Τα ζώδια της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου 2019

Aπό το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

16:12:41,01/31/2019
Σύμβολα Ζωδίων και ουρανός

Τα ζώδια της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου 2019 από το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Κριοί, η τελευταία ημέρα του μήνα σας βρίσκει με την κατάλληλη ετοιμότητα για την πραγμάτωση των σχεδίων σας. Δίδυμοι, η ευκρίνεια της σκέψης, και η οξύτητά  της, είναι βάσεις για να σταθεροποιήσουν μία σταθερή πορεία. Παρθένοι, η ονειρική πλευρά του χαρακτήρα σας, αναβλύζει έντονα σήμερα και δίνει το περιθώριο να σας επηρεάσουν. Δείξτε προσοχή στα άτομα που συναναστρέφεστε. Ιχθύες, η ειλικρινής κατάθεση των συναισθημάτων και των ιδεών σας, είναι οι βάσεις για να ξεκαθαριστούν θέματα, τα οποία έμειναν πίσω.

ΚΡΙΟΣ

Αναπάντεχα πράγματα θα σας αλλάξουν τη διάθεση αναπτερώνοντας το ηθικό σας, και διαμορφώνοντας έτσι μία ευχάριστη εικόνα γύρω σας. Η πρόθεση να διορθώσετε τα πράγματα με το/τη  σύντροφό σας, γίνεται η γέφυρα να αναζωπυρωθεί η ερωτική σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα εμπόδια που εμφανίζονται στα σχέδια, τα οποία  έχετε προγραμματίσει, σας φέρνουν μία απογοήτευση και αλλάζουν τη διάθεσή  σας. Ξέρετε ότι μπορείτε να τα προσπεράσετε, εφόσον έχετε τη διάθεση να ακολουθήσετε μία αποφασιστική εικόνα απέναντι στις αντιξοότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιφυλάξεις που θα  πρέπει να διατηρήσετε, είναι απέναντι στα τρίτα πρόσωπα, τα οποία  σας πλησιάζουν κακοπροαίρετα. Μην επιτρέπετε να εισβάλλουν στην προσωπική ζωή σας,  και σας αναστατώνουν. Τα όρια που  θα πρέπει να θέσετε, θα σας προστατέψουν από αρνητικές συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας, διάθεση, σας κάνει πιο δοτικούς και τα δώρα θα χαρακτηρίσουν τη διάθεση για προσφορά. Κάποια έξοδος θα είναι το κίνητρο για να πλησιάσετε το/τη  σύντροφό σας, και οι στιγμές που θα εξελιχθούν, θα είναι ευχάριστες.

ΛΕΩΝ

Οι οξύθυμες συμπεριφορές  μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας, και να μην έχουν το περιθώριο να επανέλθουν στην αρχική μορφή τους. Γι’ αυτό η ψυχραιμία και η αυτοκυριαρχία, θα βοηθήσουν να εξελιχθούν οι διενέξεις σε ήπιους τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήσετε τον εαυτό σας, να παρασυρθεί από γεγονότα που δείχνουν μία ψεύτική εικόνα και σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Επίσης, συγκρατήστε την υπερευαισθησία σας, ώστε να μην γίνει δίοδος για αρνητικά άτομα, τα οποία  επιθυμούν να βλάψουν την προσωπική ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και ανυποταγής σας κυριεύει έντονα σήμερα και σας ωθεί σε πράξεις πρωτοφανείς για τα δικά δεδομένα σας. Δείξτε την απαραίτητη προσοχή, ώστε να κατευνάσετε την ενέργεια, που ίσως σας φέρει σε αρνητικά επακόλουθα, τα οποία δε  θα μπορέσετε να τα επαναπροσδιορίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρακτική και οξυμένη αντίληψη σας βοηθάει να προβείτε σε γρήγορες αποφάσεις, όπου χρειάζεται, ώστε να διαφοροποιήσετε το κλίμα που επικρατεί γύρω σας. Η διαχείριση των οικονομικών σας, θα είναι ένα μέρος, που θα βοηθήσει να αποκτήσετε μία μακροχρόνια σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην λειτουργείτε με αφέλεια σε γεγονότα που σας πλαισιώνουν. Αυξήστε την παρατηρητικότητά σας,  στα άτομα, τα οποία κινούνται κακοπροαίρετα. Η σκέψη σας, να  ξεκαθαρίσετε θέματα που σας ταλαιπωρούν στη σχέση σας, δίνει το ερέθισμα να ανοίξετε συζητήσεις,  ώστε να επιλύσετε το πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να δείξετε τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας, είναι έντονη σήμερα και βοηθάει παράλληλα και την δική σας, ψυχοσύνθεση, εφόσον θα δείτε με μία άλλη οπτική κάποια πράγματα. Ακολουθήστε μία διαφορετική πορεία, απέναντι στις προσωπικές αποφάσεις σας, χωρίς να χάνετε το θάρρος σας.  Απλά δώστε και άλλο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία απότομη εναλλαγή συναισθήματος μπορεί να φέρει την αστάθεια και το διχασμό στα σχέδια που θέλετε να ακολουθήσετε. Προσπαθήστε λοιπόν να μείνετε συγκροτημένοι σε σκέψεις που καθορίζουν το μέλλον σας, και δημιουργούν νέα περάσματα, στον επαγγελματικό τομέα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποια απάντηση που περιμένατε εδώ και καιρό από την οποία καθορίζονται τα επόμενα βήματά  σας. Γνωρίζετε ότι οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, θα αποτελέσουν την μελλοντική εξέλιξή  σας. Στην συζήτηση που επιθυμείτε να κάνετε με το/τη σύντροφό σας, θα μπορέσετε να εστιάσετε στις ακριβείς αιτίες, οι οποίες σας απομακρύνουν.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.