Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Αυγούστου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα , PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:22:51,08/15/2019
Έκλειψη Σελήνης -Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Αυγούστου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα , PhD,Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Καρκίνοι, αν δεν έχετε τη  διάθεση να ασχοληθείτε με θέματα,  που θα πρέπει να προχωρήσετε σήμερα, δώστε ένα ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα σας, κάνοντας πράγματα, τα οποία  σας χαλαρώνουν. Παρθένοι, η εμπιστοσύνη που δείχνετε στον εαυτό σας,  θα ενεργοποιήσει νέες ενάρξεις και σχέδια. Ζυγοί, η ψυχολογική κατάστασή  σας,  έχει επηρεαστεί και δεν μπορείτε να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας. Εξωτερικεύστε την ενέργειά σας, με δημιουργικές ιδέες.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας, να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα με αγαπημένα πρόσωπά  σας, θα σας οδηγήσει σε χαρούμενες στιγμές. Η ημέρα σας,  όμως, μπορεί να τελειώσει κάπως περίεργα, αν δε διαχειριστείτε, όπως πρέπει  τα συναισθήματά σας,  και να αφήσετε να εισβάλλουν αρνητικές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλικές συναντήσεις, σήμερα, θα σας δώσουν μία ανάσα από τη ρουτίνα. Θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε και να αναπτύξετε κοινά θέματα, που θα αλλάξουν τη  διάθεσή σας. Μην αφήσετε, όμως,  τρίτα πρόσωπα, να οδηγήσουν τις συζητήσεις στο σημείο,  που θέλουν και να φέρουν εντάσεις μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να μην είναι μία από τις καλύτερες ημέρες και νιώθετε ότι έχετε δεσμευτεί με υποχρεώσεις και ευθύνες, που είναι παραπάνω από τις δυνάμεις σας. Ίσως, το να μείνετε μόνοι και να απομακρυνθείτε από αυτές τις σκέψεις, θα σας κάνει να σκεφτείτε με περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιθυμία σας, να ασχοληθείτε με πρωτότυπες ιδέες και να βγείτε από τα τετριμμένα, σας κάνει αντισυμβατικούς. Αυτό όμως, είναι ένα κίνητρο που θα σας φέρει μπροστά σε νέους ορίζοντες και ιδέες. Ξεφύγετε από τα αίτια ή τα πρόσωπα,   τα οποία  σας επηρεάζουν αρνητικά και διασκεδάστε με τους ρυθμούς που εσείς ορίζετε.

ΛΕΩΝ

Μία αρνητική ψυχολογία, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και ίσως, αντιμετωπίσετε κάπως υπερβολικά κάποια γεγονότα. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην προβείτε, σε αρνητικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θέλετε να ξεφύγετε από θέματα ρουτίνας και να ζήσετε μία περιπέτεια. Η διασκέδαση είναι αυτό, που θα σας τροφοδοτήσει με αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση. Η ανάγκη να φλερτάρετε και να ανανεώσετε την ερωτική ζωή σας, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να φανείτε κάπως σχολαστικοί σε κάποια θέματα και καλύτερα να απομακρυνθείτε από τις νέες επαφές, που απαιτούν την προσοχή σας. Προτιμήστε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας, τα οποία θα σας κρατήσουν ενεργούς και συγκεντρωμένους σε σοβαρά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δε  χρειάζονται δισταγμοί και αμφιβολίες, σε αποφάσεις που μπορούν να σας δώσουν μία ανάσα από θέματα, τα οποία σας απασχολούν έντονα. Μια βόλτα στη  φύση, θα σας φέρει πιο κοντά με τον εαυτό σας,  και θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας. Ακολουθήστε τις επιθυμίες σας, έτσι θα ανανεωθεί η διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και μην χάνετε την αυτοεκτίμησή σας. Εστιάστε στις ικανότητές σας,  και αναδείξτε τη δεξιοτεχνία και το καλλιτεχνικό  ταλέντο σας, σε άτομα που θα μπορέσουν να τα εκτιμήσουν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, στις αποφάσεις σας, χωρίς να έχετε ενδοιασμούς και άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και σας έχουν φέρει σε απόσταση με το/τη  σύντροφό σας. Καταθέστε τις απόψεις σας και τα ειλικρινά συναισθήματά σας.  Αυτό θα εξομαλύνει τις εντάσεις και το αρνητικό κλίμα. Ίσως, μέσα από μία έξοδο να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το οικογενειακό   περιβάλλον σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις λύσεις σε προσωπικά  θέματά σας, και να ξεφύγετε από αρνητικές καταστάσεις. Μία γυναίκα θα μπορέσει να σταθεί στο πλάι σας, και να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία νοσταλγική διάθεση, σας ωθεί να βρεθείτε με πρόσωπα από το παρελθόν και να αναβιώσετε ευχάριστες στιγμές. Η ημέρα θα κυλήσει ευχάριστα και θα ασχοληθείτε με θέματα, που σας δίνουν χαρά, καθώς και δύναμη. Μην αφήσετε την απότομη αλλαγή των συναισθημάτων σας, να χαλάσει την ημέρα σας.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 18 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.