Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:03:28,02/14/2019
Μυστήριοι κύκλοι σε λιβάδι

Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Δίδυμοι, οι υποθέσεις παρασκηνίου θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα στιγματίσουν παράλληλα την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι, ενώ δε γνωρίζετε την πάσα αλήθεια. Aφήστε το χρόνο να σας δείξει. Καρκίνοι, μην επιμένετε σε συζητήσεις που δεν έχουν την υποδομή, να στηρίξετε τα νέα σχέδια σας. Συγκεντρώστε τα απαραίτητα στοιχεία και έπειτα πάρτε τις τελικές αποφάσεις σας. Υδροχόοι, μην αφήνετε τον συναισθηματικό κόσμο σας, να πληγεί και να περιορίσει τις πρακτικές και πρωτότυπες ιδέες σας. O τρόπος αυτός απλά περιθωριοποιεί τις αποφάσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι οικονομικές δραστηριότητες που είχατε στο παρελθόν με άτομα, τα οποία συνεργαζόσασταν, σήμερα έχουν την εύνοια να πάρουν μία διαφορετική τροπή και να σας βγάλουν από τις δυσκολίες. Η επιχειρηματική σκέψη σας, θα γίνει το όπλο και  θα ωθήσει τις καταστάσεις σε μία διαφορετική πορεία από ότι ισχύει μέχρι σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πολυάριθμες ευθύνες που έχετε αναλάβει εξαιτίας της υπευθυνότητας σας, έχουν πιέσει τη συναισθηματική διάθεσή σας, και δεν έχετε την επιθυμία να δράσετε σε θέματα, τα οποία εξελίσσονται μπροστά σας. Οι συνθήκες που μπορεί να βιώνετε, έχουν από μόνες τους μία πιεστική μορφή, γι’ αυτό προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με ποιο ήπιο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική έλλειψή σας, δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες για την αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων μέσα στη σχέση σας. Η λογική θα πρέπει να πρυτανέψει και να αποφύγετε φανταστικές σκέψεις, που θα σας δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συμφιλίωση και η κατανόηση είναι τα κλειδιά για να επαναφέρετε την ερωτική σχέση σας, στα πρωταρχικά επίπεδα. Έχετε το σθένος να καταθέσετε την άποψή σας, και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αλλά παράλληλα μην απορρίπτετε την γνώμη του/της συντρόφου σας. Ο συγκαταβατικός δρόμος θα σας φέρει πιο κοντά.

ΛΕΩΝ

Οι συναντήσεις που θα προκύψουν με τα οικεία πρόσωπα, θα σας αλλάξουν τη διάθεση και θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστες στιγμές. Ο διασκεδαστικός χαρακτήρας σας, θα δώσει έναν ευχάριστο τόνο στην παρέα και θα αισθανθείτε απαραίτητοι στο σύνολο. Η στάση αυτή θα σας χαλαρώσει και ταυτόχρονα θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που θα προκύψουν, θα σας φέρουν πιο κοντά στο στόχο σας, και η διπλωματική διάθεσή σας, θα ανοίξει νέους ορίζοντες. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται, με το τι ακριβώς επιθυμείτε να κατακτήσετε και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, τα οποία έχετε αφήσει πίσω. Η ισορροπία θα έρθει μέσω της λήψης ευθυνών και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Εστιάστε σε ένα σίγουρο δρόμο, που θα σας επικεντρώσει σε σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ενέργειες που κάνετε προς το γύρω περιβάλλον, είναι υπέροχες και ξεχωριστές, εφόσον θέλετε να τους χαρίσετε ευχάριστες στιγμές. Η διάθεση να δείξετε την αγάπη σας, προς τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ακολουθεί μία γλυκύτατη πορεία με δώρα και εκπλήξεις. Αυτή η σκέψη θα δώσει μία άλλη διάσταση στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πολλές σκέψεις θα σας καταβάλουν και θα μειώσουν τη ζωτική ενέργειά σας. Οι υποχρεώσεις που είναι να πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον, σας έχουν προκαλέσει μία αρνητική διάθεση και πιεστική αίσθηση. Απασχολήστε το μυαλό σας, με δραστηριότητες που θα σας δώσουν την ευκολία να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη να αποσυμφορηθείτε από αρνητικές καταστάσεις και να βγείτε από το τούνελ των ευθυνών και των υποχρεώσεων είναι μεγάλη. Η συνεύρεση με άτομα φιλικά και με κοινό κώδικα επικοινωνίας θα σας δώσει την ώθηση να βγείτε από αυτήν την κατάσταση, βλέποντας με αισιοδοξία το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία και ανασφάλεια θα σας κρατήσει στο σπίτι και θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Η συμπόνια και η κατανόησή τους, για τον ψυχικό κόσμο σας, θα δώσει μία αλλαγή στην συναισθηματική κατάστασή σας. Η σκέψη να εστιάσετε στους προβληματισμούς σας, θα είναι η αρχή για ένα αισιόδοξο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αποφάσεις που είναι να ληφθούν για την επαγγελματική αποκατάστασή σας, ίσως είναι μειωμένου ελέγχου και ζητούν να δώσετε επιπλέον χρόνο. Η κινητικότητα που θα παρατηρήσετε γύρω σας, δεν είναι η κατάλληλη για να σας υποδείξει την χρονική περίοδο που θα κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Απλά μείνετε επιφυλακτικοί σε συζητήσεις, που ίσως προκύψουν για την εξέλιξή σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.