Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Μαρτίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:10:28,03/21/2019
Το φεγγάρι-Image by Lars_Nissen_Photoart from Pixabay

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία: Image by Lars_Nissen_Photoart from Pixabay

Κριοί, η ψυχική σας,  γαλήνη θα βοηθήσει να αναδιοργανώσετε τις δυνάμεις σας, και να απαλλαγείτε από τις συγκρούσεις των διαπροσωπικών σχέσεων σας. Η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να σας επιβραδύνει. Ταύροι, η στάση απέναντι στα προβλήματα των άλλων γύρω σας,  και η υπερεκτίμηση των δυνάμεών σας, μπορεί να φέρει αρνητικές συνέπειες στην ψυχολογία σας. Λέοντες τα ξεκάθαρα συναισθήματα και η αυτογνωσία, δίνουν ένα νέο χρώμα στη  σχέση σας. Η ανταπόκριση που περιμένετε, θα έρθει και θα βελτιώσει την συμπεριφορά σας. Τοξότες, η βοήθεια που θα δοθεί από το φιλικό περιβάλλον σας, θα είναι σημαντική για την ανανέωση της σχέσης σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν προσθέσει βάρη, τα οποία εμφανίζονται με αρνητικές συμπεριφορές. Αναζητήστε βοήθεια από πρόσωπα, τα οποία εμπιστεύεστε. Θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα για σας,  σήμερα, αγγίζουν μία ονειρική διάσταση, ενώ εσείς καλείστε από αυτή να λάβετε κάποιες απαντήσεις, που θα καθορίσουν την πορεία των σχέσεων σας. Προσπαθήστε, λοιπόν, να έχετε την κατάλληλη εικόνα, ώστε να αποφευχθούν λανθασμένες εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πνεύμα της ανυπακοής και η αντισυμβατικότητα, είναι στοιχεία που θα σας παρεκκλίνουν από σταθερά βήματα και οργανωμένες σκέψεις. Γι’ αυτό ρισκάρετε σε πράγματα, που έχουν βάσεις και μπορούν να αντέξουν τη δράση αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε νέες πληροφορίες για θέματα που σας απασχολούν και οι οποίες θα σας δώσουν νέες ιδέες για το μέλλον. Η πρακτική σκέψη σας, θα είναι το κίνητρο που θα δημιουργήσει νέους δρόμους, στους οποίους εσείς θα μπορέσετε να  χαράξετε με επιτυχία νέα σχέδια.

ΛΕΩΝ

Η εξέταση κάποιων θεμάτων και η τακτοποίηση των ιδεών σας, με σειρά προτεραιότητας, θα βοηθήσει να εξελίξετε τα επαγγελματικά σχέδια σας. Δείξτε προσοχή σε συμπεριφορές τρίτων και ακολουθείστε το δρόμο της διαίσθησής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοκυριαρχία σας, είναι σημαντική για να διατηρηθούν καθαρές οι σκέψεις σας, και τα επόμενα βήματά σας. Μην αφήνετε τους γύρω σας, να εισβάλλουν στα επιτρεπτά όρια σας, και να διαβάλλουν τις σκέψεις σας. Η υπερευαισθησία σας, είναι για σας ένα μειονέκτημα.

ΖΥΓΟΣ

Αν στο πλαίσιο των επαγγελματικών συναντήσεών σας , λειτουργήσετε με ειλικρίνεια και καλαισθησία, θα έχετε το περιθώριο να τις φτάσετε στο αποτέλεσμα, που επιζητάτε. Το λόγο σας, είναι σημαντικό να το χειρίζεστε με τρόπο ιδανικό, ώστε να προσελκύσει τα κατάλληλα πρόσωπα, τα οποία θα βοηθήσουν να φτάσετε τις προσδοκίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να εξελιχθεί μία συνάντηση που θα είναι θετική. Όμως,  θυμηθείτε τον τρόπο που έχετε διαχειριστεί το παρελθόν τα πράγματα. Οι αποφάσεις θα συνδράμουν με τις ενέργειες,  που έχετε πράξει και ίσως σας δώσουν το ερέθισμα για τα επόμενα βήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευχάριστη διάθεση που εξωτερικεύετε στο γύρω περιβάλλον, σας χαρακτηρίζει ως άτομα διασκεδαστικά και καλοσυνάτα. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και να επωφεληθείτε την ευκαιρία, δημιουργώντας νέες επαφές, που θα σας στηρίξουν στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική κατάστασή σας, επηρεάζει τις σκέψεις σας, και τον τρόπο συμπεριφοράς σας,  προς τους άλλους γύρω σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, και δομήστε τις επιθυμίες σας, στηριζόμενες στις ικανότητες που διαθέτετε. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα σημεία του χαρακτήρα σας, που επιζητούν μία ενδυνάμωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση μιας καλής συνεργασίας και επικοινωνίας με τα άτομα, τα  οποία  έχετε κοινούς στόχους, θα προωθήσει ένα δημιουργικό κλίμα και θα μπορέσετε να το στηρίξετε μέχρι και τέλους. Μία κερδοφόρα επιχείρηση είναι ο στόχος σας, και θα προσπαθήσετε να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι όλοι γύρω σας,  αντιπροσωπεύουν τις αγνές προθέσεις σας – όμως –  καλό είναι να είστε πιο προσεκτικοί. Η ανέμελη αυτή στάση μπορεί να σας δημιουργήσει δυσκολίες στο μέλλον. Απλά μείνετε επιφυλακτικοί, ειδικά σε σημαντικά ζητήματα.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + eighteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.