Τα ζώδια της Πέμπτης 22 Αυγούστου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:53:14,08/22/2019
Πλανήτης- Φωτογραφία από 95C από το Pixabay

Τα ζώδια της Πέμπτης 22 Αυγούστου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από 95C από το Pixabay

Ταύροι, η απόφαση να μείνετε σπίτι ή να βρεθείτε σε χώρους, που νιώθετε ασφάλεια, διαμορφώνει την ψυχολογία σας. Παρθένοι, παρασκηνιακά θέματα θα έρθουν στο φως και μπορεί να νιώσετε κάπως αμήχανα, για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε. Προσέξτε, να μην αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας,  και βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Αιγόκεροι, σήμερα θα επικεντρωθείτε στην αναπροσαρμογή των σχεδίων σας,  και αυτό μπορεί να φέρει την αλλαγή, που θέλετε.

ΚΡΙΟΣ

Οι ψυχικές μεταπτώσεις σας, μπορεί να διαμορφώσουν ένα αρνητικό κλίμα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να διατηρείστε την ψυχραιμία σας,  και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, που θα σας φέρουν σε μετέωρη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία να μείνετε στο σπίτι σας, και να σκεφτείτε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι ένας τρόπος για να βρεθείτε πιο κοντά στον εαυτό σας. Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί, ίσως σας έχουν κουράσει και δεν μπορείτε να βρείτε τη λύση. Συζητήστε με έμπιστα πρόσωπα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορείτε να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία, που χρειάζονται για να διαμορφώσετε μία πλήρης εικόνα απέναντι στα θέματα, τα οποία σας ενδιαφέρουν. Αυτή η περίοδος, δεν είναι η κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που θα σας οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά, μπορεί να ταράξει τις σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε. Γι’ αυτό κρατήστε τις αποστάσεις σας, και ένα αρμονικό κλίμα μεταξύ σας. Ίσως, νιώσετε μία ένταση στη συμπεριφορά τους, που φέρνει λεκτικές αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και να εξωτερικέψετε τα συναισθήματά σας. Εκφραστείτε ελεύθερα και προτείνετε νέες δημιουργίες, που θα μπορέσετε από κοινού να τις υποστηρίξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε τις σκέψεις σας, να λειτουργήσουν αρνητικά στα σχέδιά σας,  και να σας απομακρύνουν από τις μέχρι και τώρα ιδέες σας. Ίσως υπάρξουν τρίτα πρόσωπα, τα οποία μπορεί να σας παροτρύνουν να πράξετε επιπόλαια σε κάποιες υποθέσεις,  που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, σας απασχολεί έντονα ο γάμος σας,  ή η μακροχρόνια σχέση σας,  και έχετε τη διάθεση, να την επαναξιολογήσετε. Η αναδρομή στο παρελθόν  είναι απαραίτητη για να βγάλετε τα συμπεράσματα, που θα σας δείξουν το πώς θα πρέπει να κινηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς  μπορεί να σας ακολουθήσει στη  διάρκεια της ημέρας και θα σας ωθήσει να κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι συναντήσεις και η επικοινωνία δεν ευνοούνται σήμερα και αυτό δε σας βοηθάει να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα. Αποφύγετε τα δύσκολα και ασχοληθείτε με πιο χαλαρά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ενέργεια κυρίως στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε, λοιπόν, να πραγματοποιήσετε τα σχέδια, που έχετε προγραμματίσει αυτό το διάστημα και να ακολουθήσετε παράλληλα τη διαίσθηση, καθώς  και το ένστικτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε διλλήματα που σας έχουν επηρεάσει αυτό το διάστημα. Τα συναισθήματά σας, ίσως να μη  βρίσκονται σε ισορροπία για να μπορέσετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Γι’ αυτό μείνετε αποστασιοποιημένοι σε θέματα, που μπορεί να προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα υπάρξει η διάθεση να βρεθείτε με πρόσωπα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να ασχοληθείτε με θέματα που θα σας διασκεδάσουν. Δείξτε προσοχή, όμως, στη συμπεριφορά σας, και απομακρυνθείτε από ενέργειες, που θα φέρουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα των αγαπημένων προσώπων σας, θα μπορέσει να δώσει λύσεις σε ζητήματα, που τους απασχολούν. Μέσα από αυτή τη συμπεριφορά θα ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας,  και θα οργανώσετε περισσότερο τη σκέψη σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.