Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:03:42,03/14/2019
Fractal -Image by Kohji Asakawa from Pixabay

Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία:Image by Kohji Asakawa from Pixabay

Ταύροι, η εικόνα για τα άτομα που σας περιβάλλουν μπορεί να αλλάξει, διαπιστώνοντας ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, ίσως από κάποια ερεθίσματα που θα λάβετε σε απρόοπτο χρόνο. Μείνετε επικεντρωμένοι στα μηνύματα, που λαμβάνετε. Παρθένοι, τα θερμά συναισθήματα, τα οποία σας περιβάλλουν, σας καθοδηγούν σε ενέργειες που δείχνουν τη φιλική διάθεσή σας, και αγγίζουν τις καρδιές των αγαπημένων προσώπων σας. Ο τρόπος συμπεριφοράς σας, δηλώνει την αρμονία που σας διακατέχει. Ζυγοί, η απόσταση από άτομα με σκοτεινό παρελθόν θα σας προστατέψει από ενέργειες, που θα σας εγκλωβίσουν και θα σας δημιουργήσουν προβλήματα, τα οποία θα σας κάνουν να  χάσετε την ενέργεια σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η ημέρα σας ευνοεί, ώστε να βελτιώσετε τις επικοινωνίες σας, με τα άτομα, τα οποία  σας ενδιαφέρουν και θα κινηθούν καλύτερα αυτές που αυτές που έχουν να κάνουν με γυναίκες. Μπορείτε, λοιπόν, να τις πλησιάσετε και να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις σας, θα παρουσιάσουν μία ιδιαιτερότητα και μέσα από αυτή  θα μπορέσετε να ακολουθήσετε ένα νέο δρόμο για την σταδιοδρομία σας. Οι συναντήσεις που επιθυμείτε να κάνετε σήμερα, θα εξελιχτούν θετικά, φτιάχνοντάς σας, τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική κατάστασή σας, είναι αρκετά πτωτική σήμερα, δημιουργώντας σας, ανασφάλειες και φοβίες για τα επόμενα βήματά σας. Η ενδοσκόπηση θα είναι το κλειδί, που θα σας υποδείξει τις αδυναμίες και τις δυνατότητες σας, τις οποίες θα κρίνετε και θα κινηθείτε ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι κινήσεις σας, να αναπτύξετε και να βελτιώσετε το επαγγελματικό περιβάλλον σας, μπορεί να αποδειχθούν  βιαστικές αν δεν μπορείτε να τις στηρίξετε σε κάποιες βάσεις. Σκεφτείτε το, ξανά πριν υλοποιήσετε τα σχέδια,  που έχετε στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

Η αντιληπτικότητα που έχετε, βοηθάει να κατανοήσετε τα πραγματικά συναισθήματα τρίτων προσώπων και τα επόμενα βήματα που  θα πρέπει να κάνετε στις συνεργασίες σας. Μείνετε παρατηρητικοί σε συμπεριφορές και κινήσεις, καθώς  και επιδοθείτε, όπου είναι καλύτερο για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα σας προσφέρει μία ευδιάθετη συμπεριφορά και επιθυμείτε να προβείτε σε πράγματα, τα οποία σας μεταφέρουν σε θετικές εξελίξεις. Οι φιλικές συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει, θα ξεπροβάλουν τα καλλιτεχνικά ταλέντά σας, και θα περάσετε ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να μην αισθάνεστε ότι είναι από τις καλύτερες ημέρες, εφόσον θα προκύψουν γεγονότα, που μπορεί να σας στεναχωρήσουν. Αποφύγετε άτομα, τα οποία έχουν αρνητικές προθέσεις και επιθυμούν να βλάψουν την προσωπική πορεία σας.Μείνετε απλά επιφυλακτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η στασιμότητα δε σας ικανοποιεί και θέλετε να την αλλάξετε, κάνοντας πρωτότυπα πράγματα για τον εαυτό σας. Η αντισυμβατική σκέψη θα σας ακολουθήσει έντονα σήμερα και θα σας οδηγήσει σε κινήσεις, που θα ακολουθήσουν ένα νέο μοτίβο. Θυμηθείτε, όμως, ότι αρχίζει ξαφνικά μπορεί να έχει την ίδια κατάληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η απομόνωση από το γύρω περιβάλλον σας, θα έρθει εξαιτίας της ψυχρότητας, που έχει εμφανιστεί ανάμεσά σας. Ασχοληθείτε με θέματα, που σας φτιάχνουν τη διάθεση και μπορούν να φέρουν θετικές σκέψεις στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυτοπεποίθηση και η ικανότητα να χειριστείτε καταστάσεις με ωριμότητα, σας κάνει να διαφέρετε από τους άλλους γύρω σας. Η οξύτητα της σκέψης σας, μπορεί να οριοθετήσει τις εξελίξεις και να τις τοποθετήσει σε καλούπια, που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε την ψυχική ανασφάλειά σας, να σταθεί φρένο στα μελλοντικά σχέδια σας, και να υιοθετήσετε μία λανθασμένη πορεία. Αφήστε την ημέρα να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και στρέψτε τις ενασχολήσεις σας, σε πιο ευχάριστα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα καταναλωτικά σχέδια σας, πρέπει να μπουν σε κάποια όρια, που εσείς έχετε θέσει για να διατηρηθεί η οικονομική ασφάλειά σας. Μπορείτε να συζητήσετε με έμπιστα πρόσωπα και να τους καταθέσετε τα μελλοντικά σχέδια σας. Οι συμβουλές που θα πάρετε θα σας φανούν χρήσιμες.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.