Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου 2018

0
28

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:00:27,10/11/2018
Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου 2018
Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Κριοί, οι ανατροπές που θα υπάρξουν, θα φέρουν νέες σχέσεις στη ζωή σας. Ο τρόπος χειρισμού σας, θα δείξει τη διάρκειά τους. Ιχθύες, η επιφυλακτικότητα σας κάνει αρκετά διστακτικούς και μεγεθύνει τις αρνητικές σκέψεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας, και η τάση για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, γεννάει αισιόδοξες σκέψεις και σας παροτρύνει για νέα πράγματα. Μην παρασύρεστε από τύψεις και ενοχές, η υπευθυνότητα σας, έχει αποδειχθεί στους γύρω σας, μέσα από παρελθοντικές ενέργειές σας. Επιδιώξτε να κάνετε πράγματα,  που σας ανεβάζουν την ψυχολογία και σας δίνουν το ερέθισμα να συνεχίσετε αισιόδοξα στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η απαισιοδοξία που αισθάνεστε, σήμερα, στέκεται εμπόδιο σε επαγγελματικές ενέργειες και σας κλείνει τους δρόμους της επιτυχίας. Δείτε τι έχετε προσφέρει όλο αυτό το διάστημα και αξιοποιήστε τις ικανότητές σας, χωρίς διλήμματα και αρνητικές σκέψεις. Μην περιμένετε να δείτε ιδιαίτερα πράγματα στην προσωπική ζωή σας.  Θα  υπάρξει μία ομαλή εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ανταγωνιστές και οι συνεργάτες σας, θέλουν να έχουν απέναντι ένα κατάλληλο άτομο που μπορεί να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και εσείς πληροίτε αυτήν την εικόνα. Ο δυναμικός χαρακτήρας σας, θα αποδείξει ότι έχετε το χάρισμα να κινήστε διπλωματικά. Η διασκέδαση για σας, σήμερα, είναι ένας τρόπος διαφυγής από την καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταματήστε να κοιτάτε το παρελθόν και να προσκολλήστε σε αυτό, γιατί σας κλείνει το δρόμο για το μέλλον σας. Οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας,  για νέα πράγματα και καταστάσεις. Οι ανασφάλειές σας,  χαρακτηρίζουν τη  συμπεριφορά και δείχνουν ένα άτομο αδύναμο σε σοβαρές καταστάσεις. Δείτε την πραγματικότητα με πιο αισιόδοξη ματιά.

ΛΕΩΝ

Τα γεγονότα που σας έχουν καταβάλει την ψυχολογία, μπορούν ακόμα να ορίζουν τις ενέργειές σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε ότι σας κάνει να χάνετε τον έλεγχο του εαυτού σας. Η αυτοκυριαρχία είναι σημαντικό στοιχείο για να προχωρήσετε με καθαρότητα σκέψεων. Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να δείξετε στο/στη  σύντροφό σας, τη  συνέπειά σας. Ξεκαθαρίστε εκ των προτέρων πως αισθάνεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αγορές έχουν για σας μία ιδιαίτερη σημασία, σήμερα, διότι θέλετε μέσω αυτών να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Προσέξτε, μην υπερβείτε τα όρια σας, και φτάσετε σε αρνητικά αποτελέσματα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με τους γύρω σας, δεν πρέπει να πάρουν αρνητική μορφή.

ΖΥΓΟΣ

Η εγκλωβισμένη δύναμη που έχετε μέσα σας, λόγω κάποιων θεμάτων θα εξωτερικευτεί σήμερα και θα σας δώσει λύσεις, οι οποίες   θα σας αντιπροσωπεύουν.  Η ζωτική δύναμη είναι το βάθρο για επαναπροσδιορισμό της θέσης σας,  και μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε ψυχρότητα εμφανιστεί στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διπλωματική συμπεριφορά σας καταστεί ευπροσάρμοστα άτομα και σας απομακρύνει από εντάσεις και διενέξεις με τους γύρω σας. Η ασφάλεια που έχετε ανάγκη, μπορείτε να την βρείτε σε χώρους, τους οποίους εμπιστεύεστε. Μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις και να λειτουργήσετε ελεύθερα, αν εστιάσετε στα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορείτε να κάνετε έναν πλήρη έλεγχο των υποθέσεων που εκκρεμούν και να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας. Οι συναντήσεις με άτομα, τα οποία σας περιβάλλουν, μπορούν να σας δώσουν τις λύσεις που χρειάζεστε. Η επικοινωνία με τα κοντινά πρόσωπα σας, θα σας δώσει σημαντική υποστήριξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ενέργειες στο χώρο της  εργασίας σας, έχουν να κάνουν καθαρά με την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας, σε μία ισορροπία και να μην επηρεάζουν  τις αποφάσεις σας. Αποφύγετε συγκρούσεις και τις απότομες μεταβολές της ψυχολογίας σας, διότι θα υπάρξει ένταση στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επανεξέταση των σχεδίων σας, δίνει το περιθώριο να βρείτε νέες διόδους για τα θέματα, που σας απασχολούν. Η τάση αυτή θα σας προσφέρει πιο αξιόπιστες και στιβαρές αποφάσεις. Μία αρνητική συμπεριφορά, όμως, μπορεί να βγει στο φιλικό περιβάλλον σας, ορμώμενη από τις πιέσεις που δέχεστε. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας, για τους δρόμους που θέλετε να ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αισιόδοξες σκέψεις  θα πρέπει να πάρουν πρωταρχικό ρόλο, για να βοηθήσουν την ψυχολογία σας,  να βγει από το αδιέξοδο. Σταματήστε να επηρεάζεστε από αρνητικές σκέψεις. Δείξτε μία επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που είναι διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας,  σε αποφάσεις που αφορούν στην επαφή σας,  με τρίτους.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

three × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.