Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου 2020

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

22:15:18,01/15/2020

Μπάλα- Φωτογραφία από Monika Schröder από το Pixabay

ΚΡΙΟΣ Σήμερα, κινηθείτε προσεκτικά, ιδιαίτερα αν θα πρέπει να ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα και γενικότερα θέματα, που αφορούν στο σπίτι σας. Φωτογραφία από Monika Schröder από το Pixabay

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, κινηθείτε προσεκτικά, ιδιαίτερα αν θα πρέπει να ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα και γενικότερα θέματα, που αφορούν στο σπίτι σας. Η επαφή σας, με άτομα που αγαπάτε και ειδικά του κοντινού περιβάλλοντός σας, είναι πολύ σημαντική.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνικότητά σας, μπορεί να βοηθήσει, ώστε να έχετε θετικά αποτελέσματα στα σχέδιά σας, τώρα, αλλά και στο μέλλον. Γενικότερα μπορείτε, πλέον, να κατευθυνθείτε καλύτερα, με βάση τη διαίσθησή σας, και λιγότερο με βάση όσο θέλουν οι άλλοι. Μπορείτε να βγάλετε προς τα έξω τις ικανότητες και τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να πάρετε σήμερα, πρωτοβουλίες και να συζητήσετε ουσιαστικά ζητήματα, τα οποία σας απασχολούν και θέλετε να κινήσετε πιο αποτελεσματικά. Ήρθε η ώρα, να αλλάξετε τα πράγματα, που δε σας ικανοποιούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συζητήσεις με όσους αγαπάτε, θα πρέπει να κινηθούν με περισσότερη ηρεμία. Προσπαθήστε να τους βοηθήσετε να καταλάβουν, όσα αισθάνεστε με πιο ήπιο τρόπο. Ηρεμήστε και αποβάλλετε το άγχος, που μπορεί να έχετε, για να μην επηρεαστούν αρνητικά οι σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αποφύγετε να ασχοληθείτε με τρίτους, που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα θετικά προσκείμενοι προς εσάς και με ζητήματα, τα οποία μπορεί να σας αποσπάσουν από την ολοκλήρωση των στόχων σας. Είναι σημαντικό σήμερα, να αναδείξετε τις ικανότητες, αλλά και να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να προχωρήσετε ζητήματα, που θέλετε να έχουν μακροπρόθεσμη εξέλιξη και να σχεδιάσετε την πορεία αρκετών θεμάτων. Αποφύγετε, όμως, να κάνετε επενδύσεις και να ασχοληθείτε με συναλλαγές σήμερα. Ο τομέας των επαγγελματικών σας, ευνοείται περισσότερο και μπορείτε να είστε αρκετά αποδοτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να εστιάσετε σε όσα σας δυσκολεύουν και θέλετε να προχωρήσετε. Μία σταθερή προσέγγιση, απέναντι σε όσα σας απασχολούν, θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε ευκολότερα. Αναζητήστε την υποστήριξη των άλλων, ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, και προσπαθήστε να κινηθείτε σε αρμονία με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, μπορεί να φέρει κάποια σύγχυση, που μπορεί να αποδειχθεί ζημιογόνος στις δραστηριότητές σας. Να είστε πιο προσεκτικοί σε όσα θέλετε να κάνετε, αλλά και ιδιαίτερα σε όσα θέλετε να συζητήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να διαχειριστείτε καλύτερα, ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας, σήμερα, ώστε να ενεργήσετε και να βρείτε ένα καλύτερο τρόπο, για να κινηθείτε επάνω σε σημαντικά ζητήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα στον επαγγελματικό τομέας σας, θα πρέπει να συνεργαστείτε καλά με τους άλλους. Η καλή επικοινωνία σας, μαζί τους, θα βοηθήσει πολύ να κινηθείτε πιο ομαλά μέσα στον τομέα των επαγγελματικών σας, αλλά και να αποδώσετε με καλύτερο τρόπο στα οικονομικά σας, που μπορεί να σας αγχώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εστιάστε την προσοχή σας, σε όσα έχετε παραμελήσει τελευταία και προσπαθήστε να γίνετε πιο αποδοτικοί. Κινηθείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία επάνω σε όσα σας δυσκολεύουν. Εστιάστε καλύτερα στα οικονομικά σας, που μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε οικονομικά ζητήματα, σήμερα και στις συναλλαγές σας, προσπαθήστε να διαχειριστείτε όσα έχετε σε εκκρεμότητα και αποφύγετε τα έξοδα. Αντιμετωπίστε ζητήματα που σας απασχολούν, ώστε να βρείτε την κατάλληλη λύση,για να διαχειριστείτε καλύτερα καταστάσεις.

©Typologos.com 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.