχολογία σας, και να υποστηρίξουν τα νέα ενδιαφέροντά σας. Απομακρυνθείτε από θέματα, που έχουν μία σοβαρότητα και απαιτούν να είστε συγκεντρωμένοι στην ολοκλήρωσή τους. Οι σκέψεις σας, είναι στραμμένες σε περιπετειώδεις ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ψάχνετε λύσεις που θα βοηθήσουν τον επαγγελματικό τομέα σας, όμως, δεν έχετε ακόμα βρει τον τρόπο για να στηρίξετε τα μελλοντικά σχέδια σας. Η υπερβολική ευαισθησία σας, στέκεται ως εμπόδιο στα επόμενα βήματα, που θέλετε να κάνετε και υπάρχει μία αναβλητική πορεία. Φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, που απαιτούνται.

ΛΕΩΝ

Οι ριζοσπαστικές ιδέες σας, θα αναζωπυρώσουν επιθυμίες, που έχετε περιορίσει όλο αυτό το διάστημα. Η ημέρα σας, θα πάρει μια θετική πορεία και θα εστιάσετε στο κέντρο σας, αναγνωρίζοντας τις ικανότητες, καθώς και τις δυνατότητες που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σας, είναι επιβαρυμένη και έχει μειωθεί η δυνατότητα να αντλήσετε νέα στοιχεία, για να προβείτε στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις έχουν μία αρνητική επιρροή στις σχέσεις σας, και δημιουργούν ένα χάσμα στην επικοινωνία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αισιοδοξία και η δυναμική των ιδεών σας, αντλούν δύναμη από τον εσωτερικό κόσμο σας, και μπορείτε να αντιμετωπίσετε με ευκολία τις διενέξεις, που παρουσιάζονται. Η διπλωματία και η διαφορετικότητά σας, θα αντιμετωπίσει τα διλλήματα,  που θα εμφανιστούν σχετικά με την εξέλιξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες που έχουν δημιουργήσει οι δυσκολίες του παρελθόντος, μπορεί να επηρεάσουν όσα θέλετε να καταφέρετε. Η ισορροπία των συναισθημάτων σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς θα βρείτε τον εαυτό σας. Φανείτε ρεαλιστές απέναντι στις καταστάσεις και μην αποθαρρύνεστε από καθυστερήσεις και αναβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε σήμερα τα περιττά έξοδα, γιατί εύκολα μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αυτό, μπορεί να συμβεί εξαιτίας της πίεσης που νιώθετε τελευταία και είναι ένας τρόπος διαφυγής. Η διασκέδαση και το φλερτ θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας, και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία σας, μπορεί να βελτιωθεί σήμερα. Στα επαγγελματικά σας, θα υπάρξει ένα ήπιο κλίμα με τους συνεργάτες σας. Άτομα του γυναικείου φύλου μπορούν να σας κατανοήσουν και να υποστηρίξουν νέες προτάσεις σας. Μπορείτε να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας, και να πάρετε τις συμβουλές, που έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθήματα σας, μπορούν να διατηρηθούν σε μία αρμονία και να βοηθήσουν τη σχέση με το/τη σύντροφό σας. Η αλλαγή οπτικής απέναντι στα πράγματα, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε απόψεις και στερεότυπα, που ίσως δέσμευαν μέχρι και τώρα την εξέλιξή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες μπορούν να λάβουν μέρος στις αποφάσεις σας, και να εμποδίσουν τα σχέδια, που έχετε στο πρόγραμμα. Μην είστε ανυπόμονοι, όταν παρατηρείτε μικρές καθυστερήσεις. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.