Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου 2018

0
98

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:05,12/06/2018
Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου 2018
Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Τοξότες, στην προσπάθειά σας,  να αλλάξετε την προσωπική εικόνα σας, εμφανίζονται πολλές συναισθηματικές μεταβολές, που διαμορφώνουν μια δυσκολία και επιβράδυνση. Υδροχόοι, οι αισιόδοξες σκέψεις σας, οδηγούν το σήμερα σε ένα καλύτερο αύριο και μπορούν να στηρίξουν την πρόοδο σας. Ζυγοί, παρατηρώντας τις συμπεριφορές των γύρω σας, θα αποφύγετε υπέρμετρες αντιδράσεις, ισορροπώντας έτσι τη σχέση μεταξύ σας. Αιγόκεροι,  η σταθερότητα και η καθαρότητα  της σκέψης σας, θα είναι τα κίνητρα, ώστε να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που απαιτούνται γύρω από τις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ζωτικότητά  σας, θα είναι ενεργή και θα καθορίσει μία εύστοχη πορεία για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Δείξτε μία επιφυλακτική στάση σε τρίτα άτομα, τα οποία  είναι αρνητικά προς το μέρος σας,  και σας παραβιάζουν τον προσωπικό χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας  χαρακτηρίζουν τις δράσεις σας,  και τους στόχους που έχετε θέσει, επάνω σε ένα χρονοδιάγραμμα, το οποίο σας βοηθάει να φτάσετε στην κατάκτηση. Η διασκέδαση και οι εκπλήξεις που θέλετε να κάνετε στα αγαπημένα πρόσωπά σας, είναι έντονη στη διάρκεια της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν αισθανθείτε ότι ο εκνευρισμός σας βγάζει από τα όρια σας,  και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, απομακρυνθείτε από συζητήσεις με σοβαρό περιεχόμενο. Οι συναισθηματικές μεταβολές σας, μπορούν να επιφέρουν μία αστάθεια στη σχέση σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπερβολική ευαισθησία σας, στέκεται εμπόδιο στις ορθολογικές σκέψεις σας. Η λήψη των αποφάσεων σας, θα κρίνει το μέλλον σας. Μια ρομαντική διάθεση σας κάνει να δείτε ονειρικά τη σχέση με το σύντροφό σας, και ομαλοποιεί τις εντάσεις μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Η ηγετική συμπεριφορά σας, και η απόκτηση των φιλοδοξιών σας, δείχνουν μία δυναμική παρουσία. Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί, για να καταφέρετε το στόχο,  που έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα. Απροσδόκητα πράγματα  θα σας αλλάξουν την πορεία ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργάνωση και ο προγραμματισμός είναι στοιχεία,  που μπορείτε να στηριχτείτε για να αποδείξετε στους γύρω σας, τις δεξιότητές σας. Μία αυστηρότητα θα σας διέπει και θα κρατήσετε σε ένα τυπικό επίπεδο τις διαπροσωπικές σχέσεις σας.  Οι συναντήσεις που έχετε στο πρόγραμμα, απαιτούν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

ΖΥΓΟΣ

Οι αντιδράσεις των γύρων σας, και οι πιέσεις που θα δεχτείτε, θα σας επιμηκύνουν την πορεία και θα πρέπει να αλλάξετε ριζικές απόψεις  για την πορεία σας.  Η σχέση με το/τη σύντροφό σας, περνάει μία ευχάριστη φάση και αυτό σας βελτιώνει το  συναισθηματικό κόσμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρύψτε την ευαισθησία σας,  στο γύρω περιβάλλον, διότι αφήνετε περιθώρια εκμετάλλευσης προς το πρόσωπό σας. Η αυτοκυριαρχία σας, είναι το κλειδί για να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις, που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις με το συναδελφικό σας περιβάλλον, θα σας αλλάξουν τη διάθεση και θα επικεντρωθείτε στη βελτίωση της σχέσης  μεταξύ σας. Άτομα γυναικείου φύλλου θα έχουν μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Το φιλικό περιβάλλον σας, θα συνεισφέρει στην κατάληξη των αποφάσεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι απαντήσεις που θα λάβετε σήμερα, θα είναι καθοριστικές και θα σας φέρουν μπροστά τον τρόπο, με τον οποίο  λειτουργήσατε στο παρελθόν, για να επεκτείνετε τα σχέδια σας. Οι συζητήσεις που θα ανοίξετε με το/τη  σύντροφό σας, θα ξεκαθαρίσουν πράγματα, τα οποία  σας ταλαιπωρούσαν μέχρι και  σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα αρχή,  που είστε διατεθειμένοι να κάνετε σήμερα, στηρίζεται σε αισιόδοξες σκέψεις, οι οποίες  καθοδηγούν τις ενέργειες σας. Η διάκρισή σας, γίνεται μέσω των καλλιτεχνικών και δημιουργικών δεξιοτήτων σας,  και αυτό σας προσδίδει κύρος στο γύρω περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η απογοήτευση είναι ένα συναίσθημα,  που σήμερα επικρατεί στην καρδιά σας,  και σας εμποδίζει να σκεφτείτε θετικά, καθώς  και αισιόδοξα για το μέλλον. Η απομόνωση και η στροφή προς τις αδυναμίες σας, θα λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μην το βάζετε κάτω. Εξάλλου,  έχετε έναν απέραντο κόσμο μέσα σας, που έχει την ανάγκη να εξωτερικευτεί.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

four × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.