Τα ζώδια της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2019

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα,  PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:05:11,10/17/2019
Ζωδια λογότυπα -Φωτογραφία από OpenClipart-Vectors από το Pixabay

Ταύροι, τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει, έχουν μειώσει την αυτοπεποίθησή σας.Φωτογραφία από OpenClipart-Vectors από το Pixabay

Ταύροι, τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει, έχουν μειώσει την αυτοπεποίθησή σας. Προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, και μην επιτρέπετε να σας επηρεάζουν αρνητικά τρίτα πρόσωπα. Σκορπιοί, διαφωνίες που υπήρξαν στις διαπροσωπικές σχέσεις σας, είναι ικανές να σας απομακρύνουν από σημαντικά ζητήματα, τα οποία θα πρέπει να ολοκληρώσετε. Αιγόκεροι, η τάση να φλερτάρετε και να γευτείτε τη θετική πλευρά της ζωής, τονίζει τον ερωτικό χαρακτήρα σας. Αφήστε πίσω σας,  αρνητικές καταστάσεις και δείτε με αισιοδοξία, τα επόμενα βήματά σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπά σας,  και να τους δείξετε τη φροντίδα που θέλετε να τους προσφέρετε. Η ισορροπία, θα επέλθει καθώς τα συναισθήματά σας,  θα είναι πιο ξεκάθαρα. Μπορείτε να βγείτε ή να επιλέξετε να περάσετε την ημέρα σας με πρόσωπα που εμπιστεύεστε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε να επεξεργαστείτε κρίσιμα ζητήματα και να δώσετε μία επιφανειακή λύση. Η ψυχολογία σας, δε βοηθάει σήμερα και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις,  που θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά θέματά σας, μπορεί να εμφανιστούν παρασκήνια, στα οποία θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας. Από την μία, μπορεί να σας προσφέρουν ένα ενδιαφέρον στίγμα, από την άλλη μπορεί να μεγεθύνουν τις δυσκολίες,  που ήδη υπάρχουν. Να είστε προσεκτικοί στις κριτικές των άλλων και μην αφήνετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα, σήμερα, σας ωθεί να κάνετε νέα ανοίγματα και να δημοσιοποιήσετε τα σχέδιά σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε σε νέους κύκλους και να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Ακολουθήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και προγραμματίστε τα μελλοντικά βήματά σας. Η επιμονή και η υπομονή, είναι στοιχεία που θα σας χαρίσουν μία ανοδική πορεία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορείτε να συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπά σας, τα οποία  θα αναγνωρίσουν την πρόθεσή σας,  και την καλή διάθεσή σας. Η διασκέδαση και οι κοινοί στόχοι, θα σας κάνουν να νιώσετε ευχάριστα και θα προχωρήσετε τα επόμενα βήματά σας. Μια βόλτα στη φύση, θα βοηθήσει να αποβάλλετε την αρνητική ενέργεια, που σας έχουν δημιουργήσει οι πολλές υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεση θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα, τα οποία σας ενδιαφέρον να προσφέρετε τη βοήθειά σας. Η επικοινωνία σας,  θα βελτιωθεί, ιδιαίτερα με άτομα του γυναικείου φύλου και αυτό θα ωφελήσει τα μελλοντικά σχέδια σας. Προσπαθήστε να μείνετε σταθεροί στις αναζητήσεις και στις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα στρέψετε την προσοχή σας,  για να τα επιλύσετε. Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια και αυτό να σας κάνει να νιώσετε μία μικρή πίεση. Συμβουλευτείτε πρόσωπα, τα οποία  εμπιστεύεστε ή έχουν την ανάλογη αρμοδιότητα και θα βγείτε από το αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημαντικότερο για σας, σήμερα, είναι να διαγνώσετε τα συναισθήματα των άλλων και να μην εθελοτυφλείτε σε θέματα, που δείχνουν καθαρά την εικόνα τους. Μην κινηθείτε παρορμητικά, γιατί μπορεί να αισθανθείτε ότι δεσμεύεστε σε αποφάσεις ,που θα καθορίσουν το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορεί να μην είναι εύκολο να προγραμματίσετε νέα σχέδια, καθώς οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα  θα σας απορροφήσουν αρκετά. Ο ελεύθερος χρόνος σας, θα είναι μειωμένος και δε θα έχετε την πολυτέλεια να ακολουθήσετε δραστηριότητες,  που θα σας διασκεδάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προσπάθειες που κάνετε για να αποβάλλετε το άγχος, το οποίο  σας έχουν προκαλέσει οι ευθύνες και ο όγκος εργασίας σας, είναι αρκετές και θα βοηθήσουν να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Συνεχίστε να κινήστε με τον ίδιο τρόπο και μην νιώθετε  ότι η ευαισθησία σας, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας, μπορεί να σας οδηγήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρόσωπα που αγαπάτε και να απομακρυνθείτε από επαγγελματικά θέματα,  τα οποία απαιτούν τη συγκέντρωσή σας. Η ευαισθησία σας, σε συνδυασμό με την ανάγκη για επικοινωνία  μπορούν να σας οδηγήσουν στο παρελθόν και να συναντηθείτε με άτομα που έχετε καιρό να δείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα κινηθείτε με πιο αργά βήματα, καθώς θα προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική. Η θέση που θα κρατήσετε, θα βοηθήσει αρκετά την ψυχολογία σας. Μία έξοδος ή ένας περίπατος στην φύση θα βελτιώσει την ψυχολογία σας, και θα σας ισορροπήσει συναισθηματικά.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.